Ο κριτής του America’s Got Talent Simon Cowell είπε ότι η επιτυχία του εμπνεύστηκε από μια συμβουλή του πατέρα του στην παιδική του ηλικία.
Ο Simon μπορεί να είναι διάσημος για την συμμετοχή του στο τηλεοπτικό talent show, αλλά δεν θα βρισκόταν εδώ που βρίσκεται σήμερα αν δεν είχε ακολουθήσει αυτά που του είχε πει πριν 50 χρόνια ο πατέρας του.
Το μυστικό της επιτυχίας στη δουλειά κρύβεται στα λάθη
Μιλώντας σε εκδήλωση στο Λονδίνο αυτή την εβδομάδα, ο Βρετανός επιχειρηματίας θυμήθηκε ότι ήταν 12 ετών όταν του έδωσε αυτή τη συμβουλή, όπως αναφέρει το CNBC.
Όλοι έχουν μια πινακίδα στο κεφάλι τους και λέει «κάνε με να νιώθω σημαντικός», ήταν τα λόγια του πατέρα του, θυμάται ο 63χρονος πλέον Simon.
Στην αρχή, ήταν μπερδεμένος, αλλά μετά κατάλαβε τι εννοούσε.
Εκείνη την εποχή, έλεγα, «τι λες;» Και μετά το κατάλαβα. Αν ασχολείσαι με κάτι, κάθε άτομο έχει ένα ρόλο σε αυτό. Και αυτό μου έμεινε στο κεφάλι», είπε.
Καθοδήγηση για τη διαμόρφωση της καριέρας του
Ο Cowell, ο οποίος κατά τη δική του παραδοχή είναι «χωρίς ταλέντο», ανέφερε ότι αυτό το μάθημα άρχισε να διαμορφώνει αυτό που θα γινόταν η απίστευτα επιτυχημένη καριέρα του.
Σε ηλικία 16 ετών, άρχισε να εργάζεται στην αίθουσα αλληλογραφίας της εταιρείας μουσικών εκδόσεων EMI Music, όπου όπως είπε ο ίδιος, ενδιαφερόταν για τη δουλειά όλων και έμαθε περισσότερα για τη βιομηχανία.
«Ήμουν πολύ περίεργος, γι’ αυτό ξετρελάθηκα με όλους. Πήγαινα στα γραφεία τους και τους έκανα εκατομμύρια ερωτήσεις και τελικά συνειδητοποίησα ότι δεν χρειάζεται να έχεις τα προσόντα για να υπογράψεις καλλιτέχνες», ανέφερε.
Στη συνέχεια, χρόνια αργότερα, έχοντας καθιερωθεί ως σημαντικός παραγωγός, ο Cowell δήλωσε ότι εμπνεύστηκε να ξεκινήσει την αναζήτησή του για ταλέντα.
Αυτή η έμπνευση δημιούργησε το τηλεοπτικό talent show σόου Pop Idol στο Ηνωμένο Βασίλειο, το οποίο έγινε πολυεθνικό franchise και τελικά οδήγησε σε παραλλαγές όπως το X Factor και το America’s Got Talent.
«Η αλήθεια είναι ότι για να κάνεις αυτή τη δουλειά πραγματικά σωστά… απλά μαθαίνεις, βλέπεις, ακούς», τόνισε χαρακτηριστικά.
Latest News
Οικογένεια Λούλη: Οι γεννημένοι… μυλωνάδες που άντεξαν τρεις αιώνες
Η οικογένεια Λούλη έχει συνδέσει το όνομά της με την ιστορία της ελληνικής αλευροβιομηχανίας –Η μετανάστευση στον Βόλο, οι Μύλοι Αγίου Γεωργίου, οι βουλευτές και οι επενδυτές από το εξωτερικό
Ο θρύλος του καπνού: Όταν οι Έλληνες βιομήχανοι έστηναν εργοστάσια στη Γερμανία
Η συναρπαστική διαδρομή για τα καπνά από την Καβάλα στην Αλεξάνδρεια – Πώς ξεκίνησαν Παπαστράτος και Καρέλιας – Οι πρώτες μηχανές, οι αντιδράσεις και οι επώδυνοι δασμοί