
Στην απόκτηση ποσοστού 15% του ΑΝΤ1+ προχώρησε η επενδυτική εταιρεία Fairfax, όπως ανακοίνωσε σήμερα ο όμιλος ΑΝΤΕΝΝΑ.
Συγκεκριμένα, όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, η Fairfax Financial Holdings Limited (Fairfax) αποκτά, μέσω αύξησης μετοχικού κεφαλαίου, το 15% του ΑΝΤ1+.
Η Fairfax, ο διεθνής κολοσσός με έδρα τον Καναδά με επικεφαλής τον Πρεμ Γουάτσα, διαχειρίζεται κεφάλαια 89 δισεκατομμυρίων δολαρίων και αποτελεί έναν από τους κορυφαίους ξένους επενδυτές στην Ελλάδα με πλούσιο χαρτοφυλάκιο μεταξύ άλλων στον τραπεζικό και ασφαλιστικό κλάδο και τη διαχείριση ακινήτων.
Το ΑΝΤ1+ του Ομίλου ΑΝΤΕΝΝΑ, είναι η μοναδική ελληνική συνδρομητική ψηφιακή πλατφόρμα που στηρίζει τους Έλληνες δημιουργούς και καλλιτέχνες. Εξελίσσεται και εμπλουτίζεται διαρκώς, παρουσιάζοντας νέες αποκλειστικές ελληνικές παραγωγές, που έχουν, ήδη, προσελκύσει το ενδιαφέρον για διεθνή διανομή, αλλά και εξασφαλίζοντας τα δικαιώματα μετάδοσης κορυφαίων παγκόσμιων αθλητικών διοργανώσεων όπως το FIFA World Cup 2022 και το πρωτάθλημα FORMULA 1 για τα επόμενα 3 χρόνια.
Αξιοποιώντας τη μακρόχρονη και διεθνή εμπειρία, καθώς και την τεχνογνωσία του Ομίλου ΑΝΤΕΝΝΑ, το ΑΝΤ1+ σε λιγότερο από ένα χρόνο λειτουργίας ξεπέρασε κάθε προσδοκία, προσφέροντας μοναδικό περιεχόμενο με πάνω από 7.000 τίτλους και συγκεντρώνοντας σημαντικό αριθμό συνδρομητών με περισσότερα από 400 εκατομμύρια views.
Η Fairfax αναγνωρίζοντας τη δυναμική και την προοπτική εξέλιξης του ANT1+, συνεργάζεται με τον Όμιλο ΑΝΤΕΝΝΑ ώστε να αναπτύξουν περαιτέρω την πλατφόρμα εντός και εκτός Ελλάδος. Μέσα από επενδύσεις σε νέες τεχνολογίες, καινοτόμες υπηρεσίες, νέο πλούσιο περιεχόμενο και μεγάλες παραγωγές το ΑΝΤ1+ θα συνεχίσει να προσφέρει μία ξεχωριστή εμπειρία ψυχαγωγίας.
Όπως σημειώνεται στην ίδια ανακοίνωση, ο Όμιλος ΑΝΤΕΝΝΑ, με ηγετική παρουσία στον χώρο των Media σε Ευρώπη, Η.Π.Α., Καναδά και Αυστραλία και με ένα ευρύ χαρτοφυλάκιο media assets απευθύνεται σε ένα παγκόσμιο κοινό που ξεπερνά τα 150 εκατομμύρια. Ως ένας καινοτόμος πολυεθνικός οργανισμός, επιλέγει σταθερά ισχυρές διεθνείς συμμαχίες και επεκτείνει το επιχειρηματικό του αποτύπωμα, με παγκοσμίου εμβέλειας συμφωνίες.


Latest News

Η ρύθμιση που ξεκλειδώνει κουρέματα και ρυθμίσεις οφειλών σε νοικοκυριά κι επιχειρήσεις
Ο εξωδικαστικός μηχανισμός και η ένταξη περισσότερων υπερχρεωμένων νοικοκυριών κι επιχειρήσεων στις ρυθμίσεις οφειλών, το νέο στοίχημα ΥΠΕΘΟ και servicers

Οι δασμοί Τραμπ και οι άλλες προκλήσεις για τον κλάδο του καφέ
Οι δασμοί Τραμπ αναμένεται να είναι μία ακόμα πρόκληση για τον κλάδο του καφέ, που ήδη δοκιμάζεται από τις συνεχείς ανατιμήσεις και την κλιματική αλλαγή

Οι 2+1 καταλύτες που φέρνουν deals στην Πληροφορική
Τα πολλαπλά έργα ιδιωτικού και δημόσιου τομέα, η ψηφιοποίηση της αγοράς και η Τεχνητή Νοημοσύνη είναι οι καταλύτες που γεννούν νέα deals στην Πληροφορική - Ποιες είναι οι αβεβαιότητες που παραμένουν
![Επιχειρήσεις: Με τι επιτόκιο δανείζονται – Πώς θα ξεκλειδώσει περισσότερη ρευστότητα [γράφημα]](https://www.ot.gr/wp-content/uploads/2025/04/daneia-trapezes-768x432-1-600x338.jpg)
Με τι επιτόκιο δανείζονται οι ελληνικές επιχειρήσεις - Πώς θα ξεκλειδώσει περισσότερη ρευστότητα [γράφημα]
Η υποχώρηση των επιτοκίων δημιουργεί αυξημένες ευκαιρίες για τις τράπεζες

Πώς «εθίστηκε» η αγορά στις προσφορές – Από τα προϊόντα κράχτες στο… ζύγι
Οι προσφορές και το χρονικό της γιγάντωσης των προσφορών στην ελληνική αγορά – Ο ρόλος των φθηνών ανώνυμων προϊόντων

Πώς θα λειτουργήσουν καταστήματα και σούπερ μάρκετ το Μ. Σάββατο
Αναλυτικά οι ώρες λειτουργίας - Οι συστάσεις του ΕΦΕΤ

Worldline: Το μέλλον των ψηφιακών πληρωμών είναι ανθρώπινο και προσωποποιημένο
«Το μέλλον των πληρωμών δεν είναι απλώς ψηφιακό. Είναι έξυπνο, ανθρώπινο και εξατομικευμένο» επισήμανε ο κ. Κιτιξής, Country Head and Managing Director της Worldline

Πώς επηρεάζονται οι τραπεζικές συναλλαγές από τις αργίες
Οι ηλεκτρονικές συναλλαγές μέσω web banking και mobile apps θα λειτουργούν κανονικά

Ποιοι χάνουν, ποιοι κερδίζουν από τη μείωση των επιτοκίων της ΕΚΤ
Νέα εποχή φθηνού χρήματος στην Ελλάδα με τη βούλα της ΕΚΤ - Η μείωση στα επιτόκια ρίχνει τα έσοδα στις τράπεζες και τις αποδόσεις στις καταθέσεις

Δωδώνη: Τριάντα χρόνια συγκρούσεων, 3 ιδιοκτήτες και ο νικητής
Μετά από 13 χρόνια και μεγάλη προσπάθεια τα αδέλφια Σαράντη αποκτούν το ισχυρότερο εξαγωγικό brand name στην φέτα, την Δωδώνη