![Ρόδος: Κλιμακώνεται η κόντρα ανάμεσα σε οδηγούς ταξί και Uber μετά το βανδαλισμό οχημάτων της εταιρείας](https://www.ot.gr/wp-content/uploads/2023/04/rodos1.jpg)
Ραγδαίες εξελίξεις αναμένονται τις επόμενες μέρες, μετά τα σοβαρά επεισόδια που σημειώθηκαν στην έδρα της εταιρείας Uber στη Ρόδο.
Ενόψει καλοκαιριού, η κόντρα ταξιτζήδων του νησιού με οδηγούς της Uber κορυφώνεται. Οι οδηγοί ταξί καταγγέλλουν αθέμιτο ανταγωνισμό και ζητούν από την εταιρεία να φύγει από το νησί.
Ιδιοκτήτες ταξί έσπασαν αυτοκίνητα της Uber στη Ρόδο – Οξύνεται η κόντρα ενόψει καλοκαιριού
Ενδεικτικό του εκρηκτικού κλίματος ότι βρέθηκαν αναποδογυρισμένα δύο αυτοκίνητα και προκλήθηκαν βανδαλισμοί σε δεκάδες άλλα τα οποία ανήκουν στην εταιρεία. Οι ζημιές ανέρχονται σε δεκάδες χιλιάδες ευρώ, γεγονός για το οποίο οι εκπρόσωποι της εταιρeίας έχουν ενημερώσει ήδη αστυνομία και Εισαγγελέα, ζητώντας έτσι να εντοπιστούν οι υπαίτιοι και σε βάρος τους να ακολουθηθεί η προβλεπόμενη από τις διατάξεις του νόμου διαδικασία.
Οι κάτοικοι της περιοχής που μίλησαν στη Ροδιακή επισήμαναν ότι όλα έγιναν μέσα σε ελάχιστα λεπτά, από εξοργισμένους που έσπαγαν ότι έβρισκαν μπροστά τους, ακόμα και δύο αυτοκίνητα ιδιωτών κι ένα μοτοποδήλατο που ήταν σταθμευμένα στο χώρο.
Νωρίτερα είχαν προηγηθεί και άλλα επεισόδια εντός κι εκτός της πόλεως Ρόδου, μεταξύ ιδιοκτητών ταξί και οδηγών της εταιρείας uber και μάλιστα τρεις από αυτούς προσήχθησαν στο αστυνομικό τμήμα Ρόδου.
H Uber έβαλε πλώρη για Ρόδο και Κέρκυρα
Συγκεντρώνεται αποδεικτικό υλικό από κάμερες της περιοχής
Σύμφωνα με την ίδια πηγή, οι βανδαλισμοί, τίθενται σε προτεραιότητα από την Εισαγγελία Ρόδου και τις αστυνομικές αρχές. Η υπόθεση έχει ανατεθεί σε έμπειρους αστυνομικούς της περιοχής, οι οποίοι ήδη από χθες, έχουν ξεκινήσει και συγκεντρώνουν υλικό και στοιχεία μέσα από κάμερες που υπάρχουν στην περιοχή, ή ακόμα και βίντεο που ίσως αποτυπώθηκαν την ώρα που βρίσκονταν σε εξέλιξη η επίθεση και το σπάσιμο των αυτοκινήτων της uber.
Οι επιτελείς της εταιρίας σε κεντρικό επίπεδο, έχουν επιστρατεύει έγκριτους νομικούς σε Ελλάδα και Εξωτερικό και μάλιστα η γενική διυθύντρια της εταιρίας έχει ζητήσει με ανακοίνωσή της τον εντοπισμό των δραστών και την άμεση παραπομπή τους στη δικαιοσύνη. Η διαμαρτυρία – ανακοίνωση της εταιρίας, κοινοποιήθηκε μάλιστα στο αρχηγείο της ΕΛΑΣ και στο Υπουργείο Δικαιοσύνης.
