
«Η απώλεια της Ντίας Καψή, που υπηρέτησε για δεκαετίες με συνέπεια τον ξενοδοχειακό κλάδο, αφήνει ένα δυσαναπλήρωτο κενό στην μεγάλη οικογένεια του Τουρισμού» αναφέρει το συλλυπητήριο μήνυμα του ΣΕΤΕ, του διοικητικού συμβουλίου και των στελεχών του οργανισμού, του ΙΝΣΕΤΕ και της Marketing Greece, για την απώλεια της Ντίας Καψή.
Και προσθέτει: «Η Ντία Καψή, ιδρυτικό μέλος του ΣΕΤΕ και επί σειρά ετών μέλος του διοικητικού συμβουλίου του Συνδέσμου, συνέβαλε με τις ιδέες της στην ανάληψη πρωτοβουλιών και την υλοποίηση σημαντικών δράσεων για την ανάπτυξη του ελληνικού τουρισμού. Ο ΣΕΤΕ, το διοικητικό συμβούλιο και τα στελέχη του οργανισμού, το ΙΝΣΕΤΕ και η Marketing Greece, εκφράζουμε τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια, στην οικογένεια και στους οικείους της. Θα μείνει στη μνήμη όλων μας για το ήθος, την ευπρέπεια και την ευγένεια της».
Η κηδεία
Η Ντία Καψή, έφυγε από τη ζωή, έχοντας σφραγίσει με το έργο της την ανάπτυξη του τουρισμού πολυτελείας αλλά και του συνεδριακού τουρισμού σε Κρήτη και Ρόδο.
Οι γονείς της Θάνος και Μαρίκα δημιούργησαν κατά τη δεκαετία του ’60 την πρώτη ουσιαστικά ξενοδοχειακή αλυσίδα στην Ελλάδα, την οποία μοίρασαν στις δύο κόρες τους Ντία και Λένα, με την πρώτη να κρατά τα resort στην Αγία Πελαγία στο Ηράκλειο και στην Ιξιά της Ρόδου και τη δεύτερη να διαχειρίζεται τα ξενοδοχεία στην πόλη του Ηρακλείου και στη Θεσσαλονίκη.
Η Ντία Καψή έμεινε στο τιμόνι του ομίλου ΚΑΨΗΣ που είχε στην κατοχή του τα Capsis Agia Pelagia και Capsis Rodos.
H κηδεία της θα γίνει την Τετάρτη 28/12 στις 11.00 πμ στον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου Κυνοσάργους στην Αθήνα. Η Ντία Καψή ήταν μητέρα τριών κοριτσιών.


Latest News
![Airbnb: Ποιοι ελληνικοί προορισμοί θα γεμίσουν το Πάσχα [γράφημα]](https://www.ot.gr/wp-content/uploads/2024/08/Airbnb-to-vima-600x399.jpg)
Airbnb: Ποιοι ελληνικοί προορισμοί θα γεμίσουν το Πάσχα [γράφημα]
Oι τάσεις για το Πάσχα και η ζήτηση για την ελληνική πρωτεύουσα - Πώς θα κινηθούν οι κρατήσεις για Airbnb
![Ξενοδοχεία: Άλμα 40% στις αξίες την τελευταία τετραετία – Πανευρωπαϊκή πρωτιά [γραφήματα]](https://www.ot.gr/wp-content/uploads/2023/10/ksenodoxio-600x399.jpg)
Πόσο «πλούτισαν» τα ξενοδοχεία της Αθήνας την τελευταία 4ετία [γραφήματα]
Τα ξενοδοχεία της Αθήνας εμφανίζουν και τον υψηλότερο ρυθμό αύξησης σε ετήσια βάση από το 2015-2024

Κραυγή αγωνίας για τον τουρισμό της Σαντορίνης - Γιατί κινδυνεύει η έναρξη της σεζόν
Αγωνία στους επιχειρηματίες της φιλοξενίας και της κρουαζιέρας για την πορεία της τουριστικής κίνησης - Τι ζητούν οι επιχειρηματικοί φορείς

Ο «ανεκμετάλλευτος πλούτος» του συνεδριακού τουρισμού - Έσοδα έως 7 δισ. τον χρόνο
Ο συνεδριακός τουρισμός φέρνει αυτή τη στιγμή έσοδα 2 δισ. σε ετήσια βάση στην Ελλάδα - Τεράστιες οι προοπτικές ανάπτυξης

H Intercontinental ανοίγει νέο ξενοδοχείο στην Κρήτη - Ντεμπούτο για την Vignette Collection στα Χανιά
Η Intercontinental επεκτείνει στην Ελλάδα την ταχέως αναπτυσσόμενη αλυσίδα Vignette Collection

Ρευματοκλοπές στον κλάδο της εστίασης και φιλοξενίας - Τι δείχνουν οι έλεγχοι
Σε ορισμένες περιπτώσεις γνωστών αλυσίδων καταστημάτων, το ποσοστό διαπιστωμένων ρευματοκλοπών ξεπέρασε το 50% επί του αριθμού των παροχών που ελέγχθηκαν

Καλπάζουν Ρόδος και Κρήτη, υποχωρεί η Σαντορίνη – Τα μηνύματα για τη φετινή τουριστική σεζόν
Αθλητής με ταλέντο αλλά χωρίς προπόνηση ο ελληνικός τουρισμός, εκτιμά ο Γιάννης Χατζής πρόεδρος της ΠΟΞ

Πλέει προς νέα ρεκόρ η κρουαζιέρα - Πάνω απο 5.200 call στα ελληνικά λιμάνια
Για το 2025 αναμένεται αύξηση της κίνησης και η πρόβλεψη είναι για 5,8 εκατομμύρια επιβάτες σε 5.290 αφίξεις πλοίων στα ελληνικά λιμάνια

Νέα τουριστική επένδυση 120 εκατ. στην Κρήτη από τις οικογένειες Σμπώκου-Βασιλάκη
Τουριστικό συγκρότημα στη θέση «Σκούρος» στα νότια του νομού Ηρακλείου

«Τουρισμός για όλους 2025»: Τα 16 βήματα που ξεκλειδώνουν τα vouchers για διακοπές
Στις 10 Μαρτίου λήγει η προθεσμία για την υποβολή αιτήσεων στο πρόγραμμα «Τουρισμός για όλους 2025»