Για το Νταβός της Ελβετίας αναχωρεί σήμερα ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης προκειμένου να συμμετάσχει στις εργασίες του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στο περιθώριο των εργασιών της συνόδου ο κ. Μητσοτάκης θα έχει σειρά επαφών με εκπροσώπους εταιρειών και επενδυτικών ταμείων στη διάρκεια των οποίων αναμένεται να τονίσει τις επιδόσεις και τις προοπτικές της ελληνικής οικονομίας, αλλά και να απευθύνει κάλεσμα για επενδύσεις στη χώρα.

Στο Νταβός μετέβη χθες και ο υπουργός Οικονομικών Χρήστος Σταϊκούρας. Ο επικεφαλής του οικονομικού επιτελείου πραγματοποιεί σειρά συναντήσεων με υψηλόβαθμα στελέχη μεγάλων επιχειρήσεων και επενδυτικών οίκων, όπως είναι οι Visa, Cisco και Goldman Sachs. Θα μιλήσει επίσης στο περίπτερο του Greek House Davos με θέμα «Οικονομική πολιτική σε περιόδους πολυεπίπεδων κρίσεων», και θα εμφανιστεί σε διεθνή μέσα ενημέρωσης.

Ακολουθήστε τον ot.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στον ot.gr

Latest News

Πρόσφατα Άρθρα Επικαιρότητα
Ευρωπαϊκός προϋπολογισμός: Αρχίζει η «μητέρα των μαχών» στην Ευρώπη – Τι αλλαγές έρχονται
Επικαιρότητα |

Αρχίζει η «μητέρα των μαχών» στην Ευρώπη – Τι αλλαγές έρχονται στον προϋπολογισμό

Οποιαδήποτε προσπάθεια για αύξηση του συνολικού προϋπολογισμού θα συναντήσει πιθανώς τη σκληρή αντίσταση από τους μεγαλύτερους καθαρούς συνεισφέροντες στον ευρωπαϊκό προϋπολογισμό

Σαντορίνη – Σεισμοί: Νέα ανάρτηση Τσελέντη μετά τα 5,3 Ρίχτερ – «Έχουμε πολύ δρόμο μπροστά μας…»
Επικαιρότητα |

Νέα ανάρτηση Τσελέντη – «Έχουμε πολύ δρόμο μπροστά μας…»

«Δυστυχώς με τη πρόσφατη σεισμική δράση στη Σαντορίνη, αντί να ξεστομίζουμε αλήθειες φτύνουμε σιωπές» τονίζει ο Άκης Τσελέντης. Τι λέει για τη σεισμική δραστηριότητα στη Σαντορίνη μετά τα 5,3 Ρίχτερ