![Beverly Hills: Ο Drake «ξεφορτώνεται» την έπαυλή του [εικόνες]](https://www.ot.gr/wp-content/uploads/2023/05/drakes-new-50-million-beverly-hills-mansion-is-previously-owned-by-robbie-williams-183180_1.jpg)
Αντίο στην υπερπολυτελή έπαυλη που αγόρασε μόλις πριν από λίγους μήνες ετοιμάζεται να πει ο διάσημος ράπερ Drake, με τις πληροφορίες να κάνουν λόγο πως το αντίτιμο που ζητάει ανέρχεται σε μόλις… 88 εκατομμύρια δολάρια.
Ο Drake είχε αγοράσει το ακίνητο στο Beverly Hills την περασμένη άνοιξη από τον Βρετανό σταρ Robbie Williams και τη σύζυγό του, Ayda Field, για 75 εκατομμύρια δολάρια.
Ο σούπερ σταρ της ραπ σκηνής, που σήμερα θεωρείται ένας από τους πιο πετυχημένους και πλούσιους της γενιάς του, ξεκίνησε από πολύ χαμήλα. Παιδί χωρισμένων γονιών από Αφροαμερικανό πατέρα και λευκή μητέρα, γεννήθηκε στο Τορόντο του Καναδά και έζησε φτωχά παιδικά χρόνια, αντιμετωπίζοντας στο σχολείο ρατσισμό και bullying.
«Πωλητήριο» για την έπαυλη της JPMorgan στο Λονδίνο [εικόνες]
Σύμφωνα με το Forbes, Aν και δεν είναι γνωστό ακριβώς γιατί πουλάει, είναι προφανές γιατί αγόρασε το σπίτι εξαρχής. Το σπίτι σε στιλ Τοσκάνης βρίσκεται σε ένα οικόπεδο 19,7 στρεμμάτων και κρυμμένο στους καταπράσινους λόφους του φαραγγιού Benedict. Ιδανικό για όσους αναζητούν ιδιωτικότητα, όπως ο μουσικός του «One Dance», το σπίτι βρίσκεται στο τέλος ενός αδιέξοδου και πίσω από ιδιωτικές πύλες. Σχεδιασμένο από το παγκοσμίου φήμης αρχιτεκτονικό γραφείο KAA Associates, το ακίνητο εκτείνεται σε 24.260 τετραγωνικά πόδια και διαθέτει 10 υπνοδωμάτια και 22 μπάνια.
Η έπαυλη μοιάζει σαν να «ξεριζώθηκε» από την ύπαιθρο της Τοσκάνης με καταπράσινο τοπίο, περιβόλι, ώριμες ελιές, αρχαίες βελανιδιές και περιποιημένο γκαζόν. Διαθέτει επίσης απίστευτη θέα στην πόλη, τον ωκεανό και το βουνό από σχεδόν κάθε πλευρά της ιδιοκτησίας. Υπάρχει ένα κυκλικό γήπεδο με σιντριβάνια και μια μεγάλη είσοδος με κολώνες που σας καλωσορίζει στο σπίτι.

Αν και δεν είναι τόσο χλιδάτο όσο το σπίτι του 50.000 τετραγωνικών ποδιών στο Τορόντο, το οποίο έχτισε κατά παραγγελία, αυτό το αρχοντικό του Λος Άντζελες έχει πιο χαμηλών τόνων και κομψό μοντέρνο σχεδιασμό. Εδώ υπάρχει μια ξεχωριστή καλιφορνέζικη αισθητική με σπάνια μάρμαρα, ανοιχτόχρωμο ξύλινο δάπεδο, τοξωτές οροφές και μεγάλα παράθυρα σε κάθε δωμάτιο.
Υπάρχει ένα φουαγιέ που υψώνεται σε 2 ορόφους, με μια μεγάλη μεγάλη σκάλα, καθώς και ένα σαλόνι με δύο τζάκια. Οι μεγάλοι χώροι είναι γεμάτοι με φυσικό φως χάρη στα κυρτά παράθυρα σχεδόν από το δάπεδο μέχρι την οροφή και στα ανοιχτόχρωμα ξύλινα πατώματα. Υπάρχει επίσης μια άνετη βιβλιοθήκη, καθώς και μια επίσημη τραπεζαρία, γκουρμέ κουζίνα με αίθουσα πρωινού και δύο οικογενειακά δωμάτια. Ένα από τα δωμάτια λειτουργεί και ως επαγγελματικός χώρος προβολών.
Η κύρια κατοικία έχει επτά υπνοδωμάτια και 13 μπάνια, και μια πισίνα. Υπάρχει επίσης ένα κρυφό γήπεδο τένις με περιβόλι και γκαράζ 11 αυτοκινήτων. Ένας ανελκυστήρας, μια κάβα, ένα γυμναστήριο και μια αίθουσα παιχνιδιών συμπληρώνουν τις πολυτελείς ανέσεις του καταλύματος. Καθώς αυτό είναι ένα αγαπημένο σπίτι των διασημοτήτων, είναι λογικό να υπάρχουν τρία επιπλέον υπνοδωμάτια με ιδιωτικό μπάνιο για το προσωπικό.
Σύμφωνα με το μεσιτικό γραφείο, το εν λόγω ακίνητο είναι επίσης μια ιδανική κατοικία για όσους αγαπούν να διασκεδάζουν και να διοργανώνουν πάρτι, αρκεί βέβαι να διαθέτουν 88 εκατ. δολάρια.


