Η Αμερικανίδα τραγουδίστρια Ντόλι Πάρτον (Dolly Parton) μίλησε σε συνέντευξη Τύπου για το ενδεχόμενο να γίνει ολόγραμμα με την βοήθεια της τεχνητής νοημοσύνης όταν φύγει από την ζωή.

«Νομίζω ότι έχω αφήσει σπουδαίο έργο πίσω μου» δήλωσε η διάσημη τραγουδίστρια της κάντρι. «Πρέπει να αποφασίσω με πόσα από αυτά τα πράγματα υψηλής τεχνολογίας θέλω να ασχοληθώ, γιατί δεν θέλω να αφήσω την ψυχή μου εδώ σε αυτή τη γη. Νομίζω ότι και χωρίς αυτές τις τεχνολογίες θα μείνω εδώ για πάντα…θα είμαι κοντά, θα βρούμε τρόπους να με κρατήσουμε εδώ», ανέφερε η Πάρτον σύμφωνα με την βρετανική Independent.

Γιατί ο Τζεφ Μπέζος έδωσε 100 εκατ. δολ. στην Ντόλι Πάρτον

Μάλιστα αστειεύτηκε λέγοντας ότι «τα πάντα» πάνω της είναι ούτως ή άλλως τεχνητά.

Φιλανθρωπική δράση

H 76χρονη πλέον Ντόλι Πάρτον, της οποίας τα τραγούδια περιλαμβάνουν τα “I Will Always Love You”, “Jolene” και πολλές άλλες επιτυχίες, έχει έντονη φιλανθρωπική δράση. Κατά τη διάρκεια της πανδημίας δώρισε 1 εκατομμύριο δολάρια στο Ιατρικό Κέντρο του Πανεπιστημίου Vanderbilt για να βοηθήσει στην ανάπτυξη ενός εμβολίου.

Επίσης, προ ημερών εισήχθη στο Rock & Roll Hall of Fame, και έχει ιδρύσει μια σειρά φιλανθρωπικών οργανώσεων συμπεριλαμβανομένου του Dollywood Foundation, το οποίο επικεντρώνεται στην εκπαίδευση καθώς και στην ανακούφιση από τη φτώχεια.

Ακολουθήστε τον ot.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στον ot.gr

Latest News

Πρόσφατα Άρθρα Plus
Betshop.gr: Αναστέλλει τη λειτουργία της η πλατφόρμα διαδικτυακού στοιχήματος
Business of Sport |

Αναστέλλει τη λειτουργία της η Betshop.gr - Κατάσχεσε η εφορία τον τραπεζικό λογαριασμό εξυπηρέτησης πελατών της

Η εταιρεία B2B GAMING SERVICES που διαχειρίζεται τη Betshop.gr κάνει γνωστή την κατάσχεση του τραπεζικού λογαριασμού των πελατών της από τις φορολογικές αρχές