Δριμεία επίθεση εξαπολύει στην κυβέρνηση και προσωπικά στον Κυριάκο Μητσοτάκη ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας, τονίζοντας ότι είναι επιτακτική ανάγκη «να τελειώσουμε με το καθεστώς της οικογένειας Μητσοτάκη την άλλη Κυριακή».

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία, Αλέξης Τσίπρας, συνεχίζοντας την περιοδεία του στη Θεσσαλία, μετά τα Τρίκαλα που επισκέφτηκε το πρωί, επόμενος σταθμός είναι η πόλη του Βόλου, και η ομιλία του στην παραλία της πόλης.

Debate: Τι είπε ο Τσίπρας στο αυτί του Μητσοτάκη

Να τελειώσουμε με το καθεστώς της οικογένειας Μητσοτάκη την άλλη Κυριακή είπε ο κ. Τσίπρας μιλώντας στους συγκεντρωμένους στον Βόλο καλώντας τους να βγάλουν πρώτον τον ΣΥΡΙΖΑ στη Μαγνησία και να ανοίξει ο δρόμος για την αλλαγή.

Σχολιάζοντας τις δηλώσεις του Κ. Μητσοτάκη από την Κυψέλη ότι η ΝΔ έχει “μεγάλο ρεύμα”, τόνισε σκωπτικά ότι το μόνο ρεύμα που μεγαλώνει είναι αυτό των λογαριασμών ηλεκτρικού ρεύματος που είναι δυσβάσταχτοι για τον λαό.

Πηγή: in.gr

Ακολουθήστε τον ot.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στον ot.gr

Latest News

Πρόσφατα Άρθρα Επικαιρότητα
Μαρινάκης για αναβάθμιση Scope: Επιβεβαιώθηκαν για μια ακόμα φορά οι θετικές προοπτικές της ελληνικής οικονομίας
Επικαιρότητα |

Μαρινάκης για αναβάθμιση Scope: Επιβεβαιώθηκαν ξανά οι θετικές προοπτικές της ελληνικής οικονομίας

«Η έκθεση της Scope υπογραμμίζει μεταξύ άλλων την ταχεία μείωση του δημόσιου χρέους, την επίτευξη ισχυρών πλεονασμάτων, τη μείωση των μη εξυπηρετούμενων δανείων» είπε μεταξύ άλλων ο κυβερνητικός εκπρόσωπος