Θετικά κινείται σήμερα η Wall Street, η οποία προσπαθεί να κρατήσει τα επίπεδα έως το τέλος του έτους, χωρίς όμως να αποστρέφει το βλέμμα της από τα στοιχεία που δείχνουν την πορεία της οικονομικής δραστηριότητας.

Οι δείκτες

Ειδικότερα, ο δείκτης Dow Jones καταγράφει κέρδη 0,32% στις 33.346 μονάδες, ο S&P 500 σημειώνει άνοδο 0,42% στις 3.845 μονάδες, ενώ ο τεχνολογικός Nasdaq ενισχύεται κατά 0,43% στις 10.397 μονάδες.
Oι επενδυτές προσπαθούν να αποτιμήσουν τα νέα στοιχεία για τη μεταποίηση και τις εκκρεμείς πωλήσεις κατοικιών, προκειμένου να εκτιμήσουν εάν και το κατά πόσο η οικονομία ρίχνει ρυθμούς, κάτι που ελπίζουν ότι θα μπορούσε να υποδείξει στη Fed ότι οι αυξήσεις των επιτοκίων μπορούν να συνεχίσουν να επιβραδύνονται.

Οι μετοχές

Σε επίπεδο τίτλων, η Tesla ανακάμπτει κατά 1,6% σήμερα, μετά από επτά ημέρες συνεχούς πτώσης, αφού η Wall Street Journal ανέφερε ότι η κατασκευάστρια εταιρεία ηλεκτρικών οχημάτων θα συνεχίσει την παύση παραγωγής σε εγκαταστάσεις στη Σαγκάη. Η είδηση έρχεται στο τέλος μιας ταραχώδους χρονιάς για την κατασκευάστρια ηλεκτρικών οχημάτων, καθώς ο ιδιοκτήτης Elon Musk πραγματοποίησε μια χαοτική αγορά του Twitter. Η αξία της μετοχής της Tesla έχει μειωθεί κατά 69% φέτος.
Η Southwest Airlines από την άλλη σημειώνει πτώση 1,3%, καθώς συνέχισε να ακυρώνει πτήσεις στην προσπάθειά της να επιστρέψει σε ένα κανονικό πρόγραμμα. Η Southwest ακύρωσε χιλιάδες πτήσεις την περασμένη εβδομάδα μετά από τη σοβαρή χειμερινή καταιγίδα, ενώ περιορίζει τις κρατήσεις για τις επόμενες ημέρες.
Ακολουθήστε τον ot.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στον ot.gr

Latest News

Πρόσφατα Άρθρα Wall Street