![B&F Ενδυμάτων: Έκδοση ομολόγου 20 εκατ. ευρώ με κάλυψη από την Εθνική Τράπεζα](https://www.ot.gr/wp-content/uploads/2023/06/bf-endymaton.jpg)
Στην έκδοση κοινού ομολογιακού δανείου προχωράει η B&F Ενδυμάτων, όπως έκανε γνωστό με ανακοίνωσή της.
B&F: Αύξηση των εσόδων από πωλήσεις στο εννεάμηνο
Το ομόλογο θα είναι πενταετούς διάρκειας και η εταιρεία θα αντλήσει το ποσό των 20 εκατ. ευρώ.
Σύμφωνα με την ανακοίνωση, η Εθνική Τράπεζα θα αναλάβει να καλύψει και να αγοράσει το σύνολο των ομολογιών η αξία των οποίων έχει ορισθεί στο 1 ευρώ ανά ομολογία.
Όπως αναφέρει η εισηγμένη, τα αντληθέντα κεφάλαια θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά και μόνο την αποπληρωμή μέρους του εν διαπραγμάτευση ομολόγου της εταιρείας με ημερομηνία έκδοσης 27 Ιουνίου 2018.
Αναλυτικότερα η ανακοίνωση αναφέρει:
«Η Εταιρεία με την επωνυμία “B&F A.B.E.E. ΕΝΔΥΜΑΤΩΝ”, σύμφωνα με το άρθρο 17 παρ. 1 του Κανονισμού (ΕΕ) αριθ. 596/2014 του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και του Συμβουλίου της 16ης Απριλίου 2014 και το άρθρο 4.1.3.6 του Κανονισμού ΧΑ, την υπογραφή Σύμβασης Κάλυψης Κοινού Εμπραγμάτως Εξασφαλισμένου Ομολογιακού Δανείου, σύμφωνα με τις διατάξεις του ν. 4548/2018 και του ν.3156/2003, διάρκειας πέντε (5) ετών και ποσού 20.000.000, δυνάμει της οποίας η “ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ Α.Ε.” συμφώνησε να καλύψει, αναλάβει και αγοράσει το σύνολο των τίτλων των ομολογιών, που η Εταιρεία θα εκδώσει και θα παραδώσει σε αυτή.
Η υπογραφή της ως άνω Σύμβασης του Ομολογιακού Δανείου ολοκληρώθηκε την 01/06/2023 σε συνέχεια της από 30/5/2023 αποφάσεως του Διοικητικού Συμβουλίου της Εταιρείας.
Το προϊόν του Ομολογιακού Δανείου θα χρησιμοποιηθεί από την Εταιρεία αποκλειστικά και εξ ολoκλήρου με σκοπό την αποπληρωμή μέρους του υφιστάμενου Ομολογιακού Δανείου της Εταιρείας, δυνάμει του από 27/06/2018 Προγράμματος Έκδοσης, από το επενδυτικό κοινό.
Το Δάνειο θα είναι κοινό ομολογιακό κατά την έννοια του άρθρου 69 του ν.4548/2018, και θα παρέχει στους Ομολογιούχους δικαίωμα προς απόληψη τόκου. Tο Ομολογιακό Δάνειο διαιρείται σε είκοσι εκατομμύρια (20.000.000) κατ’ ανώτατο όριο έγχαρτες ομολογίες στον κομιστή (ανώνυμες), και η κάθε ομολογία θα έχει ονομαστική αξία ένα ευρώ (1,00) και τιμή εκδόσεως στο άρτιο.
Οι όροι του ως άνω δανείου κρίνονται ιδιαίτερα ανταγωνιστικοί, γεγονός που αποτελεί επιβεβαίωση της υψηλής πιστοληπτικής ικανότητας της εταιρείας και της υγιούς της χρηματοοικονομικής θέσης».
