Τη συμφωνία εξαγοράς του πλειοψηφικού ποσοστού 51% της ελληνικής FG South East Europe, που αποσχίστηκε από την FG Europe του ομίλου Φιδάκη, ανακοίνωσε ο γνωστός ιαπωνικός όμιλος Fujitsu General.

Η FG South East Europe είναι διανομέας κλιματιστικών Fujitsu General και πάροχος υπηρεσιών στην Ελλάδα, τη Βουλγαρία, άλλες χώρες των Βαλκανίων και την Τουρκία.

Οπως τονίζεται στη σχετική ανακοίνωση, η αγορά κλιματιστικών στην Ελλάδα αναμένεται να αναπτυχθεί έντονα, μετά την οικονομική ανάκαμψη από την πανδημία Covid-19, ενώ οι προοπτικές της αγοράς είναι επίσης θετικές στη Βουλγαρία και στην υπόλοιπη περιοχή των Βαλκανίων.

Η startup του Μπιλ Γκέιτς που υπόσχεται επανάσταση στον κλιματισμό

Ισχυρή συνεργασία

Η εξαγορά της FG South East Europe από τον Όμιλο Fujitsu General καθιστά ακόμη πιο ισχυρή τη συνεργασία του με την FG Europe, αναφέραι η ανακοίνωση και -όπως επισημαίνεται-  ο Όμιλος μπορεί να βελτιώσει τις δραστηριότητες μάρκετινγκ, να αυξήσει την αξία του brand και να αναβαθμίσει το after sale service στις αγορές της Ελλάδας, των Βαλκανίων και της Τουρκίας.

Η FG South East Europe αποτελεί την τρίτη βάση απευθείας πωλήσεων του Ομίλου Fujitsu General στην Ευρώπη, μετά το Ηνωμένο Βασίλειο και την Ιταλία, καταλήγει η ανακοίνωση.

Ακολουθήστε τον ot.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στον ot.gr

Latest News

Πρόσφατα Άρθρα Επιχειρήσεις
Space Hellas: Ανέλαβε την τεχνολογική αναβάθμιση του Ιονίου Πανεπιστημίου
Academia |

Ανέλαβε την τεχνολογική αναβάθμιση του Ιονίου Πανεπιστημίου η Space Hellas

Το έργο περιλαμβάνει τον εκσυγχρονισμό των υποδομών του Ιονίου Πανεπιστημίου και τη λήψη των κατάλληλων τεχνικών μέτρων για τον περιορισμό του κινδύνου παραβίασης ή καταστροφής των πληροφοριακών του συστημάτων