Συνεχείς είναι οι έλεγχοι της Διυπηρεσιακής Μονάδας Ελέγχου Αγοράς (ΔΙΜΕΑ) και τις ημέρες των εορτών.

Όπως έγραψε στα μέσα κοινωνικής διατύπωσης ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων ‘Αδωνις Γεωργιάδης, τα κλιμάκια της ΔΙΜΕΑ πραγματοποιούν συνεχώς ελέγχους, πρωί και βράδυ αλλά «τηρήθηκαν όλα τα μέτρα και δεν παρατηρήθηκαν παραβάσεις, έγιναν μόνον αυστηρές συστάσεις».

Έλεγχοι της Επιτροπής Ανταγωνισμού σε βιομηχανίες

Στις 24 Δεκεμβρίου έγιναν έλεγχοι σε εμπορικό κέντρο αλλά και στην Ερμού, στη Μητροπόλεως και στον πεζόδρομο της Αιόλου ενώ τις βραδυνές ώρες τα κλιμάκια πραγματοποίησαν ελέγχους στις περιοχές του ΦΙΞ, και Νέα Σμύρνης στις πλατείες και στις 25 Δεκεμβρίου, έγιναν έλεγχοι σε νυχτερινά κέντρα.

Ακολουθήστε τον ot.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στον ot.gr

Latest News

Πρόσφατα Άρθρα Οικονομία
EY Ελλάδος: Συνεργασία με το Τμήμα Στατιστικής του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών
Οικονομία |

Συνεργασία της EY Ελλάδος και του Τμήματος Στατιστικής του ΟΠΑ

Οι δύο οργανισμοί, μέσω του πενταετούς μνημονίου συνεργασίας, εκφράζουν την πρόθεσή τους να ενισχύσουν την ήδη εκτεταμένη συνεργασία τους, καθώς και να συντονίσουν τη δράση τους σε τομείς κοινού ενδιαφέροντος,