Μήνυμα προς τον πρόεδρο της Τουρκίας, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν έστειλε ο Αμερικανός Δημοκρατικός Γερουσιαστής Ρόμπερτ (Μπομπ) Μενέντεζ.

Σε ανάρτησή του ο Αμερικανός Γερουσιαστής γράφει: «Οι συνεχείς απειλές του Ερντογάν κατά της Ελλάδας είναι απολύτως απαράδεκτη συμπεριφορά για τον ηγέτη μιας νατοϊκής χώρας».

Νέα πρόκληση Ερντογάν: Καθίστε φρόνιμα και δεν θα σας χτυπήσουμε με πυραύλους

Η ανάρτηση

«Αυτοί οι παράλογοι εκφοβισμοί πρέπει να σταματήσουν», προσθέτει ο Μενέντεζ στο tweet του.

Οι δηλώσεις

Σημειώνεται ότι σε εμπρηστικές δηλώσεις προχώρησαν σήμερα τόσο ο Χουλουσί Ακάρ, όσο και ο Φουάτ Οκτάι. Μάλιστα, ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης στην Τουρκία εμφανίστηκε οργισμένος για την επίσκεψη του στρατηγού Κωνσταντίνου Φλώρου σε νησιά του ανατολικού Αιγαίου.

«Η Τουρκία δεν επιτρέπει τέτοιες φωτογραφίες και κάνει ό,τι πρέπει. Η Τουρκία δεν λέει λόγια του αέρα, όταν λέει ”θα έρθουμε ξαφνικά”, αν το πει θα το κάνει. Ειδικά ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν δεν μιλάει στον βρόντο», είπε χαρακτηριστικά.

Πηγή: in.gr

Ακολουθήστε τον ot.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στον ot.gr

Latest News

Πρόσφατα Άρθρα Επικαιρότητα
Μαρινάκης για αναβάθμιση Scope: Επιβεβαιώθηκαν για μια ακόμα φορά οι θετικές προοπτικές της ελληνικής οικονομίας
Επικαιρότητα |

Μαρινάκης για αναβάθμιση Scope: Επιβεβαιώθηκαν ξανά οι θετικές προοπτικές της ελληνικής οικονομίας

«Η έκθεση της Scope υπογραμμίζει μεταξύ άλλων την ταχεία μείωση του δημόσιου χρέους, την επίτευξη ισχυρών πλεονασμάτων, τη μείωση των μη εξυπηρετούμενων δανείων» είπε μεταξύ άλλων ο κυβερνητικός εκπρόσωπος