Συνεχίζονται οι προσπάθειες των πωλητών να βγάλουν μια ..αξιοπρεπή διορθωτική κίνηση. Και παρά το ότι ο Γενικός έμεινε μόνιμα σε πτωτικό έδαφος, το χαρακτηριστικό της ημέρας ήταν η ανθεκτικότητα.

Μια ανθεκτικότητα που τους τελευταίους μήνες μάς έχει γίνει συνήθεια.

Οι μετοχές υποστηρίζονται ως δια μαγείας ακόμα και στα πιο ζόρικα πτωτικά κομμάτια.

Παράλληλα, το rotation που συμβαίνει από τίτλο σε τίτλο και κλάδο σε κλάδο είναι θεαματικό,κι έτσι εξασφαλίζεται η ομαλότητα των συναλλαγών.

Κι όλα αυτά, με έναν Γενικό να περιστρέφεται γύρω από τα πρόσφατα επιτευχθέντα υψηλά 9ετίας, ενώ εντυπωσιακότερη είναι η εικόνα πολλών μετοχών επιμέρους, που βλέπουν συνεχώς νέα ιστορικά ή πολυετή υψηλά.

Επίσης, ο πολύπαθος τραπεζικός κλάδος δεν θυμίζει σε τίποτα παλιές κακές περιόδους, και δεδομένου ότι αφενός είναι μοχλός λόγω στάθμισης και επιθετικότητας, αφετέρου διαπραγματεύονται σε ..τραπεζολάγνο Χρηματιστήριο, η συμπεριφορά τους βοηθά στην ψυχολογία.

Άλλο είναι το ζήτημα της προεξόφλησης του εκλογικού αποτελέσματος.

Βρισκόμαστε μια συνεδρίαση μακριά από την εκλογική αναμέτρηση, που πιθανότατα θα κρίνει και την κυβερνώσα παράταξη για την επόμενη τετραετία.

Οι λεπτομέρειες του σεναρίου είναι πολλές και δεν θα επεκταθούμε, όμως το πιθανότερο σενάριο είναι εκείνο της αυτοδυναμίας, που οδηγεί απευθείας σε ανάκτηση επενδυτικής βαθμίδας στους επόμενους μήνες.

Και η έως εδώ προεξόφληση, φαντάζει μόνο ένα μέρος της μεγέθυνσης που αναμένεται στο ερχόμενο διάστημα. Επαναλαμβάνουμε ότι έχουμε μεγάλα περιθώρια περαιτέρω μεγέθυνσης και ως οικονομία και αναλύοντας επιμέρους πολλές εισηγμένες, οπότε θεμελιωδώς κινούμαστε σε σωστό δρόμο.

Latest News

Πρόσφατα Άρθρα ο Αντικριστής