![ot.gr](/wp-content/themes/whsk_otgr/common/imgs/fav.ico/favicon-32x32.png)
![ot.gr](/wp-content/themes/whsk_otgr/common/imgs/fav.ico/favicon-32x32.png)
Latest News
![Κωνσταντίνος Τασούλας: Εξελέγη πρόεδρος της Δημοκρατίας με 160 ψήψους](https://www.ot.gr/wp-content/uploads/2025/02/TASOUL-600x400.jpeg)
Ο Κώστας Τασούλας είναι ο νέος Πρόεδρος της Δημοκρατίας - Εξελέγη με 160 ψήψους
Γίνεται ο 9ος Πρόεδρος της Ελληνικής Δημοκρατίας - Στις 13 Μαρτίου η ορκωμοσία του
![ΗΠΑ: Ευρείας κλίμακας απολύσεις στο Δημόσιο διέταξε ο Τραμπ](https://www.ot.gr/wp-content/uploads/2025/02/Capture-15-600x397.jpg)
ΗΠΑ: Ευρείας κλίμακας απολύσεις στο Δημόσιο διέταξε ο Τραμπ
Ο Μασκ και ο Τραμπ υπολόγισαν την εξοικονόμηση για το Δημόσιο σε 1 τρισ. δολάρια από τον «περιορισμό της σπατάλης», στις ομοσπονδιακές υπηρεσίες
![Οι μεταρρυθμίσεις που δεν έγιναν](https://www.ot.gr/wp-content/uploads/2021/07/metarr-600x313.jpg)
Οι μεταρρυθμίσεις που δεν έγιναν
Η Ελλάδα βρίσκεται στην τρίτη θέση από τον πάτο μεταξύ των ευρωπαϊκών χωρών
![Σαντορίνη: 5 Ρίχτερ ταρακούνησαν τους κατοίκους τα ξημερώματα της Τετάρτης](https://www.ot.gr/wp-content/uploads/2025/02/santorin-600x400.jpeg)
Σαντορίνη: Ξανά σεισμός 5 Ρίχτερ τη νύχτα
Δεν έχουν τέλος οι σεισμοί στις Κυκλάδες, με τα νησιά Σαντορίνη, Αμοργό, Ίο και Ανάφη να βρίσκονται πιο κοντά στο επίκεντρο
![Ακίνητα: Fast track αναγνώριση για όσα είναι «αγνώστου ιδιοκτήτη»](https://www.ot.gr/wp-content/uploads/2025/02/evakinita6045-600x400.jpg)
Fast track αναγνώριση για όσα είναι «αγνώστου ιδιοκτήτη» - Πώς θα γίνει η διόρθωση
Μπορούν να δηλωθούν ακίνητα με τη διαδικασία του «πρόδηλου σφάλματος» – Οι ιδιοκτήτες που διαθέτουν συμβόλαια δεν χρειάζεται να προσφύγουν στα δικαστήρια
![Καιρός: Συνεχίζονται οι χαμηλές θερμοκρασίες την Τετάρτη](https://www.ot.gr/wp-content/uploads/2025/02/3807966-600x412.jpg)
Συνεχίζονται οι χαμηλές θερμοκρασίες την Τετάρτη
Κρύος θα είναι γενικά ο καιρός την Τετάρτη, με κατά τόπους βροχές και χιόνια σε μικρό μέρος της χώρας
![Η Βουλή εκλέγει πρόεδρο Δημοκρατίας τον Κωνσταντίνο Τασούλα](https://www.ot.gr/wp-content/uploads/2025/02/voylip-2-600x400.jpg)
Η Βουλή εκλέγει πρόεδρο Δημοκρατίας τον Κωνσταντίνο Τασούλα
Η διαδικασία που προβλέπει το Σύνταγμα έχει οδηγήσει στην 4η κατά σειρά ψηφοφορία που για να εκλεγεί πρόεδρος θα πρέπει ο επικρατέστερος υποψήφιος να λάβει 151 θετικές ψήφους
![Πύργος του Άιφελ: Το μνημείο με τις περισσότερες επιθέσεις σε τουρίστες στον κόσμο](https://www.ot.gr/wp-content/uploads/2024/07/paris-600x394.jpg)
Πύργος του Άιφελ: Το μνημείο με τις περισσότερες επιθέσεις σε τουρίστες στον κόσμο
Οργιάζουν οι κλοπές και οι απάτες στο διάσημο πύργο της γαλλικής πρωτεύουσας και τις γύρω περιοχές
![Νετανιάχου: Θα μπούμε στη Γάζα αν δεν απελευθερωθούν οι όμηροι το Σάββατο](https://www.ot.gr/wp-content/uploads/2023/11/ot_israel_palestine_netaniahou-768x450-1-600x352.png)
Νετανιάχου: Θα μπούμε στη Γάζα αν δεν απελευθερωθούν οι όμηροι το Σάββατο
Η κατάπαυση του πυρός έχει τεθεί υπό αμφισβήτηση
![Κυβερνοεπιθέσεις: Το 2024 εντοπίστηκαν 1,6 εκατ. επιθέσεις σε παίκτες του Roblox](https://www.ot.gr/wp-content/uploads/2024/03/hacking-600x400.jpg)
Γίνεται φόρτωση... κυβερνοαπειλής: Πάνω από 1,6 εκατ. κυβερνοεπιθέσεις σε παίκτες του Roblox το 2024
Η τεράστια δημοφιλία του παιχνιδιού Robloxτο έχει καταστήσει ελκυστικό στόχο για κυβερνοεπιθέσεις