![ΝΔ: «Ο κ. Πολάκης ήταν και παραμένει το άλλο πρόσωπο του κ. Τσίπρα»](https://www.ot.gr/wp-content/uploads/2023/02/neadimokratia_grafeia_peiraios6-768x511.jpg)
Την απόφαση του Αλέξη Τσίπρα και της Πολιτικής Γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ για την παραμονή του Παύλου Πολάκη στα ψηφοδέλτια του κόμματος, σχολίασε με μία αιχμηρή ανακοίνωση η Νέα Δημοκρατία.
«Με τα όσα τραγελαφικά έγιναν με τον κ. Πολάκη, αποδείχθηκε για άλλη μια φορά, ότι ο ‘πολακισμός’ είναι ταυτισμένος με τον ΣΥΡΙΖΑ και τον κ. Τσίπρα», σημειώνει η Πειραιώς.
Και προσθέτει πως «ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, κάνοντας μία από τις γνωστές κωλοτούμπες του, πήρε πίσω τα περί αποπομπής από τα ψηφοδέλτια του κ. Πολάκη, δίχως ο βουλευτής να πάρει πίσω τις αθλιότητες που είχε αναρτήσει για δημοσιογράφους και δικαστές».
«Ο Πολάκης ήταν και παραμένει το άλλο πρόσωπο του Τσίπρα»
«Πρόκειται για την πιο τρανταχτή διάψευση κάποιων που διαφήμιζαν υποτιθέμενη στροφή του κ.Τσίπρα προς το κέντρο, αφού κέντρο και Πολάκης δεν χωρούν στην ίδια πρόταση», τονίζει η Νέα Δημοκρατία.
Και επαναλαμβάνει πως «ο κ. Πολάκης ήταν και παραμένει το άλλο πρόσωπο του κ. Τσίπρα».
![ot.gr](/wp-content/themes/whsk_otgr/common/imgs/fav.ico/favicon-32x32.png)
![ot.gr](/wp-content/themes/whsk_otgr/common/imgs/fav.ico/favicon-32x32.png)
Latest News
![Κίνα: Από το lockdown στο rebranding – Η Γουχάν πέντε χρόνια μετά τον εφιάλτη της COVID-19](https://www.ot.gr/wp-content/uploads/2021/11/wuhan-600x400.jpg)
Πέντε χρόνια μετά τον Covid η Γουχάν κάνει rebranding
Στη Γουχάν τίποτα πια δεν θυμίζει τον εφιάλτη της πανδημίας COVID-19, όμως τα ερωτήματα για τη μεγαλύτερη σύγχρονη υγειονομική κρίση παραμένουν αναπάντητα
![Παραιτείται ο Χρήστος Τριαντόπουλος](https://www.ot.gr/wp-content/uploads/2025/02/40A9468-1024x682-600x400.jpg)
Παραιτείται ο Χρήστος Τριαντόπουλος
Με την απόφαση για σύσταση της Επιτροπής θα παραιτηθώ από τη θέση του Υφυπουργού Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας, δηλώνει σε ανακοίνωσή του ο Χρήστος Τριαντόπουλος
![Βουλή: Σήμερα η τρίτη ψηφοφορία για Πρόεδρο της Δημοκρατίας στη Βουλή](https://www.ot.gr/wp-content/uploads/2024/12/vouli-600x400.jpg)
Σήμερα η τρίτη ψηφοφορία για Πρόεδρο της Δημοκρατίας στη Βουλή
Η ειδική συνεδρίαση της Ολομέλειας αναμένεται να ξεκινήσει στις 10 το πρωί και για την εκλογή νέου Προέδρου της Δημοκρατίας απαιτείται πλειοψηφία των 3/5 του συνολικού αριθμού των βουλευτών.
