Ένα τραγούδι που βιντεοσκόπησε ομάδα καταδικασμένων για την επίθεση στις 6 Ιανουαρίου 2021 στο Καπιτώλιο, στο οποίο συμμετέχει ο πρώην Πρόεδρος Τραμπ, έφτασε στην κορυφή των μουσικών τσαρτ του iTunes το Σαββατοκύριακο.

Το Σάββατο, το σινγκλ της χορωδίας J6 Prison “Justice for All”, ξεπέρασε το single “Flowers” της ποπ σταρ Μάλι Σάιρους.

Το τραγούδι περιλαμβάνει τη χορωδία των κρατουμένων που τραγουδούν τον εθνικό ύμνο των ΗΠΑ”The Star-Spangled Banner”, καθώς ο Τραμπ ακούγεται να απαγγέλλει το Pledge of Allegiance (Όρκος Πίστης [στις ΗΠΑ]) σε τμήματα του κομματιού διάρκειας 2 λεπτών. Το τραγούδι τελειώνει με τη χορωδία να φωνάζει επανειλημμένα “ΗΠΑ!”

Ο Τραμπ ηχογράφησε το δικό του τμήμα στην κατοικία του στο Μαρ-α-Λάγκο στη Φλόριντα, ενώ η χορωδία ηχογράφησε τα μέρη του τραγουδιού χρησιμοποιώντας ένα τηλέφωνο της φυλακής, σύμφωνα με την εφημερίδα του χώρου του θεάματος Variety.

Ακόμη και μετά την κατάκτηση της πρώτης θέσης στο τσαρτ iTunes, το “Justice for All” απέτυχε να εμφανιστεί στη λίστα της πλατφόρμας ροής μουσικής Spotify με τα κορυφαία 50 τραγούδια της ημέρας με τη μεγαλύτερη ροή το απόγευμα του Σαββάτου.

Το σινγκλ έχει επίσης προβληθεί 504.000 φορές στο Youtube από την κυκλοφορία του στις 4 Μαρτίου.

Ο Τραμπ, ο οποίος αντιμετωπίζει ομοσπονδιακή έρευνα για τον ρόλο του στιςταραχές της 6 Ιανουαρίου, έχει εκφράσει την υποστήριξή του στους κρατούμενους που κρατούνται επί του παρόντος για την υποτιθέμενη συμμετοχή τους στην εξέγερση του Καπιτωλίου.

Η εξέγερση της 6ης Ιανουαρίου, κατά την οποία ένας όχλος υποστηρικτών του Τραμπ εισέβαλε στο Καπιτώλιο με την ελπίδα να σταματήσει την πιστοποίηση της νίκης του Προέδρου Μπάιντεν στις εκλογές του 2020, είχε ως αποτέλεσμα τον θάνατο πέντε ανθρώπων και τον τραυματισμό περισσότερων από 100 αξιωματικών επιβολής του νόμου .

Ο Τραμπ, ο οποίος είπε σε μια συγκέντρωση πέρυσι ότι οι κρατούμενοι της 6ης Ιανουαρίου υφίστανται «πολύ άδικη μεταχείριση», είπε επίσης ότι «υποστηρίζει» ορισμένους από τους κατηγορούμενους και ότι θα εξετάσει το ενδεχόμενο να τους συγχωρήσει τις ποινές τους εάν κερδίσει έναν δεύτερη θητεία στον Λευκό Οίκο, το 2024.

Τα χρήματα που θα συγκεντρωθούν από το σινγκλ θα κατευθυνθούν στις οικογένειες των κατηγορουμένων, ανέφερε το Forbes.

Ακολουθήστε τον ot.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στον ot.gr

Latest News

Πρόσφατα Άρθρα Διεθνή