Επιβάτες που πέταξαν σήμερα για τη Βρετανία αντιμετώπισαν μεγάλες καθυστερήσεις μετά από την προσγείωσή τους, εξαιτίας ενός ζητήματος που προέκυψε στα αεροδρόμια της χώρας και σχετίζεται με τη λειτουργία των αυτοματοποιημένων θυρών ελέγχου, όπου γίνεται ο έλεγχος των διαβατηρίων, μετά από την άφιξη στη Βρετανία.

Φωτογραφίες που αναρτήθηκαν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης έδειξαν μεγάλες ουρές αναμονής με εκατοντάδες ανθρώπους στο αεροδρόμια Χίθροου και Γκάτγουικ του Λονδίνου, με εκνευρισμένους επιβάτες να παραπονιούνται για την καθυστέρηση αρκετών ωρών που είχαν περιμένοντας στις γραμμές αναμονής.

Τι ανέφεραν εκπρόσωποι του βρετανικού υπουργείου Εσωτερικών

«Έχουμε ενημερωθεί για ένα ζήτημα με το συνοριακό σύστημα ασφάλειας σε όλη τη χώρα που επηρεάζει τις αφίξεις στο Ηνωμένο Βασίλειο», δήλωσε ένας εκπρόσωπος του βρετανικού υπουργείου των Εσωτερικών που εποπτεύει τους συνοριακούς ελέγχους.

«Εργαζόμαστε για την επίλυση του προβλήματος το συντομότερο δυνατό και συνεργαζόμαστε με τους διαχειριστές των αεροδρομίων, αλλά και τις αεροπορικές εταιρίες για να ελαχιστοποιήσουμε την αναστάτωση των ταξιδιωτών», σύμφωνα με δηλώσεις αξιωματούχων στο Reuters.

Ακολουθήστε τον ot.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στον ot.gr

Latest News

Πρόσφατα Άρθρα Επικαιρότητα
Ευρωπαϊκός προϋπολογισμός: Αρχίζει η «μητέρα των μαχών» στην Ευρώπη – Τι αλλαγές έρχονται
Επικαιρότητα |

Αρχίζει η «μητέρα των μαχών» στην Ευρώπη – Τι αλλαγές έρχονται στον προϋπολογισμό

Οποιαδήποτε προσπάθεια για αύξηση του συνολικού προϋπολογισμού θα συναντήσει πιθανώς τη σκληρή αντίσταση από τους μεγαλύτερους καθαρούς συνεισφέροντες στον ευρωπαϊκό προϋπολογισμό

Σαντορίνη – Σεισμοί: Νέα ανάρτηση Τσελέντη μετά τα 5,3 Ρίχτερ – «Έχουμε πολύ δρόμο μπροστά μας…»
Επικαιρότητα |

Νέα ανάρτηση Τσελέντη – «Έχουμε πολύ δρόμο μπροστά μας…»

«Δυστυχώς με τη πρόσφατη σεισμική δράση στη Σαντορίνη, αντί να ξεστομίζουμε αλήθειες φτύνουμε σιωπές» τονίζει ο Άκης Τσελέντης. Τι λέει για τη σεισμική δραστηριότητα στη Σαντορίνη μετά τα 5,3 Ρίχτερ