![Domes Resorts: Επεκτείνεται και στη Χαλκιδική [εικόνες]](https://www.ot.gr/wp-content/uploads/2023/02/thumbnail_domes-noruz.jpg)
Με ένα ακόμη ξενοδοχείο αυτή τη φορά στη Χαλκιδική επεκτείνει τις δραστηριότητές της η Domes Resorts, στο τομέα της φιλοξενίας. Πρόκειται για το Domes Noruz Kassandra, που βρίσκεται στην χερσόνησο της Κασσάνδρας στη Χαλκιδική και θα ανοίξει τις πόρτες του για τους πρώτους επισκέπτες τον προσεχή Απρίλιο.
Το ξενοδοχείο διαθέτει 182 κλειδιά, δωμάτια και μπανγκαλόου και «υπηρετεί» το concept «beach club with rooms». Είναι το δεύτερο στη σειρά «Νoruz» μετά το DOS Noruz Chania, Autograph Collection που λειτουργεί στην Κρήτη.
Όπως δηλώνει ο κ. Γιώργος Σπανός ιδιοκτήτης της αλυσίδας Domes Resorts, το όραμά μας είναι να επεκτείνουμε την ιδέα του Noruz σε αξιόπιστους προορισμούς.
Η εστίασή μας στην εύρεση νέων κατάλληλων προορισμών έχει ξεκινήσει και ανυπομονούμε να μοιραστούμε περισσότερα νέα για την επέκταση της επωνυμίας Noruz σύντομα.
Η Domes Resorts ξεκινά τη διεθνή επέκτασή της σε συνεργασία με την ΗΙΡ
Η Μήλος
Επίσης εντός του τρέχοντος έτους η Domes Resorts θα λειτουργήσει το πολυτελές Domes White Coast Milos στη Μήλο, το οποίο εξαγοράστηκε πρόσφατα από την Invel Real Estate και την Prodea Investments.
Η Invel Real Estate και η PRODEA Investments εμπιστεύτηκαν τη Domes Resorts για την λειτουργία του White Coast., σημειώνει ο κ. Σπανός και προαναγγέλλει επέκταση της συνεργασίας αυτής, καθώς το Domes White Coast Milos είναι το πρώτο έργο ενός ευρύτερου αναπτυξιακού σχεδίου., σύμφωνα με τον κ. Διευθύνοντα Σύμβουλος της Domes Resorts & Reserves, Γιώργο Π. Σπανό.
Τον περασμένο Δεκέμβριο η Domes Resosrts έκανε μία ακόμη εμβληματική επένδυση αποκτώντας στην παλαιά πόλη της Κέρκυρας το Domes Maison σε ένα αυθεντικό αρχοντικό του 1903 που θα λειτουργεί ως ένας χώρος φιλοξενίας συνδυάζοντας υπηρεσίες 5 αστέρων, υψηλή γαστρονομία, τέχνη, εκδηλώσεις και ιδιαίτερο interior design.
Παράλληλα θα αποτελεί σταθμό για τους επισκέπτες των άλλων ξενοδοχειακών μονάδων του ομίλου στο νησί της Κέρκυρας, του Domes of Corfu, Autograph Collection και του Domes Miramare, a Luxury Collection Resort κατά τη διάρκεια της παραμονής τους στο ιστορικό κέντρο της πόλης.
Σήμερα ο όμιλος Domes Resorts ελέγχει ένα χαρτοφυλάκιο από 10 πολυτελείς μονάδες τα Domes of Elounda, Domes Noruz, Domes Miramare, Domes Zeen, Domes of Corfu, Domes Aulūs Zante, Domes Aulūs Elounda, Domes Lake Algarve, Domes White Coast Milos, Domes Noruz Kassandra, σε κρήτη Ζάκυνθο, Κυκλάδες, Χαλκιδική, Κέρκυρα και Πορτογαλία.


Latest News
![Airbnb: Ποιοι ελληνικοί προορισμοί θα γεμίσουν το Πάσχα [γράφημα]](https://www.ot.gr/wp-content/uploads/2024/08/Airbnb-to-vima-600x399.jpg)
Airbnb: Ποιοι ελληνικοί προορισμοί θα γεμίσουν το Πάσχα [γράφημα]
Oι τάσεις για το Πάσχα και η ζήτηση για την ελληνική πρωτεύουσα - Πώς θα κινηθούν οι κρατήσεις για Airbnb
![Ξενοδοχεία: Άλμα 40% στις αξίες την τελευταία τετραετία – Πανευρωπαϊκή πρωτιά [γραφήματα]](https://www.ot.gr/wp-content/uploads/2023/10/ksenodoxio-600x399.jpg)
Πόσο «πλούτισαν» τα ξενοδοχεία της Αθήνας την τελευταία 4ετία [γραφήματα]
Τα ξενοδοχεία της Αθήνας εμφανίζουν και τον υψηλότερο ρυθμό αύξησης σε ετήσια βάση από το 2015-2024

Κραυγή αγωνίας για τον τουρισμό της Σαντορίνης - Γιατί κινδυνεύει η έναρξη της σεζόν
Αγωνία στους επιχειρηματίες της φιλοξενίας και της κρουαζιέρας για την πορεία της τουριστικής κίνησης - Τι ζητούν οι επιχειρηματικοί φορείς

Ο «ανεκμετάλλευτος πλούτος» του συνεδριακού τουρισμού - Έσοδα έως 7 δισ. τον χρόνο
Ο συνεδριακός τουρισμός φέρνει αυτή τη στιγμή έσοδα 2 δισ. σε ετήσια βάση στην Ελλάδα - Τεράστιες οι προοπτικές ανάπτυξης

H Intercontinental ανοίγει νέο ξενοδοχείο στην Κρήτη - Ντεμπούτο για την Vignette Collection στα Χανιά
Η Intercontinental επεκτείνει στην Ελλάδα την ταχέως αναπτυσσόμενη αλυσίδα Vignette Collection

Ρευματοκλοπές στον κλάδο της εστίασης και φιλοξενίας - Τι δείχνουν οι έλεγχοι
Σε ορισμένες περιπτώσεις γνωστών αλυσίδων καταστημάτων, το ποσοστό διαπιστωμένων ρευματοκλοπών ξεπέρασε το 50% επί του αριθμού των παροχών που ελέγχθηκαν

Καλπάζουν Ρόδος και Κρήτη, υποχωρεί η Σαντορίνη – Τα μηνύματα για τη φετινή τουριστική σεζόν
Αθλητής με ταλέντο αλλά χωρίς προπόνηση ο ελληνικός τουρισμός, εκτιμά ο Γιάννης Χατζής πρόεδρος της ΠΟΞ

Πλέει προς νέα ρεκόρ η κρουαζιέρα - Πάνω απο 5.200 call στα ελληνικά λιμάνια
Για το 2025 αναμένεται αύξηση της κίνησης και η πρόβλεψη είναι για 5,8 εκατομμύρια επιβάτες σε 5.290 αφίξεις πλοίων στα ελληνικά λιμάνια

Νέα τουριστική επένδυση 120 εκατ. στην Κρήτη από τις οικογένειες Σμπώκου-Βασιλάκη
Τουριστικό συγκρότημα στη θέση «Σκούρος» στα νότια του νομού Ηρακλείου

«Τουρισμός για όλους 2025»: Τα 16 βήματα που ξεκλειδώνουν τα vouchers για διακοπές
Στις 10 Μαρτίου λήγει η προθεσμία για την υποβολή αιτήσεων στο πρόγραμμα «Τουρισμός για όλους 2025»