«Θέλει απύθμενο θράσος να τολμά να μιλά για τη μεσαία τάξη ο κ. Μητσοτάκης, που με τη χώρα εκτός μνημονίων την έχει καταντήσει να ζει με επιδόματα, δουλεύοντας μόνο για τα καρτέλ και την αισχροκέρδεια», αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ.

Η Κουμουνδούρου, σχολιάζοντας την ομιλία του πρωθυπουργού, σημειώνει πως «θέλει ωστόσο ακόμα μεγαλύτερο θράσος να τα λέει αυτά από τα Γρεβενά, όπου ο βουλευτής του κ. Πάτσης έβγαζε εκατομμύρια, βγάζοντας στο σφυρί τα σπίτια της μεσαίας τάξης, μετά τον πτωχευτικό που ψήφισε η ΝΔ».

Μητσοτάκης από Γρεβενά: Κοιτάμε μπροστά – Δεν μας ενδιαφέρουν οι οξύτητες και η πόλωση

«Οι πολίτες θα συγκρίνουν προγράμματα»

«Σε ένα πράγμα συμφωνούμε με τον κ. Μητσοτάκη», προσθέτει ο ΣΥΡΙΖΑ: «Στις εκλογές όντως οι πολίτες θα συγκρίνουν τα προγράμματα για το αύριο της χώρας:

»Δίκαιη αύξηση εισοδημάτων με κατώτατο στα 880, 10.000 αφορολόγητο για όλους, μείωση του ΦΠΑ και του ΕΦΚ, κατάργηση του τέλους επιτηδεύματος, 13η σύνταξη και αναδρομικά ή εξαπάτηση, ανεπαρκή επιδόματα ανακύκλωσης της αισχροκέρδειας, πλιάτσικο στο δημόσιο χρήμα από ‘ημέτερους’ και στήριξη μόνο των ισχυρών;».

Πηγή: in.gr

Ακολουθήστε τον ot.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στον ot.gr

Latest News

Πρόσφατα Άρθρα Επικαιρότητα
Μαρινάκης για αναβάθμιση Scope: Επιβεβαιώθηκαν για μια ακόμα φορά οι θετικές προοπτικές της ελληνικής οικονομίας
Επικαιρότητα |

Μαρινάκης για αναβάθμιση Scope: Επιβεβαιώθηκαν ξανά οι θετικές προοπτικές της ελληνικής οικονομίας

«Η έκθεση της Scope υπογραμμίζει μεταξύ άλλων την ταχεία μείωση του δημόσιου χρέους, την επίτευξη ισχυρών πλεονασμάτων, τη μείωση των μη εξυπηρετούμενων δανείων» είπε μεταξύ άλλων ο κυβερνητικός εκπρόσωπος