Δείτε εικόνες
![](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2023/04/8336aa6da82386626700035fa397d7ee-b-600x450.jpg)
![](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2023/04/f6fde28cc42cf1a10f4a2b8a2023aba3-b-600x450.jpg)
![](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2023/04/f4b68f4e5854d8a52617e54aff225ad0-b-600x338.jpg)
![ot.gr](/wp-content/themes/whsk_otgr/common/imgs/fav.ico/favicon-32x32.png)
![ot.gr](/wp-content/themes/whsk_otgr/common/imgs/fav.ico/favicon-32x32.png)
Latest News
![Πύργος του Άιφελ: Το μνημείο με τις περισσότερες επιθέσεις σε τουρίστες στον κόσμο](https://www.ot.gr/wp-content/uploads/2024/07/paris-600x394.jpg)
Πύργος του Άιφελ: Το μνημείο με τις περισσότερες επιθέσεις σε τουρίστες στον κόσμο
Οργιάζουν οι κλοπές και οι απάτες στο διάσημο πύργο της γαλλικής πρωτεύουσας και τις γύρω περιοχές
![Νετανιάχου: Θα μπούμε στη Γάζα αν δεν απελευθερωθούν οι όμηροι το Σάββατο](https://www.ot.gr/wp-content/uploads/2023/11/ot_israel_palestine_netaniahou-768x450-1-600x352.png)
Νετανιάχου: Θα μπούμε στη Γάζα αν δεν απελευθερωθούν οι όμηροι το Σάββατο
Η κατάπαυση του πυρός έχει τεθεί υπό αμφισβήτηση
![Κυβερνοεπιθέσεις: Το 2024 εντοπίστηκαν 1,6 εκατ. επιθέσεις σε παίκτες του Roblox](https://www.ot.gr/wp-content/uploads/2024/03/hacking-600x400.jpg)
Γίνεται φόρτωση... κυβερνοαπειλής: Πάνω από 1,6 εκατ. κυβερνοεπιθέσεις σε παίκτες του Roblox το 2024
Η τεράστια δημοφιλία του παιχνιδιού Robloxτο έχει καταστήσει ελκυστικό στόχο για κυβερνοεπιθέσεις
![Νέα Οδός: Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στον Αθηνών-Θεσσαλονίκης](https://www.ot.gr/wp-content/uploads/2025/02/nea-odos1-600x399.jpg)
Ερχονται κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στον Αθηνών-Θεσσαλονίκης
Από Τετάρτη 12 Φεβρουαρίου έως και την Πέμπτη 27 Φεβρουαρίου - Πώς θα διεξάγεται η κυκλοφορία
![Άκης Τσελέντης: Παραιτήθηκε από την Εθνική Επιτροπή Σεισμικού Κινδύνου](https://www.ot.gr/wp-content/uploads/2025/02/tselentis-1024x682-1-600x400.jpg)
Παραιτήθηκε από την Εθνική Επιτροπή Σεισμικού Κινδύνου ο Άκης Τσελέντης
Ο Άκης Τσελέντης παραιτήθηκε από την Επιτροπή Σεισμικού Κινδύνου καταγγέλλοντας ότι σε αυτή συμμετέχουν επιπλέον μέλη χωρίς ΦΕΚ
![Ευρωπαϊκός προϋπολογισμός: Αρχίζει η «μητέρα των μαχών» στην Ευρώπη – Τι αλλαγές έρχονται](https://www.ot.gr/wp-content/uploads/2024/04/european_commission_hq-flags_web-3-600x375.jpg)
Αρχίζει η «μητέρα των μαχών» στην Ευρώπη – Τι αλλαγές έρχονται στον προϋπολογισμό
Οποιαδήποτε προσπάθεια για αύξηση του συνολικού προϋπολογισμού θα συναντήσει πιθανώς τη σκληρή αντίσταση από τους μεγαλύτερους καθαρούς συνεισφέροντες στον ευρωπαϊκό προϋπολογισμό
![Google: Ο «Κόλπος της Αμερικής» έφτασε στην εφαρμογή Χάρτες](https://www.ot.gr/wp-content/uploads/2025/02/Gulf-of-America-600x364.jpg)
Τέλος απο τους χάρτες της Google ο Κόλπος του Μεξικού - Ήρθε ο «Κόλπος της Αμερικής»
Η αλλαγή της ονομασίας σε «Κόλπος της Αμερικής» έγινε μετά από εκτελεστικό διάταγμα του προέδρου των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ που μετονομάζει την περιοχή
![Σαντορίνη – Σεισμοί: Νέα ανάρτηση Τσελέντη μετά τα 5,3 Ρίχτερ – «Έχουμε πολύ δρόμο μπροστά μας…»](https://www.ot.gr/wp-content/uploads/2025/02/tseln-600x390.jpg)
Νέα ανάρτηση Τσελέντη – «Έχουμε πολύ δρόμο μπροστά μας…»
«Δυστυχώς με τη πρόσφατη σεισμική δράση στη Σαντορίνη, αντί να ξεστομίζουμε αλήθειες φτύνουμε σιωπές» τονίζει ο Άκης Τσελέντης. Τι λέει για τη σεισμική δραστηριότητα στη Σαντορίνη μετά τα 5,3 Ρίχτερ
![Εθνικό Συμβούλιο Εξωτερικής Πολιτικής: Συγκαλείται την Τρίτη – Ποιο είναι το κεντρικό θέμα](https://www.ot.gr/wp-content/uploads/2025/02/T2212-600x400.jpg)
Συγκαλείται την Τρίτη το Εθνικό Συμβούλιο Εξωτερικής Πολιτικής - Το κεντρικό θέμα
Σήμερα, Τρίτη, θα συγκληθεί το Εθνικό Συμβούλιο Εξωτερικής Πολιτικής υπό την προεδρία του υπουργού Εξωτερικών, Γιώργου Γεραπετρίτη
![Ισχυρός σεισμός 5,3 Ρίχτερ στη Σαντορίνη](https://www.ot.gr/wp-content/uploads/2025/02/santor-600x400.jpeg)
Ισχυρός σεισμός 5,3 Ρίχτερ στη Σαντορίνη - Αισθητός στην Αθήνα
Ισχυρός σεισμός 5,3 Ρίχτερ ανοιχτά της Σαντορίνης έγινε αισθητός στην Αθήνα. Πρόκειται για τον μεγαλύτερο σεισμό που έχει σημειωθεί τις τελευταίες μέρες στην περιοχή.