
Τον παλιό (κακό) εαυτό του, θυμήθηκε ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν ο οποίος, κατά τη διάρκεια του προεκλογικού του αγώνα, εκτόξευσε νέες απειλές κατά της Ελλάδας.
Παρουσιάζοντας χθες το τουρκικό μαχητικό 5ης γενιάς, ο Ερντογάν, μίλησε για νέα επιτυχία της Τουρκίας και διεμήνυσε ότι «θα συνεχίσουμε να ενοχλούμε αυτούς που βρίσκονται στην άλλη πλευρά των υδάτων».
«Αν παρατηρήσετε, για κάθε επιτυχία της χώρας μας στην αμυντική βιομηχανία ενοχλούνται αυτοί (αντιπολίτευση) και όπως και οι άλλοι που βρίσκονται στην άλλη πλευρά των υδάτων. Όμως, να μην παρεξηγήσουν καθώς, εμείς θα συνεχίσουμε να ενοχλούμε και αυτούς αλλά και άλλους που βρίσκονται στην άλλη πλευρά των υδάτων. Εμείς είμαστε Τουρκία και ο τουρκικός λαός», είπε ο Ερντογάν.
Το σχέδιο για αντικατάσταση των F16 με εκπαιδευτικά αεροσκάφη
Ο τούρκος πρόεδρος επισήμανε ότι η Τουρκία σχεδιάζει να χρησιμοποιήσει εκπαιδευτικά μαχητικά αντί για F16, κάτι που υποδεικνύει ότι η γειτονική χώρα δεν ελπίζει σε άμεση έγκριση της πώλησης των αεροσκαφών από το αμερικανικό Κογκρέσο, όπως ανέφερε ο ανταποκριτής του Σκάι. Συνεχίζοντας τις απειλές, υποστήριξε, ότι το τουρκικό μαχητικό «θα εκτοξεύσει πάνω στον εχθρό τις βόμβες και τους πυραύλους του και θα επιστρέψει στην βάση του δίχως να γίνει αντιληπτό».
«Το Hurjet θα εκπαιδεύει τους πιλότους μας κι όταν υπάρχει ανάγκη θα εξοπλίζεται και θα πηγαίνει στο πεδίο μάχης. Έτσι το Hurjet θα είναι με τα δικά μας ραντάρ και με τα δικά μας όπλα και εν μέρει θα αντικαταστήσει τα F-16 μας.
Το μαχητικό μας ‘Kaan’ βρίσκεται μπροστά μας με όλο του το μεγαλείο. Σύντομα θα απογειωθεί και αυτό. Σκεφτείτε πως είναι τέτοιο αεροσκάφος πως σε πεδίο μάχης, ραντάρ, θα μπει στη φωλιά του εχθρού, δίχως να εντοπιστεί από τα ραντάρ. Θα ανοίξει το χώρο που έχει τα όπλα και θα εκτοξεύσει πάνω στον εχθρό τις βόμβες και τους πυραύλους του και θα επιστρέψει στην βάση του δίχως να γίνει αντιληπτό», είπε ο Ερντογάν.


Latest News

Αύριο Κυριακή το έκτακτο συνέδριο του CHP – Νέο μήνυμα Ιμάμογλου από τη φυλακή
Λογοκρισία, συλλήψεις και εκφοβισμός στην Τουρκία – «Αυτές είναι οι τελευταίες προσπάθειες μιας χούφτας αβοήθητων και φτωχών ανθρώπων να προστατεύσουν τις θέσεις τους», διαμηνύει ο Ιμάμογλου

Μητσοτάκης για youth pass: Αποτελεί συμβολική κίνηση – Εργαζόμαστε για περισσότερες ευκαιρίες
Ανάρτηση Μητσοτάκη για το youth pass

BHMAGAZINO – Easter Issue: Έρχεται την Κυριακή 6 Απριλίου μαζί με το ΒΗΜΑ
Το ΒΗΜΑ της Κυριακής κυκλοφορεί στις 6 Απριλίου μαζί με το BHMAGAZINO, που είναι αφιερμένο στην Άνοιξη και την κορυφαία γιορτή του Χριστιανισμού.

Στο Λευκό Οίκο ο Νετανιάχου τη Δευτέρα - Τι θα συζητήσει με τον Τράμπ
Ο Νετανιάχου επισκέπτεται τον Τραμπ νωρίτερα από όσο αναμενόταν έχοντας στις βαλίτσες του νέα πολεμικά σχέδια

Έφυγε από τη ζωή ο ιδρυτής και πρόεδρος της Provil, Χρήστος Βογιάννου
Ο Χρήστος Βογιάννου ίδρυσε την εταιρεία Provil το 1994, με στόχο την προώθηση των ελληνικών γεύσεων και υλικών στο εξωτερικό

Διαβάστε στο Βήμα της Κυριακής που κυκλοφορεί: «Η τέλεια καταιγίδα»
Από τη Ριάνα και την Τέιλορ Σουίφτ μέχρι τον Στίβεν Σπίλμπεργκ και Μάικλ Τζόρνταν, οι δισεκατομμυριούχοι της ποπ κουλτούρας και του αθλητισμού έχουν στα χέρια τους όλη τη βιομηχανία του θεάματος.

Ο Τσίπρας στις ΗΠΑ, η ενόχληση στην Τουρκία - Οι δηλώσεις για την πώληση F-35 στην Άγκυρα
Ο Αλέξης Τσίπρaς σε συναντήσεις του με think tanks στις ΗΠΑ εξέφρασε την αντίθεσή του - Προκάλεσε ενόχληση στην Τουρκία

Καραμέρος: Η κυβέρνηση λέει σε 2,5 εκ. συνταξιούχους και δικαιούχους επιδομάτων να κάνουν Πάσχα με δανεικά
Όπως έχει γίνει γνωστό, μετά το Πάσχα θα πληρωθούν οι συντάξεις Μαΐου σε 2,5 εκατ. συνταξιούχους

Πώς οι δασμοί Τραμπ επηρεάζουν την Ελλάδα - Τι εξετάζει η κυβέρνηση τη Δευτέρα
Οι δασμοί Τραμπ επί τάπητος τη Δευτέρα στο Μέγαρο Μαξίμου - Τι θα συζητήσουν ο πρωθυπουργός και οι αρμόδιοι υπουργοί

Μέτρα τώρα για τους δασμούς Τραμπ, ζητούν τα κόμματα από την κυβέρνηση
«Η κυβέρνηση οφείλει να πάρει άμεσα μέτρα» – Τι λένε τα κόμματα για τους δασμούς Τραμπ