Σε νέα υψηλά 8ετίας βρέθηκε ο Γενικός Δείκτης, και μάλιστα σε μια συνεδρίαση που είδε ζημίες 0,5% ενδοσυνεδριακά. Στο +28% τα σωρευτικά κέρδη στο 6μηνο

Τα θετικά στατιστικά έχουν τη σημασία τους, και σίγουρα δεν εξαντλούνται με δύο λέξεις.

Η εικόνα στο ταμπλό παραμένει εξαιρετική, κάτι που συνάγεται ευχερώς παρατηρώντας τις περισσότερες μετοχές, τουλάχιστον τις δεικτοβαρείς και μεσαίας κεφ/σης.

Νέα υψηλά επίπεδα για CENER, OTOEΛ (ιστορικά), ΤΙΤΚ, ΦΡΛΚ (52 εβδομάδων), έχουν προηγηθεί ρεκόρ από ΕΕΕ, ΜΠΕΛΑ, ΜΥΤΙΛ. Και ο κατάλογος είναι μεγάλος.

Ο Γενικός Δείκτης, εξάλλου, το έγραψε το νέο υψηλό 8ετίας σε κλείσιμο. Κλείνοντας και σε υψηλό ημέρας με ενδιαφέρουσα συναλλακτική δραστηριότητα

Τα εταιρικά αποτελέσματα συνεχίζονται αισιόδοξα και για το α’ τρίμηνο, ο τζίρος σταθερός και αξιοπρεπής λίγο πριν τις εκλογές.

Έχουμε μπροστά μας (ή όχι) αναβάθμιση από τους Οίκους και αναδιάρθρωση MSCI, ακούμε συνέχεια διθυραμβικά σχόλια από διεθνείς και εγχώριους αναλυτές.

Ή που θα πάμε πολύ καλά στο μεσοπρόθεσμο, ή που θα πατώσουμε.

Το πρώτο δικαιολογείται, το δεύτερο όχι.

Και ισχύει και ο κανόνας του ότι όταν μια αγορά κινείται με τους περισσότερους να μένουν απ’έξω, είναι η αγορά που θα συνεχίσει να κινείται προς την ίδια κατεύθυνση.

Latest News

Πρόσφατα Άρθρα ο Αντικριστής