Στις προτεραιότητες της κυβέρνησης το προσεχές διάστημα καθώς και στις προγραμματικές δηλώσεις που θα ξεκινήσουν την Πέμπτη αναφέρθηκε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος στη διάρκεια της ενημέρωσης των πολιτικών συντακτών.

Ο κ. Μαρινάκης υπογράμμισε ότι στόχος της κυβέρνησης είναι να προχωρήσει σε ακόμη περισσότερες αλλαγές ώστε να αντιμετωπιστούν – όπως είπε – με αποφασιστικότητα τα προβλήματα των πολιτών.

Παύλος Μαρινάκης (ΝΔ): Προτεραιότητα η αύξηση των μισθών την επόμενη τετραετία

Μίλησε ακόμη για τον πρωταρχικό στόχο της κυβέρνησης για καλύτερους μισθούς ενώ όπως είπε, ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης θα μιλήσει την Πέμπτη στις 5 το απόγευμα στη Βουλή, στο πλαίσιο των προγραμματικών δηλώσεων, όπου θα περιγράψει τις βασικές προτεραιότητες της κυβέρνησης.

Τι είπε για τον «κολυμβητή» – σερβιτόρο

Ο κ. Μαρινάκης αφού περιέγραψε τους βασικούς στόχους της κυβέρνησης ρωτήθηκε για το περιστατικό με τον «κολυμβητή» – σερβιτόρο σε beach bar της Ρόδου, τονίζοντας ότι οι ηγεσίες των δύο αρμόδιων υπουργείων επενέβησαν άμεσα. Πρόσθεσε δε, ότι η τήρηση της νομοθεσίας είναι κάτι αδιαπραγμάτευτο.

Σε άλλη ερώτηση σχετικά με καταγγελίες για υπερβολικές χρεώσεις σε νησιά, είπε ότι εντείνονται οι έλεγχοι και ότι θα εξετάζεται η κάθε καταγγελία.

Ερωτηθείς για το κόμμα Σπαρτιάτες, είπε ότι οι βουλευτές τους θα αντιμετωπιστούν κοινοβουλευτικά και πολιτικά.

Πηγή: in.gr

Ακολουθήστε τον ot.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στον ot.gr

Latest News

Πρόσφατα Άρθρα Επικαιρότητα
Μαρινάκης για αναβάθμιση Scope: Επιβεβαιώθηκαν για μια ακόμα φορά οι θετικές προοπτικές της ελληνικής οικονομίας
Επικαιρότητα |

Μαρινάκης για αναβάθμιση Scope: Επιβεβαιώθηκαν ξανά οι θετικές προοπτικές της ελληνικής οικονομίας

«Η έκθεση της Scope υπογραμμίζει μεταξύ άλλων την ταχεία μείωση του δημόσιου χρέους, την επίτευξη ισχυρών πλεονασμάτων, τη μείωση των μη εξυπηρετούμενων δανείων» είπε μεταξύ άλλων ο κυβερνητικός εκπρόσωπος