![Salt Bae: Η τελευταία ζαριά του Nusret στη Μύκονο](https://www.ot.gr/wp-content/uploads/2023/06/220709132512_maxresdefault-23-768x432-1.webp)
Ο Nusret Gökçe, γνωστός αλλιώς και ως «Salt Bae», έφτασε στη Μύκονο όπου βρίσκεται το εστιατόριό του.
Ο Salt Bae άνοιξε το εστιατόριο στο νησί των Ανέμων τον Ιούνιο του 2019. Ένα steak house που, από την πρώτη εβδομάδα, απασχόλησε την κοινή γνώμη.
Οι μόνες αποδείξεις που έχουν έρθει στο φως της δημοσιότητας έχουν να κάνουν με φορολογικές παραβιάσεις και οδήγησαν στο παρελθόν σε 48ωρα λουκέτα το εστιατόριο της Μυκόνου.
Salt Bae: Η αρχή και το τέλος για τον τούρκο σεφ
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
Ο Salt bae έγινε παγκοσμίως γνωστός για τον ιδιαίτερο τρόπο με τον οποίο αλατίζει το κρέας, εκμεταλλευόμενος μάλιστα τη φήμη του για να ανοίξει αλυσίδα εστιατορίων σε ολόκληρο τον κόσμο.
Σε αυτά προσφέρονται πιάτα που δεν απευθύνονται στο μέσο… βαλάντιο, αλλά και σε πολύ βαθιές τσέπες.
Φέτος ο Nusret ετοιμάζει στη Μύκονο ένα νέο concept έκπληξη. Ο διάσημος Τούρκος σεφ ετοιμάζεται για ριζικές αλλαγές στο κατάστημα που διατηρεί στο νησί τον Ανέμων.
Με φόντο το Αιγαίο πέλαγος, ο χώρος φαίνεται πως θα συνδυάζει γευσιγνωσία και διασκέδαση
Σύμφωνα με δημοσίευμα τουρκικής εφημερίδας, ο μετρ του κρέατος γνωστός και ως «Salt Bae» φιλοδοξεί να συνδυάσει την εστίαση με την διασκέδαση.
Μέσα από το λανσάρισμα ενός καινούργιου concept έκπληξη με τίτλο «Eating, Dancing» που στήθηκε ειδικά για το κυκλαδίτικο νησί. Τις εργασίες ανακαίνισης επιμελείται ο διάσημος τούρκος σχεδιαστής Mahmut Anlar.
Ο χώρος θα είναι μοντέρνος και θα αποπνέει πολυτέλεια με μαρμάρινα δάπεδα, μίνιμαλ έπιπλα, ενώ θα κυριαρχεί το λευκό και γαλάζιο σήμα κατατεθέν του νησιού.
Σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας, ο χώρος εστίασης και ο χώρος ψυχαγωγίας θα είναι σε ξεχωριστά ορόφους.
Στον πρώτο όροφο θα σερβίρεται το φαγητό και στον επάνω όροφο στη βεράντα θα υπάρχει DJ που θα παίζει μουσική και θα προσφέρονται ποτά μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες.
Το μόνο που μένει να φανεί εάν ο Νουσρέτ σούπερ σταρ των εστιατορίων θα πρωταγωνιστήσει και στη νυχτερινή διασκέδαση.
Έχοντας στο ενεργητικό του αρκετά εστιατόρια, ο Nusret Gökçe είναι ένα χαρακτηριστικό παράδειγμα αυτοδημιούργητου επιχειρηματία. Παρά την αρνητική κριτική που λαμβάνει, τα εστιατόριά του έχουν γίνει κατά καιρούς πόλος έλξης επωνύμων και μη πελατών.
