![Vodafone Business: Νέες λύσεις ασφαλείας για μικρομεσαίες επιχειρήσεις](https://www.ot.gr/wp-content/uploads/2023/02/vodafone_business-services.jpg)
Το Vodafone Business παρουσίασε τέσσερις νέες λύσεις που προστατεύουν τις επιχειρήσεις από κακόβουλες ενέργειες, απλοποιούν τις καθημερινές δραστηριότητες και μειώνουν τo λειτουργικό κόστος για όλες τις μικρές και μικρομεσαίες επιχειρήσεις.
Πρόκειται για τα ψηφιακά εργαλεία Trend Micro, Epsilon Smart, Vodafone Business Tag & Track και την υπηρεσία Σταθερής και Internet Vodafone One Net Start.
Η αειφορία απαραίτητη στις επιχειρήσεις για την επιβιωσή τους – Τι δείχνει νέα έρευνα
Πιο αναλυτικά, η υπηρεσία Trend Micro επιτρέπει στις επιχειρήσεις να προστατεύουν τις εταιρικές συσκευές και τα εταιρικά τους δεδομένα από κυβερνοαπειλές, κακόβουλες ενέργειες & λογισμικά (malware), με άμεση ενημέρωση και δυνατότητα διαχείρισης μέσα από μια ενοποιημένη, κεντρική πλατφόρμα, προσφέροντας προστασία για τους χρήστες και τα τερματικά σημεία, ανά πάσα στιγμή.
Η εφαρμογή ηλεκτρονικής τιμολόγησης και μηχανογράφησης Epsilon Smart είναι κατάλληλη για μικρές- μικρομεσαίες επιχειρήσεις και ελεύθερους επαγγελματίες, καθώς προσφέρει συγχρονισμένη επικοινωνία με την πλατφόρμα myData της ΑΑΔΕ, έκδοση παραστατικών χωρίς φορολογικό μηχανισμό, παρακολούθηση αποθήκης και εσόδων-εξόδων, απεικόνιση της χρηματοοικονομικής κατάστασης και απευθείας online σύνδεση με τον λογιστή χωρίς χρονοβόρες διαδικασίες.
Με την υπηρεσία Vodafone Business Tag & Track οι επιχειρήσεις έχουν τον πλήρη έλεγχο των περιουσιακών τους στοιχείων ή άλλων αντικειμένων μέσω της τεχνολογίας εντοπισμού θέσης και της ενσωματωμένης Global SIM που εξασφαλίζει μέγιστη κάλυψη. Η υπηρεσία προσφέρει αυτόματη ανανέωση τοποθεσίας ανά σύντομα χρονικά διαστήματα, εμφάνιση των αντικειμένων στο χάρτη, ορισμό γεωφράκτη, ειδοποίηση όταν το αντικείμενο περάσει τα προκαθορισμένα όρια και εντοπισμό σε περισσότερες από 100 χώρες.
Τέλος το Vodafone One Net Start προσφέρει ολοκληρωμένες επαγγελματικές λύσεις Σταθερής Τηλεφωνίας και Internet, συνδυάζοντας υψηλές ταχύτητες και τη δυνατότητα σύνδεσης με το δίκτυο Κινητής Τηλεφωνίας μέσω της υπηρεσίας 4G Back Up, διασφαλίζοντας έτσι την αδιάληπτη λειτουργία της επιχείρησης. Με δυνατότητα ταχύτητας Internet έως 1Gbps καθώς και την υπηρεσία 4G BackUp η επιχείρησή είναι πάντα συνδεδεμένη στο διαδίκτυο εξασφαλίζοντας μεγαλύτερη ευελιξία, αυξάνοντας την αποδοτικότητα της και μειώνοντας τα κόστη της.