![Τσίπρας: «Από θεματοφύλακας εχθρός της αλήθειας η κυβέρνηση»](https://www.ot.gr/wp-content/uploads/2024/12/ot_TSIPRAS_forum2-600x352.png)
Ηχηρή παρέμβαση Τσίπρα - «Από θεματοφύλακας εχθρός της αλήθειας η κυβέρνηση»
Δυστοπία σε Ελλάδα και διεθνώς από την κρίση εμπιστοσύνης στους Θεσμούς της Δημοκρατίας και την πολιτική εκπροσώπηση, πυρά στην κυβέρνηση για Τέμπη, Πύλο, υποκλοπές και δολοφονία Ζακ.
![Υγεία: Δύο στους τρεις ακάλυπτους ασθενείς αδυνατούν να πληρώσουν τις θεραπείες τους](https://www.ot.gr/wp-content/uploads/2021/06/dapanesygeia-600x273.jpg)
Γιατί μένουν ακάλυπτες οι ανάγκες ασθενών στην Ελλάδα - Η αρνητική διάκριση στην ΕΕ
Σχεδόν το 70% των ιατρικών αναγκών που δεν καλύπτονται αφορούν οικονομικούς λόγους – Η κρατική χρηματοδότηση πάντα λιγότερη από τους ρυθμούς ανάπτυξης της αγοράς
![Σεισμοί στη Σαντορίνη: Δεκάδες δονήσεις τα ξημερώματα τις Κυκλάδες – Επτά πάνω από 4 Ρίχτερ](https://www.ot.gr/wp-content/uploads/2024/08/santorini-600x338.jpg)
Δεκάδες δονήσεις τα ξημερώματα στις Κυκλάδες – Επτά πάνω από 4 Ρίχτερ
Οι σεισμοί στη Σαντορίνη συνεχίζονται - Μία ακόμα νύχτα ανησυχίας έζησαν οι κάτοικοι των Κυκλάδων, καθώς οι δονήσεις ήταν πάνω από 50 στον αριθμό
![Μέγαρο Μαξίμου: Τρία σενάρια για τον ανασχηματισμό](https://www.ot.gr/wp-content/uploads/2024/07/maximou2-600x400.jpg)
Ανασχηματισμός με το βλέμμα στα Τέμπη - Τα τρία σενάρια
Τα Τέμπη, η κλιμακούμενη κοινωνική και πολιτική πίεση, φέρνουν πιο κοντά τις εξελίξεις, οδηγώντας τον πρωθυπουργό σε δεύτερες σκέψεις για αλλαγές
![Τέμπη: Παρέμβαση του «Ρουβίκωνα» μέσα σε αίθουσα της Βουλής](https://www.ot.gr/wp-content/uploads/2025/02/photo_2025-02-05-20.04.01-600x338.jpeg)
Παρέμβαση του «Ρουβίκωνα» μέσα σε αίθουσα της Βουλής για τα Τέμπη
Τα μέλη της συλλογικότητας Ρουβίκωνας μπήκαν εισήλθαν σε εκδήλωση με ελεύθερη είσοδο για τη Ρόζα Ιμβριώτη, όπου ύψωσαν το πανό για τα Τέμπη
![Μητσοτάκης: Το 2027 στην Ελλάδα ο μέσος μισθός θα είναι 1.500 ευρώ](https://www.ot.gr/wp-content/uploads/2024/11/mitsotakis-7-1-600x338.jpg)
Μητσοτάκης: Το 2027 στην Ελλάδα ο μέσος μισθός θα είναι 1.500 ευρώ
Μητσοτάκης για ΕΡΓΑΝΗ: Η οριστική απάντηση στην ακρίβεια είναι η μόνιμη αύξηση των μισθών
![Μητσοτάκης για Σαντορίνη: Δε μπορούμε να κάνουμε καμία πρόβλεψη](https://www.ot.gr/wp-content/uploads/2025/02/6455596-1200x800-1-600x400.jpg)
Μητσοτάκης για σεισμούς στη Σαντορίνη: Δε μπορούμε να κάνουμε καμία πρόβλεψη
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης σχολίασε το βαθμό δυσκολίας που αντιμετωπίζουν οι επιστήμονες, καθώς είναι μπροστά σε ένα «εξαιρετικά σύνθετο και περίπλοκο φαινόμενο»