Το πάρκινγκ στη Νέα Υόρκη είναι μια δύσκολη υπόθεση (ας μην μιλήσουμε για το Παγκράτι) και οι Αμερικανοί έχουν να επιλέξουν μεταξύ των μέσων μαζικής μεταφοράς, των φθηνών θέσεων στάθμευσης και στην προκειμένη περίπτωση του …μέλλοντος, που βέβαια είναι λίγο «τσιμπημένο».

Το φουτουριστικό υπόγειο πάρκινγκ, το οποίο είναι χτισμένο κάτω από ένα από τα πιο πολυτελή κτίρια της πόλης, διαθέτει 24 θέσεις στάθμευσης και όλες έχουν την ίδια τιμή: 300.000 δολάρια το ένα.

Το μόνο πράγμα που πρέπει να κάνει ο οδηγός είναι να ακολουθήσει τις οδηγίες μιας οθόνης και να φέρει το αυτοκίνητο στη θέση υποδοχής. Μετά από αυτό, όλα παίρνουν τον δρόμο της Τεχνητής Νοημοσύνης.

Ρωσοαμερικανική απάτη στο σύστημα ταξί του αεροδρομίου JFK

Το ρομπότ παρκαρίσματος θα μεταφέρει το αυτοκίνητο στο υπόγειο, θα το περιστρέψει 180 μοίρες, ώστε να μην χρειαστεί να βγείτε με την όπισθεν όταν φύγετε και θα το φέρει στην τελική θέση. Εσείς μπορείτε να πάτε να πιείτε το κοκτέιλ σας, ένα Manhattan ίσως θα ταίριαζε, χωρίς να ανησυχείτε για τίποτα. Παρα μόνο για τα 300 χιλιάρικα και τα επιπλέον 150 δολ. τον μήνα για τη συντήρηση του ρομποτικού παρκαδόρου.

Ρίξτε μια ματιά στο βίντεο του CNBC:

Ακολουθήστε τον ot.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στον ot.gr

Latest News

Πρόσφατα Άρθρα Επικαιρότητα
ΠΑΣΟΚ: Παραπέμπεται στην Επιτροπή Δεοντολογίας η Κατερίνα Μπατζελή
Επικαιρότητα |

Παραπέμπεται στην Επιτροπή Δεοντολογίας η Κατερίνα Μπατζελή

Η Κατερίνα Μπατζελή κινήθηκε σε διαφορετική γραμμή από το ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ, με αφορμή την απάντηση της Χαριλάου Τρικούπη στον ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ, όπου αποκαλούσε τον βουλευτή Νίκο Παππά «κύριο 13-0»

Προσωπικός αριθμός στις νέες ταυτότητες – Τι ισχύει για όσες εκδόθηκαν έως τώρα
Επικαιρότητα |

Προσωπικός αριθμός στις νέες ταυτότητες – Τι ισχύει για όσες εκδόθηκαν έως τώρα

Κάθε ταυτότητα θα αναγράφει υποχρεωτικά έναν μοναδικό αριθμό ταυτοποίησης για κάθε πολίτη, ο οποίος θα αποθηκεύεται στο ηλεκτρονικό μέσο αποθήκευσης του δελτίου ταυτότητας

Διαβάστε στο Βήμα της Κυριακής: Πόκερ στον 34ο Παράλληλο
Επικαιρότητα |

Διαβάστε στο Βήμα της Κυριακής: Πόκερ στον 34ο Παράλληλο

Οι έρευνες νοτίως της Κρήτης και οι παίκτες στο ενεργειακό παιχνίδι – Μαζί με το Βήμα της Κυριακής ο πρώτος τόμος του Λεξικού Κυρίων Ονομάτων, το περιοδικό Vita, η εφημερίδα του Πανεπιστημίου Αθηνών, η Μαθητική εφημερίδα του Ρεθύμνου και όπως κάθε Κυριακή, ΒΗΜΑGAZINO