«Η επίθεση στον Θάνο Πλεύρη και τα ανήλικα παιδιά του πρέπει να τύχει αποδοκιμασίας από σύσσωμο το πολιτικό σύστημα» αναφέρει σε ανάρτησή του στα social media o Γιάννης Οικονόμου.

Όπως χαρακτηριστικά αναφέρει ο υφυπουργός παρά τω πρωθυπουργώ Γιάννης Οικονόμου «η σιωπή απέναντι σε τέτοιες ενέργειες συνιστά συναίνεση».

Υπενθυμίζεται ότι ο υπουργός Υγείας Θάνος Πλεύρης δέχθηκε επίθεση με γιαούρτι ενώ γευμάτιζε με την οικογένειά του σε μεζεδοπωλείο στα Πετράλωνα. Σύμφωνα με τον ίδιο, τα γιαούρτια με τα οποία του επιτέθηκαν πέτυχαν και τα δύο του παιδιά.

Πηγή: in.gr

Ακολουθήστε τον ot.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στον ot.gr

Latest News

Πρόσφατα Άρθρα Επικαιρότητα
Προσωπικός Αριθμός: Πότε έρχεται, πώς θα τον αποκτήσετε
Επικαιρότητα |

Αντίστροφη μέτρηση για τον Προσωπικό Αριθμό: Πότε έρχεται, πώς θα τον αποκτήσετε

Έρχεται να αντικαταστήσει τον ΑΦΜ και τον ΑΜΚΑ που χρησιμοποιούνταν μέχρι σήμερα – Σύμφωνα με τον νόμο, ο Προσωπικός Αριθμός θα εμφανίζεται στις νέες ψηφιακές ταυτότητες

Μασούτης: Στο πλευρό 98 μαθητών και μαθητριών που φοιτούν σε σχολεία τυφλών
Επικαιρότητα |

Στο πλευρό 98 μαθητών και μαθητριών που φοιτούν σε σχολεία τυφλών η αλυσίδα Μασούτης

H οικογένεια της Διαμαντής Μασούτης Α.Ε. «αγκαλιάζει με αγάπη και ευαισθησία τα παιδιά με οπτική αναπηρία, αναλαμβάνοντας έναν ιδιαίτερο ρόλο: αυτόν του νονού και της νονάς»