Δεκατέσσερις άνθρωποι σκοτώθηκαν και τουλάχιστον 20 τραυματίστηκαν όταν το λεωφορείο στο οποίο επέβαιναν ανετράπη χθες Σάββατο σε αυτοκινητόδρομο της επαρχίας Παντζάμπ, στο ανατολικό Πακιστάν.

Μεταξύ των νεκρών είναι πέντε γυναίκες και τρία παιδιά.

Το δυστύχημα σημειώθηκε στην περιοχή Τσακουάλ όταν ο οδηγός του λεωφορείου αντιμετώπισε πρόβλημα στο σύστημα πέδησης, με αποτέλεσμα να χάσει τον έλεγχο του οχήματος, όπως είπε εκπρόσωπος της αστυνομίας στο πρακτορείο Xinhua.

Το λεωφορείο είχε αναχωρήσει από την πρωτεύουσα Ισλαμαμπάντ με προορισμό τη Λαχόρη.

Στον τόπο της τραγωδίας έσπευσαν σωστικά συνεργεία που διακόμισαν τους τραυματίες σε κοντινό νοσοκομείο. Ορισμένοι εξ αυτών νοσηλεύονται σε κρίσιμη κατάσταση.

Τη βαθύτατη θλίψη του για το πολύνεκρο τροχαίο εξέφρασε ο πρωθυπουργός του Πακιστάν Σεχμπάζ Σαρίφ, ο οποίος ζήτησε λεπτομερή αναφορά για τα αίτια του δυστυχήματος.

Ακολουθήστε τον ot.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στον ot.gr

Latest News

Πρόσφατα Άρθρα Επικαιρότητα
Ανασχηματισμός: Το Who is Who των 15 νέων προσώπων της κυβέρνησης
Επικαιρότητα |

Το Who is Who των 15 νέων προσώπων της κυβέρνησης μετά τον ανασχηματισμό

Δεκαπέντε είναι τα νέα πρόσωπα στην κυβέρνηση αφού ο ανασχηματισμός που αναμενόταν μετά την πρόταση δυσπιστίας και τα μαζικότατα συλλαλητήρια για τα Τέμπη έγινε το πρωί της Παρασκευής