Να ανασκευάσει και να μην παραπληροφορεί τους πολίτες καλεί το υπουργείο Εσωτερικών η ΑΔΕΔΥ με οργισμένη ανακοίνωσή της, απαντώντας στα περί παράνομης απεργίας στις 16 Μαρτίου.

Η ΑΔΕΔΥ ξεκαθαρίζει ότι παράνομη βγήκε η απεργία-αποχή για την αξιολόγηση, που δεν έχει καμιά σχέση με την 24ωρη απεργία της 16ης του Μάρτη.

Παράνομη η απεργία της ΑΔΕΔΥ για την Πέμπτη 16 Μαρτίου

Αν και αναφέρεται στην ανακοίνωση του υπουργείου Εσωτερικών ότι η απεργία αφορά την αξιολόγηση, ωστόσο όντως δημιουργήθηκε σύγχυση με τη δημοσιοποίηση της ανακοίνωσης σήμερα, γεγονός που η ΑΔΕΔΥ δεν θεωρεί τυχαίο, χρεώνοντας δόλο στον υπουργό Εσωτερικών.

«Αυτές τις φήμες τις διέδωσε με Δελτίο Τύπου το υπουργείο Εσωτερικών κάτω από το φόβο της λαϊκής κατακραυγής. Η απεργία θα γίνει κανονικά» τονίζει ΑΔΕΔΥ και καλεί σε μαζική συμμετοχή στην απεργία της Πέμπτης.

«Το έγκλημα των Τεμπών δεν θα συγκαλυφθεί. Διεκδικούμε τη ζωή που μας αξίζει, ζωή με σύγχρονα δικαιώματα, ένα καλύτερο μέλλον για εμάς και τα παιδιά μας» καταλήγει.

Η ανακοίνωση της ΑΔΕΔΥ

«Η προβοκάτσια της κυβέρνησης κάτω από το φόβο της λαϊκής κατακραυγής δε θα περάσει!

Κανονικά θα γίνει η 24ωρη απεργία της ΑΔΕΔΥ την Πέμπτη 16/03/23

Με αφορμή την παραπληροφόρηση του Υπουργού Εσωτερικών, που αναπαράγουν και διάφορα sites ότι δήθεν η 24ωρη απεργία της ΑΔΕΔΥ για την Πέμπτη 16 του Μάρτη βγήκε παράνομη, ενημερώνουμε τους εργαζόμενους στο Δημόσιο ότι αυτό είναι απολύτως ψευδές.

Αυτές τις φήμες τις διέδωσε με Δελτίο Τύπου το Υπουργείο Εσωτερικών κάτω από το φόβο της λαϊκής κατακραυγής. Η απεργία θα γίνει κανονικά.

Παράνομη βγήκε σήμερα η απεργία-αποχή για την αξιολόγηση, που δεν έχει καμιά σχέση με την 24ωρη απεργία της 16ης του Μάρτη.

Καλούμε τον υπουργό να ανασκευάσει ΑΜΕΣΑ.

Καλούμε όσα ΜΜΕ γράφουν ανακρίβειες να ανασκευάσουν και να μην παραπληροφορούν τους πολίτες.

ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ 16/3!

Το έγκλημα των Τεμπών δεν θα συγκαλυφθεί.

Διεκδικούμε τη ζωή που μας αξίζει, ζωή με σύγχρονα δικαιώματα, ένα καλύτερο μέλλον για εμάς και τα παιδιά μας»

Ακολουθήστε τον ot.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στον ot.gr

Latest News

Πρόσφατα Άρθρα Επικαιρότητα
Προσωπικός αριθμός στις νέες ταυτότητες – Τι ισχύει για όσες εκδόθηκαν έως τώρα
Επικαιρότητα |

Προσωπικός αριθμός στις νέες ταυτότητες – Τι ισχύει για όσες εκδόθηκαν έως τώρα

Κάθε ταυτότητα θα αναγράφει υποχρεωτικά έναν μοναδικό αριθμό ταυτοποίησης για κάθε πολίτη, ο οποίος θα αποθηκεύεται στο ηλεκτρονικό μέσο αποθήκευσης του δελτίου ταυτότητας

Διαβάστε στο Βήμα της Κυριακής: Πόκερ στον 34ο Παράλληλο
Επικαιρότητα |

Διαβάστε στο Βήμα της Κυριακής: Πόκερ στον 34ο Παράλληλο

Οι έρευνες νοτίως της Κρήτης και οι παίκτες στο ενεργειακό παιχνίδι – Μαζί με το Βήμα της Κυριακής ο πρώτος τόμος του Λεξικού Κυρίων Ονομάτων, το περιοδικό Vita, η εφημερίδα του Πανεπιστημίου Αθηνών, η Μαθητική εφημερίδα του Ρεθύμνου και όπως κάθε Κυριακή, ΒΗΜΑGAZINO

Μιανμάρ: Θα αποτελειώσει ο φονικός σεισμός την κατεστραμμένη από τον πόλεμο χώρα;
Επικαιρότητα |

Θα αποτελειώσει ο φονικός σεισμός την κατεστραμμένη από τον πόλεμο Μιανμάρ;

Οι μάχες έχουν αφήσει εκατομμύρια ανθρώπους στη Μιανμάρ να ζουν σε συνεχή φόβο και ανασφάλεια – με ελάχιστη πρόσβαση σε βασικές ανάγκες, συμπεριλαμβανομένης της ιατρικής περίθαλψης και της τροφής