
Την απόκτηση του 100% των μετοχών της AppSoft Software and Services Α.Ε., ανακοίνωσε ο όμιλος επιχειρηματικού λογισμικού Softone. H AppSoft, με έδρα το Ηράκλειο Κρήτης, δραστηριοποιείται στη διάθεση μηχανογραφικών λύσεων και προϊόντων business software.
Όπως σημειώνει η SoftOne, η συμφωνία αυτή εδραιώνει την ηγετική θέση της στην Κρήτη, μία εξαιρετικά κρίσιμη αγορά που παρουσιάζει υψηλούς ρυθμούς ανάπτυξης λόγω της ραγδαίας αύξησης του τουρισμού και των σημαντικών έργων που υλοποιούνται ή/και αναμένεται να υλοποιηθούν το προσεχές διάστημα.
Υποκατάστημα στην Κρήτη
Παράλληλα, σηματοδοτεί τη δημιουργία υποκαταστήματος της εταιρείας στην Κρήτη με έμπειρα στελέχη και στόχο να αναπτύξει περαιτέρω το τοπικό οικοσύστημα συνεργατών SoftOne, εγγυώμενο την παροχή υψηλού επιπέδου υπηρεσιών (υποστήριξης) και λύσεων στις επιχειρήσεις του νησιού.
Στο πλαίσιο της συμφωνίας, τα ιδρυτικά στελέχη και το καταρτισμένο προσωπικό της AppSoft θα συμμετέχουν ενεργά στην επόμενη ημέρα, διαδραματίζοντας σημαντικό ρόλο στην καθημερινή λειτουργία του νέου υποκαταστήματος. Με πολύχρονη εμπειρία και ισχυρή τεχνογνωσία, αναμένεται δε να συμβάλλουν ουσιαστικά στην προσπάθεια της SoftOne να επιταχύνει τον ψηφιακό μετασχηματισμό των επιχειρήσεων της Κρήτης μέσα από τη διάθεση προηγμένων λύσεων και αναβαθμισμένων υπηρεσιών.
Ο Διευθύνων Σύμβουλος του Ομίλου Εταιρειών SOFTONE, κ. Πάνος Μαρτίνης, δήλωσε σχετικά με την εξαγορά: «Είμαστε ιδιαίτερα ευτυχείς για την ενσωμάτωση της AppSoft στον Όμιλο της SOFTONE και τη δυναμική που δημιουργεί για τη σημαντική αγορά της Κρήτης. Η πολυετής δραστηριοποίησή της καθώς και η σε βάθος γνώση των απαιτήσεων και αναγκών της αγοράς, αποτελούν εχέγγυο για την περαιτέρω διεύρυνση του δικτύου των συνεργατών μας στην ταχύτατα αναπτυσσόμενη περιφέρεια της Κρήτης, και κατ’ επέκταση την παροχή αναβαθμισμένων υπηρεσιών προς τις επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται σε αυτήν».
Από την πλευρά τους, τα ιδρυτικά στελέχη της AppSoft, κ.κ. Θεόδωρος Πατσιούρας και Χαράλαμπος Καρδουλάκης, ανέφεραν σχετικά: «Είμαστε ενθουσιασμένοι για την ένταξή μας στην οικογένεια της SOFTONE, ενός ομίλου με τον οποίο μοιραζόμαστε τις ίδιες αξίες και την ίδια δέσμευση για επιχειρηματική αριστεία. Ανυπομονούμε να συνδράμουμε με τη σειρά μας τις προσπάθειες του Ομίλου SOFTONE για τη συστηματική δημιουργία και παροχή υψηλής προστιθέμενης αξίας στις επιχειρήσεις της Κρήτης».


Latest News

ΤΜΕΔΕ: Νέα δεδομένα για τις εξειδικευμένες ανταποδοτικές ασφαλιστικές καλύψεις
«Ενισχύουμε τις ανταποδοτικές καλύψεις των μελών, με ένα και μόνο στόχο, να είμαστε δίπλα τους οποτεδήποτε το χρειαστούν», τονίζει ο Πρόεδρος του ΤΜΕΔΕ

«Ταύρος» για τις ελληνικές τράπεζες η UBS - Βλέπει περιθώριο ανόδου έως 30%
Παραμένει θετική στις ελληνικές τράπεζες η UBS, που «συνωστίστηκαν» οι επενδυτές

ΕΤΕπ: Δάνειο 95 εκατ. ευρώ για φοιτητικές εστίες στο Πανεπιστήμιο Κρήτης
Η Ευρωπαϊκή Τράπεζα Επενδύσεων (ΕΤΕπ) συγχρηματοδοτεί με δάνειο ύψους €95 εκατ. την κατασκευή και λειτουργία φοιτητικών εστιών και νέων ακαδημαϊκών εγκαταστάσεων στο Πανεπιστήμιο Κρήτης

Mega deal στον τουρισμό - Η Sani/Ikos εξαγοράζει 3 ξενοδοχεία της Goldman για 400 εκατ.
Η Sani/Ikos είχε είχε αποκτήσει πριν μερικά χρόνια η Goldman Sacs από τον ξενοδοχειακό όμιλο Γρηγοριάδη

Intralot: Επέκταση για την αποπληρωμή ομολογιακού 100 εκατ.
Τι ανακοίνωση η εισηγμένη εταιρεία

Το comeback της ΑΒ Βασιλόπουλος: Η εξαγορά στη Μήλο και η επέκταση στη Β. Ελλάδα
Αποδίδει το πλάνο λειτουργικού μετασχηματισμού της ΑΒ Βασιλόπουλος – Οι τρεις κινήσεις απέναντι στον ανταγωνισμό - Πού ανοίγουν νέα καταστήματα

Σε διπλάσια παραγωγή στοχεύουν τα Θερμοκήπια Ξάνθης - Οι νέες εγκαταστάσεις και η συνεργασία με ΑΒ
Τι ανέφερε ο επικεφαλής της Θερμοκήπια Ξάνθης σε δημοσιογράφους - Τα σχέδια για την παραγωγή και το χαρτοφυλάκιο προϊόντων

Ο Δ. Κουτσολιούτσος στρέφεται κατά στελεχών της Folli Follie – Τι υποστηρίζει
Ο Δ. Κουτσολιούτσος συντηρεί τη διαμάχη με την παρούσα διοίκηση – Πώς αντιδρά η πλευρά Σάμιου – Το κρίσιμο ορόσημο της 9ης Απριλίου

Γκάζι από Vivartia στο street food - Έπεσαν οι υπογραφές για το 60% της Jackaroo
Μετά την πώληση της Μπάρμπα Στάθης η Vivartia εξαγοράζει το 60% της Jackaroo – Πού στοχεύει με τα ελληνικά… KFC

Γ. Μασούτης στον ΟΤ: «Η εξαγορά της Κρητικός θα ολοκληρωθεί έως τις αρχές του 2026»
Τι αναφέρει ο Γιάννης Μασούτης στον ΟΤ για τη συμφωνία με την ΑΝΕΔΗΚ Κρητικός