Χιλιάδες οπαδοί του Ντόναλντ Τραμπ έχουν συγκεντρωθεί έξω από το δικαστήριο, όπου σήμερα, Τρίτη, θα του απαγγελθούν 37 κατηγορίες που σχετίζονται με απόρρητα έγγραφα του Λευκού Οίκου, που ήταν αποθηκευμένα στο Μαρ-α-λαγκο.

Οι οπαδοί του πρώην Αμερικανού προέδρου φωνάζουν συνθήματα υπέρ του. Στο σημείο έχουν συγκεντρωθεί ακόμα εκατοντάδες δημοσιογράφοι και φωτογράφοι από όλα τα μέσα ενημέρωσης του πλανήτη και κάποιοι επικριτές του Τραμπ.

Ντόναλντ Τραμπ: Δεν θα μπω ποτέ φυλακή

Σύμφωνα με το BBC, ο επικεφαλής της αστυνομίας δήλωσε ότι έχουν προετοιμαστεί για πλήθος «5.000 έως 50.000 ατόμων». «Το παίρνουμε πολύ σοβαρά και ξέρουμε ότι μπορεί τα πράγματα να μην εξελιχθούν καλά» τόνισε.




Ο Τραμπ είναι προγραμματισμένο να παρουσιαστεί ενώπιον ομοσπονδιακού δικαστηρίου στο Μαϊάμι της Φλόριντα σήμερα στις 15:00 (τοπική ώρα, 22:00 ώρα Ελλάδας).


O πρώην πρόεδρος κατηγορείται ότι διατήρησε στην κατοχή του διαβαθμισμένα έγγραφα που αφορούσαν την εθνική ασφάλεια των ΗΠΑ και ότι είπε ψέματα σε αξιωματούχους που προσπάθησαν να τα ανακτήσουν. Ο ίδιος ο εκατομμυριούχος δηλώνει αθώος και έχει υποσχεθεί ότι θα συνεχίσει την εκστρατεία του για να επανεκλεγεί στην προεδρία.

Πηγή: in.gr

Ακολουθήστε τον ot.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στον ot.gr

Latest News

Πρόσφατα Άρθρα Επικαιρότητα
Μαρινάκης για αναβάθμιση Scope: Επιβεβαιώθηκαν για μια ακόμα φορά οι θετικές προοπτικές της ελληνικής οικονομίας
Επικαιρότητα |

Μαρινάκης για αναβάθμιση Scope: Επιβεβαιώθηκαν ξανά οι θετικές προοπτικές της ελληνικής οικονομίας

«Η έκθεση της Scope υπογραμμίζει μεταξύ άλλων την ταχεία μείωση του δημόσιου χρέους, την επίτευξη ισχυρών πλεονασμάτων, τη μείωση των μη εξυπηρετούμενων δανείων» είπε μεταξύ άλλων ο κυβερνητικός εκπρόσωπος

Τζο Μπάιντεν: Το διάγγελμα για την απόπειρα δολοφονίας του Τραμπ – «Δεν υπάρχει χώρος στην Αμερική για τέτοιου είδους βία»
Επικαιρότητα |

Διάγγελμα Μπάιντεν για την απόπειρα δολοφονίας του Τραμπ – «Δεν υπάρχει χώρος στην Αμερική για τέτοιου είδους βία»

Ο Αμερικάνος πρόεδρος Τζο Μπάιντεν τόνισε πως «Η ενότητα είναι ο πιο άπιαστος στόχος από όλους, αλλά τίποτα δεν είναι πιο σημαντικό από αυτό»