Η Ράνια Τζίμα απηύθυνε ερώτηση στον πρόεδρο της Ελληνικής Λύσης, Κυριάκο Βελόπουλο, για τα παράλληλα νομίσματα που προτείνουν κόμματα της αντιπολίτευσης, και το δικό του.

«Κάθε σοβαρή χώρα πρέπει να έχει Plan B. Και σας το λέω και σαν επιχειρηματίας. Όλες οι χώρες έχουν Plan b. Κανείς όμως δε λέει πού θα βρουν τα λεφτά. Εμείς λέμε 15% φόρο οριζόντιο σε όλες τις επιχειρήσεις» τόνισε ο κ. Βελόπουλος προτείνοντας αλλαγή του παραγωγικού και του φορολογικού μοντέλου.

Debate – Τσίπρας: Απόλυτα κοστολογημένο το πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ

«Η ιστορία με τα κόκκινα δάνεια έχει ονοματεπώνυμο. Άρα σήμερα δεν μπορείς να λες διαγραφή όταν εσύ είσαι ο ηθικός αυτουργός» είπε ο κ. Βελόπουλος.

«Η λύση δεν έχει να κάνει με παράλληλο νόμισμα αλλά για μια εναλλακτική σε περίπτωση που συμβεί το μοιραίο στην ΕΕ» είπε απαντώντας στη follow up ερώτηση της δημοσιογράφου ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης.

Ακολουθήστε τον ot.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στον ot.gr

Latest News

Πρόσφατα Άρθρα Επικαιρότητα
Τζάρεντ Άιζακμαν: Ο δισεκατομμυριούχος πιλότος που θέλει να διευθύνει τη NASA
Επικαιρότητα |

Αυτός είναι ο δισεκατομμυριούχος πιλότος που θέλει να διευθύνει τη NASA

Επιχειρηματίας και πιλότος μαχητικών αεροσκαφών, ο Τζάρεντ Άιζακμαν ετοιμάζεται να διευθύνει το διαστημικό πρόγραμμα των ΗΠΑ παρά τις επαγγελματικές του σχέσεις με την SpaceX του Ίλον Μασκ

Ευρωπαϊκή Ένωση: Αναζητά τρόπους να κατασχέσει τα παγωμένα ρωσικά κεφάλαια
Διεθνή |

Η Ευρώπη ψάχνει τρόπους να «βάλει χέρι» στα 280 δισ. παγωμένα ρωσικά κεφάλαια

Η Ένωση διερευνά πιο επιθετικά τρόπους για την κατάσχεση των παγωμένων περιουσιακών στοιχείων της ρωσικής κεντρικής τράπεζας, καθώς προσπαθεί να εξασφαλίσει οικονομική και στρατιωτική υποστήριξη για την Ουκρανία

Τηλεφωνική επικοινωνία Μητσοτάκη-Ζελένσκι: Όχι σε λύση για την Ουκρανία χωρίς την Ουκρανία
Επικαιρότητα |

Τηλεφωνική επικοινωνία Μητσοτάκη-Ζελένσκι: Όχι σε λύση για την Ουκρανία χωρίς την Ουκρανία

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης συνομίλησε με τον Βολοντίμιρ Ζελένσκι, στον οποίο είπε πως «εναπόκειται στην Ουκρανία να αποφασίσει για το αποδεκτό για αυτήν ειρηνευτικό πλαίσιο»