![ot.gr](/wp-content/themes/whsk_otgr/common/imgs/fav.ico/favicon-32x32.png)
![ot.gr](/wp-content/themes/whsk_otgr/common/imgs/fav.ico/favicon-32x32.png)
Latest News
![Βλαχόπουλος (Πειραιώς): Η ανθεκτικότητα είναι στρατηγική επιλογή](https://www.ot.gr/wp-content/uploads/2025/02/thumbnail_MAR_1429-600x400.jpg)
Βλαχόπουλος (Πειραιώς) στο Euromoney: Στρατηγική επιλογή η ανθεκτικότητα
Ο κ. Βλαχόπουλος ανέφερε ότι η Πειραιώς αξιοποιεί την τεχνολογία για τα data με στόχο την απλοποίηση των διαδικασιών στις εταιρικές χρηματοδοτήσεις
![ΓΣΕΒΕΕ: Πρόταση-Σχέδιο Νόμου για αδειοδότηση των τεχνικών και βιοτεχνικών επαγγελμάτων](https://www.ot.gr/wp-content/uploads/2025/02/DSC_0122-600x399.png)
Πρόταση-Σχέδιο Νόμου ΓΣΕΒΕΕ για αδειοδότηση των τεχνικών και βιοτεχνικών επαγγελμάτων
Μεταξύ άλλων περιλαμβάνεται η αναπτυξιακή προοπτική της μικρομεσαίας επιχειρηματικότητας μέσω της αναβάθμισης των δεξιοτήτων και της επαγγελματικής απελευθέρωσης
![L’Oréal Hellas: Μνημόνιο Συνεργασίας μεταξύ υπουργείων Παιδείας και Κοινωνικής Συνοχής & Οικογένειας](https://www.ot.gr/wp-content/uploads/2025/02/3-4-600x400.jpg)
L’Oréal Hellas: Μνημόνιο Συνεργασίας μεταξύ υπουργείων Παιδείας και Κοινωνικής Συνοχής
Μια συνεργασία της L’Oréal Hellas που στόχο έχει να στηρίξει το μέλλον της κομμωτικής δημιουργώντας ευκαιρίες σε νέους σπουδαστές του κλάδου
![ΕΤΕπ: Ολική επαναφορά για επενδύσεις και αισιοδοξία στην Ελλάδα – Η σύγκριση με την Ευρώπη](https://www.ot.gr/wp-content/uploads/2025/01/epixeiriseis-600x375.jpg)
ΕΤΕπ: Ολική επαναφορά για επενδύσεις και αισιοδοξία στην Ελλάδα – Η σύγκριση με την Ευρώπη
Τι αποκαλύπτει έκθεση της ΕΤΕπ που βασίζεται σε δημοσκοπήσεις περίπου 13.000 επιχειρήσεων σε όλα τα κράτη-μέλη της ΕΕ
![Eurolife FFH:Απόδοση 3,70% στα ατομικά προγράμματα διαχείρισης κεφαλαίου](https://www.ot.gr/wp-content/uploads/2021/10/Eurolife-FFH-600x250.jpg)
Eurolife FFH:Απόδοση 3,70% στα ατομικά προγράμματα διαχείρισης κεφαλαίου
Η Eurolife FFH προσφέρει ουσιαστικό όφελος στους ασφαλισμένους της
![Ελληνικές τράπεζες: η Mediobanca ανεβάζει τις τιμές στόχους για τις ελληνικές τράπεζες – Προτιμά Πειραιώς, Alpha Bank](https://www.ot.gr/wp-content/uploads/2025/02/ot_trapezes_flags_NEA_2025-600x352.png)
«Ψήφος» στις ελληνικές τράπεζες από τη Mediobanka – Οι νέες τιμές στόχοι
Η τάση αύξησης των ελληνικών δανείων παραμένει ισχυρή και πολύ πάνω από τον μέσο όρο της ΕΕ, επισημαίνει μεταξύ άλλων η Mediobanca για τις ελληνικές τράπεζες
![Avax: Έναρξη κάλυψης από Euroxx – Στα 3,40 ευρώ/μετοχή η τιμή στόχος [πίνακας]](https://www.ot.gr/wp-content/uploads/2022/05/avax-600x401.jpg)
Avax: Έναρξη κάλυψης από Euroxx – Στα 3,40 ευρώ/μετοχή η τιμή στόχος [πίνακας]
Οι εκτιμήσεις των αναλυτών της Euroxx για το διάστημα 2024-2028 - Η avax εκτιμάται ότι θα παράγει σημαντικές ελεύθερες ταμειακές ροές τα επόμενα έτ
![Τράπεζες: Γιατί φορτώνουν με επιπλέον έξοδα το τελευταίο τρίμηνο του 2024](https://www.ot.gr/wp-content/uploads/2025/01/ot_banking24a-600x352.png)
Γιατί «φορτώνουν» με επιπλέον έξοδα τους ισολογισμούς οι τράπεζες - Ο πήχης για τα μερίσματα
Στην τελική ευθεία εισέρχεται η δημοσιοποίηση των ετήσιων οικονομικών καταστάσεων από τις τράπεζες
![Miele Hellas: «Bonus» από τους Γερμανούς στην ελληνική εταιρεία – Το στοίχημα των 100 εκατ. ευρώ](https://www.ot.gr/wp-content/uploads/2025/02/miele-1-600x400.jpg)
Το «bonus» των Γερμανών στη Miele Hellas, το στοίχημα των 100 εκατ. και ο Κωτσόβολος
Τι ανέφερε ο διευθύνων σύμβουλος της Miele Hellas για την πορεία ανάπτυξης – Το μήνυμα των ιδιοκτητών για την ανάθεση του cluster – Πώς θα αναπτυχθεί
![Βιομηχανικές περιοχές: Σύσκεψη βουλευτών της ΝΔ και εκπροσώπων του ΠΑΣΕΒΙΠΕ](https://www.ot.gr/wp-content/uploads/2025/02/1213-600x450.jpg)
Διορθωτικές παρεμβάσεις στο νόμο 4982/22 για τις βιομηχανικές περιοχές ζητούν οι επιχειρήσεις των ΒΙΠΕ
Οι βουλευτές της ΝΔ μαζί με εκπροσώπους του ΠΑΣΕΒΙΠΕ, θα επιδιώξουν συνάντηση με τον υπουργό Ανάπτυξης «ώστε να διαμορφωθεί ενα βιώσιμο μέλλον» για τις βιομηχανικές περιοχές