![ot.gr](/wp-content/themes/whsk_otgr/common/imgs/fav.ico/favicon-32x32.png)
![ot.gr](/wp-content/themes/whsk_otgr/common/imgs/fav.ico/favicon-32x32.png)
Latest News
![Μόντι: Συνάντηση του Ινδού πρωθυπουργού με τον ιδιοκτήτη της Tesla στην Ουάσιγκτον](https://www.ot.gr/wp-content/uploads/2025/02/MODI_MUSK-3.jpg)
Συνάντηση του Ινδού πρωθυπουργού με τον Ιλον Μασκ - Τι συζήτησαν
«Συζητήσαμε διάφορα θέματα, με τα οποία είναι παθιασμένος, όπως το διάστημα, η κινητικότητα, η τεχνολογία και η καινοτομία», είπε ο Μόντι
![Μασκ: Το (ρομπότ) ταξί σας φτάνει τον Ιούνιο](https://www.ot.gr/wp-content/uploads/2025/02/ot_robot_taxi-600x352.png)
Μασκ: Το (ρομπότ) ταξί σας φτάνει τον Ιούνιο
Φιλόδοξα σχέδια της Tesla για κυκλοφορία του Robotaxi φέτος –ερωτηματικό οι δοκιμές
![John Deere: Σημαντική πτώση στις πωλήσεις αγροτικού εξοπλισμού](https://www.ot.gr/wp-content/uploads/2025/02/John-DEERE--600x328.png)
Πτώση 35% στις πωλήσεις τριμήνου της John Deere
Σε αναμονή οι αμερικανοί αγρότες με τους δασμούς Τραμπ - Δεν αγοράζουν τρακτέρ και ρίχνουν τις πωλήσεις της John Deere
![Ferrero: Κακομαθαίνει τις… αγορές με επενδύσεις και εξαγορές](https://www.ot.gr/wp-content/uploads/2025/02/giovanni-ferrero-600x600.png)
Γιατί η Ferrero... κακομαθαίνει τις αγορές
Ο όμιλος Ferrero προχώρησε σε συνολικές επενδύσεις κεφαλαίου ύψους 811 εκατ. ευρώ κατά την οικονομική χρήση 2022-2023
![Ντόναλντ Τραμπ: Υπέγραψε το διάταγμα για αμοιβαίους δασμούς](https://www.ot.gr/wp-content/uploads/2025/02/USA-TRUMP-TARIFFS-600x400.jpg)
Υπέγραψε το διάταγμα για αμοιβαίους δασμούς ο Τραμπ - Όσα βάζει στο στόχαστρο
Ο υποψήφιος του Ντόναλντ Τραμπ για το υπουργείο Εμπορίου, Χάουαρντ Λούτνικ, δήλωσε ότι θα αντιμετωπίσουν κάθε χώρα μία προς μία
![Κρασί και βούτυρο από την Ευρώπη… ρέουν άφθονα προς τις ΗΠΑ εν όψει δασμών Τραμπ](https://www.ot.gr/wp-content/uploads/2025/02/wine-600x499.jpg)
Oι ΗΠΑ κατακλύζονται από... ιρλανδικό βούτυρο και γαλλικά κρασιά ελέω Τραμπ
Γαλλικό κρασί και ιρλανδικό βούτυρο αποστέλλονται στις ΗΠΑ σε ολοένα και μεγαλύτερες ποσότητες υπό τον φόβο επιβολής δασμών
![Eurostat: Πτώση της βιομηχανικής παραγωγής κατα 1,1 % στη ζώνη του ευρώ το Δεκέμβριο](https://www.ot.gr/wp-content/uploads/2024/12/iStock-1733214249-600x338.jpg)
Eurostat: Πτώση της βιομηχανικής παραγωγής κατα 1,1 % στη ζώνη του ευρώ το Δεκέμβριο
Μείωση της βιομηχανικής παραγωγής κατά 2,0% στη ζώνη του ευρώ και κατά 1,7% στην ΕΕ σε σύγκριση με τον Δεκέμβριο του 2023, λέει η eurostat
![ΗΠΑ: Σε υψηλό πενταετίας το ανεξόφλητο τους καταναλωτικό χρέους που είναι σε καθυστέρηση](https://www.ot.gr/wp-content/uploads/2023/08/debt-7664057_1280-600x429.png)
Όλο και πιο δυσβάστακτο το χρέος για τα αμερικανικά νοικοκυριά - Η έρευνα της Fed Νέας Υόρκης
Στα 18,04 τρισ. δολάρια εκτοξεύτηκε το συνολικό χρέος των Αμερικανικών νοικοκυριών
![Δασμοί Τραμπ: Το εμπορικό έλλειμμα θα σώσει το Λονδίνο;](https://www.ot.gr/wp-content/uploads/2024/04/Keir-Starmer-600x543.jpg)
Ερωτηματικό για την κυβέρνηση Στάρμερ οι δασμοί Τραμπ- Το Λονδίνο ελπίζει σε μια εξαίρεση [γραφήματα]
Η Βρετανία ελπίζει ότι θα αποφύγει τους δασμούς Τραμπ - Το εμπορικό ισοζύγιο αγαθών της Βρετανίας με τις ΗΠΑ παρουσίασε έλλειμμα 164 εκατ. λιρών (195 εκατ. ευρώ) το τέταρτο τρίμηνο του 2024
![Orange: Βήματα για ευρωπαϊκή κυριαρχία αλλά και συνεργασία με τη Starlink](https://www.ot.gr/wp-content/uploads/2025/02/ot_orange_Heydeman_Christel-600x352.png)
Θέλουμε ανεξαρτησία στους δορυφόρους αλλα συνεργαζόμαστε και με τη Starlink, λέει η CEO της Orange
Η Orange παρουσίασε για το 2024, έσοδα 40,2 δισ. ευρω και καθαρά κέρδη 2,9 δισ. ευρώ - Εφτασε πλέον τα 160 εκατ. πελάτες σε Αφρική και Μέση Ανατολή