Αν θέλετε να μοιάζετε όσο γίνεται περισσότερο με τον Τζέιμς Μποντ, τώρα μπορεί να είναι η μόνη σας ευκαιρία: μια επιλογή αντικειμένων, όπως βραδινά κοστούμια, μεταξωτές γραβάτες, σκι Lamborghini και μια ειδική έκδοση του ρολογιού Omega Seamaster είναι σε δημοπρασία, όλα από την προσωπική συλλογή του ίδιου του 007, του Ρότζερ Μουρ (Roger Moore).

Ο Μουρ, ο οποίος πέθανε το 2017, έπαιξε τον Μποντ σε επτά ταινίες μεταξύ 1973 και 1985, ξεκινώντας με το «Live and Let Die» και τελειώνοντας με το «A View to a Kill». Η οικογένειά του πουλά 180 αναμνηστικά αντικείμενα, με μέρος των εσόδων να πηγαίνουν στο Ταμείο των Ηνωμένων Εθνών για τα Παιδιά (UNICEF), το οποίο διόρισε τον Μουρ ως πρεσβευτή καλής θέλησης το 1991.

Πώς θα γίνετε για λίγο… Τζέιμς Μποντ

Δύο βραδινά κοστούμια με διπλό πέτο, που φόρεσε στις ταινίες «Octopussy» και «A View to a Kill», αναμένεται να φτάσουν από 20.000-30.000 αγγλικές λίρες το καθένα, με την ίδια εκτίμηση να τοποθετείται και για ένα επετειακό ρολόι Omega «50 Years of James Bond». Ένα σετ λευκών σκι Lamborghini της δεκαετίας του 1980 έχει τιμή εκκίνησης 500-1.000 λίρες Αγγλίας, ενώ ένα ζευγάρι μανικετόκουμπα Aspreys υπολογίζονται ότι θα φτάσουν τις 800 με 1.200 λίρες Αγγλίας.

Στα αντικείμενα που θα δημοπρατηθούν περιλαμβάνονται μια πλάκα για το αστέρι του Μουρ στο Hollywood Walk of Fame (εκτίμηση: 10.000 -15.000 λίρες), αφίσες του «The Spy Who Loved Me» και του «Moonraker» (εκτιμήσεις: 500-700 λίρες και 800-1.200 λίρες αντίστοιχα).

Ακολουθήστε τον ot.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στον ot.gr

Latest News

Πρόσφατα Άρθρα Plus
Ολυμπιακός: Πόσα χρήματα εξασφάλισε από την ευρωπαϊκή του πορεία
Business of Sport |

Πόσα χρήματα εξασφάλισε ο Ολυμπιακός από την ευρωπαϊκή του πορεία

Ο Ολυμπιακός μπορεί να μην προκρίθηκε κόντρα στην Μπόντο Γκλιμτ, όμως πήρε μια σημαντική νίκη που τον φέρνει προ των πυλών του Champions League – Πόσα χρήματα εξασφάλισαν οι ερυθρόλευκοι από την ευρωπαϊκή τους πορεία…

Τα 100 εκατομμύρια του Στίβεν Έι Σμιθ και το… πέσιμο του «μπαμπά» Λεμπρόν Τζέιμς
Business of Sport |

Τα 100 εκατομμύρια του Στίβεν Έι Σμιθ και το… πέσιμο του «μπαμπά» Λεμπρόν Τζέιμς

Ο Στίβεν Έι Σμιθ θα έχει να το λέει με την χθεσινή μέρα να του επιφυλάσσει τα πάντα αφού υπέγραψε νέο πενταετές συμβόλαιο με το ESPN αλλά είχε και επεισόδιο με τον Λεμπρόν Τζέιμς.

Δημοπρασίες: Σπάνιες φανέλες των Μάικλ Τζόρνταν και Κόμπι Μπράιαντ θα πωληθούν τουλάχιστον 10 εκατ. ευρώ
Plus |

Σπάνιες φανέλες των Μάικλ Τζόρνταν και Κόμπι Μπράιαντ θα πωληθούν τουλάχιστον 10 εκατ. ευρώ

Η αγορά συλλεκτικών αντικειμένων έχει εισέλθει σε μια νέα φάση, όπου τα εξαιρετικά σπάνια αντικείμενα -συχνά από τις πρώτες σεζόν των παικτών- έχουν ανέβει σε μια υψηλή στάθμη τιμών