Latest News

Το μοιραίο λάθος που στοίχισε το «κεφάλι» του CEO στην αλυσίδα fast fashion Primark
Η αλυσίδα fast fashion Primark έχει πάνω από 450 καταστήματα σε 17 χώρες σε όλη την Ευρώπη και τις Ηνωμένες Πολιτείες
![Πληθωρισμός: Στο 3,1% διαμορφώθηκε στην Ελλάδα τον Μάρτιο – Στο 2,2% στην ευρωζώνη [γραφήματα]](https://www.ot.gr/wp-content/uploads/2024/07/inflation-600x352.png)
Άνοδος στο 3,1% για τον πληθωρισμό στην Ελλάδα - Στο 2,2% στην ευρωζώνη [γραφήματα]
Πληθωρισμός: Τι δείχνουν τα στοιχεία της Eurostat - Η χώρα μας σημειώνει τη μεγαλύτερη άνοδο σε μηνιαίο επίπεδο (+1,8)

Αίτηση πτώχευση κατέθεσε η θρυλική αλυσίδα Hooters - Η λύση που αναζητά
Στην αίτησή της Hooters για πτώχευση ανέφερονται περιουσιακά στοιχεία ύψους 50 έως 100 εκατομμυρίων δολαρίων και υποχρεώσεις στο ίδιο εύρος
![Δασμοί Τραμπ: Οι αμερικανικές μετοχές σημειώνουν το χειρότερο τρίμηνο από το 2022 [γράφημα]](https://www.ot.gr/wp-content/uploads/2025/03/ot_TRUMP_world_stocks_2025-600x352.png)
Πώς οι δασμοί Τραμπ «βυθίζουν» τις αμερικάνικες μετοχές [γράφημα]
Καθώς οι τράπεζες της Wall Street και οι επενδυτές ανησυχούν ότι οι δασμοί του Τραμπ προς τους εμπορικούς εταίρους θα επιβραδύνουν την οικονομική ανάπτυξη

Κοιτάει μπροστά αλλά δεν ξεχνά το παρελθόν - Η ανατροπή της Gap και το μυστικό για έσοδα
«Μόνο εάν οι μάρκες είναι επίκαιρες, μπορούν να προχωρήσουν σε πωλήσεις», υπογράμμισεο CEO της Gap - Η παρουσία της στην ελληνική αγορά μέχρι το 2028

Οι Big Tobacco πολιορκούν τον Τραμπ - Τι ζητούν για τους κινέζους ανταγωνιστές τους
Οι μεγάλες εταιρείες καπνού και ατμικών ειδών - Big Tobacco- θέλουν η διαδικασία έγκρισης του FDA να είναι ταχύτερη και σαφέστερη

Πόσο μπορεί να εμπιστεύεται η Γερμανία τις ΗΠΑ; - Τα αποθέματα χρυσού στη Ν. Υόρκη
Η ιδέα ότι μπορεί να μην είναι ασφαλείς θα θεωρούνταν γελοία από το 1945... μέχρι πριν από μερικές εβδομάδες

Γιατί η «συμφωνία του αιώνα» για την UBS αρχίζει να...τρίζει
Η ενσωμάτωση της Credit Suisse από την τράπεζα UBS δείχνει να πηγαίνει καλά - Όλα τα υπόλοιπα δείχνουν να αποτελούν το πρόβλημα

Οι ΗΠΑ σαμποτάρουν συστηματικά τον Παγκόσμιο Οργανισμό Εμπορίου
Η Ουάσιγκτον χρωστά τις εισφορές της για το 2024 και το 2025 στο διεθνή οργανισμό

Αγοράζουν... καναδικά - Στραπάτσο αμερικανικών εταιρειών μετά τους δασμούς
Το κίνημα «Αγοράστε από τον Καναδά» προκαλεί τριγμούς και μεγάλη ανησυχία στους CEO καταναλωτικών εταιρειών με έδρα τις ΗΠΑ