Το Avant Mar, το νέο ξενοδοχείο της Grivalia Hospitality στην Πάρο, ανοίγει για πρώτη φορά τις πόρτες του το καλοκαίρι του 2023 και υποδέχεται το Matsuhisa.

Με όνομα που πηγάζει από τo ρεύμα του μετα-μοντερνισμού «Avant Garde» αλλά και την εξαιρετική τοποθεσία του πάνω στη θάλασσα, το Avant Mar βρίσκεται σε απόσταση αναπνοής από την κοσμοπολίτικη Νάουσα. Χτισμένο σε μία έκταση 6,1 στρεμμάτων, το ξενοδοχείο διαθέτει δυναμικότητα 38 δωματίων, μεταξύ των οποίων περιλαμβάνονται επτά πολυτελείς σουίτες με ιδιωτική plunge pool, καθώς και η «The Avant Mar Premium Sea View Suite» που διακρίνονται για την εκλεπτυσμένη αισθητική τους.

Grivalia: Οικολογικό 5άστερο 280 εκατ. ευρώ στους Πεταλιούς

Στο ευρύ φάσμα υπηρεσιών συμπεριλαμβάνονται μία μπουτίκ, ένα ζαχαροπλαστείο με παραδοσιακό χαρακτήρα, χώροι ευεξίας, καθώς και ένα υπαίθριο θέατρο που θα λειτουργούν ως σημεία αναζωογόνησης νου και σώματος.

Η αμμώδης και με γαλαζοπράσινα νερά παραλία Πιπέρι εκτείνεται μπροστά από το ξενοδοχείο.

Γαστρονομία στο επίκεντρο με πρωταγωνιστή το Matsuhisa

Η γαστρονομία πρωταγωνιστεί στο Avant Mar που υποδέχεται τον διάσημο σεφ Nobu Matsuhisa για πρώτη φορά στην Πάρο.

Όπως αναφέρεται σε σχετικό δελτίο τύπου της Grivalia Hospitality, το διεθνές brand «Matsuhisa» αναλαμβάνει το fine dining εστιατόριο του ξενοδοχείου και υπόσχεται μία αυθεντική γαστρονομική εμπειρία με Nobu-Style κουζίνα που περιλαμβάνει γεύσεις από την Ιαπωνία με επιρροές από το Περού.

Η Άννα Ασημακοπούλου, General Manager του Avant Mar, δήλωσε σχετικά: «Το Avant Mar δεν αποτελεί ένα ακόμα πολυτελές ξενοδοχείο σε ένα ελληνικό, κυκλαδίτικο νησί, αλλά μια μονάδα που δημιουργήθηκε με στόχο να απαντήσει όλα τα ζητούμενα των ταξιδιωτών που αναζητούν την πεμπτουσία της πολυτέλειας: την tailor made εξυπηρέτηση. Και όλα αυτά σε έναν προορισμό που συνδυάζει μοναδικά τον αυθεντικό χαρακτήρα των Κυκλάδων με τον κοσμοπολιτισμό».
Αυτό το καλοκαίρι ο παλμός της Πάρου χτυπάει στο Avant Mar και η αντίστροφη μέτρηση για μία πολυαισθητηριακή εμπειρία ξεκινά.

Ακολουθήστε τον ot.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στον ot.gr

Latest News

Πρόσφατα Άρθρα Τουρισμός