
Συναρμολογώντας 1.132 κυβάκια της γνωστής δανέζικης εταιρείας παιχνιδιών, τα λαμπρά μυαλά του μέλλοντος, από 10 χρονών και πάνω, θα έχουν τη δυνατότητα από 1ης Αυγούστου να «κατασκευάσουν» το NASA Mars Rover Perseverance.
Το ύψους 23 περίπου εκατοστών αντίγραφο έχει σύστημα πηδαλιούχησης 360 μοιρών και κινητό βραχίονα, καθώς και σύστημα ανάρτησης που του επιτρέπει να διατρέχει ανώμαλο έδαφος πάνω στους έξι τροχούς του· όπως ακριβώς και το πρωτότυπο. Επιπλέον, συνοδεύεται από αντίγραφο του ελικοπτέρου Ingenuity, του βοηθού του Perseverance. Η εφαρμογή Technic AR, τέλος, επιτρέπει στους φανατικούς θαυμαστές να απολαύσουν το σετ και φυσικά και ψηφιακά και να βρουν περισσότερα για τις αποστολές του Perseverance πάνω στον πλανήτη ‘Αρη· και να αποκτήσουν δυνατότητα ματιάς στις καιρικές συνθήκες στον Κόκκινο Πλανήτη.
Αύξηση κερδών για τη Lego με ώθηση από Star Wars και Harry Potter
View this post on Instagram
Σημειώνεται πως με εφαλτήριο τις πωλήσεις της περιόδου της πανδημίας και ώθηση από τα δημοφιλή θεματικά σετ Star Wars και Harry Potter η δανική κατασκευάστρια παιχνιδιών Lego είδε τα κέρδη της να εκτοξεύονται κατά 17% το πρώτο εξάμηνο του 2022, φτάνοντας τα 3,5 δισ. δολάρια, κόντρα στις αντίξοες συνθήκες για το παγκόσμιο εμπόριο.
Σχολιάζοντας την γκάμα των παιχνιδιών της Lego, o CEO της εταιρείας, Νιλς Κρίστιανσεν, είπε: «είναι το ευρύτερο [χαρτοφυλάκιο] που είχαμε ποτέ. Απευθύνεται σε προσχολική ηλικία, παιδιά, κορίτσια και αγόρια, έφηβους».


Latest News

Ο Τραμπ κόβει τη χρηματοδότηση σε κολέγια και σχολεία που επιτρέπουν διαδηλώσεις
Ο Ντόναλντ Τραμπ έχει δηλώσει ξεκάθαρα την πρόθεσή του να αναθεωρήσει το αμερικανικό εκπαιδευτικό σύστημα

Οι δασμοί Τραμπ άναψαν το φυτίλι του εμπορικού πολέμου με Καναδά, Μεξικό και Κίνα
Οι δασμοί Τραμπ ανατρέπουν εμπορικές σχέσεις 2,2 τρισ. δολαρίων. Οι αντιδράσεις Καναδά, Κίνας και Μεξικού

Στις 19 Μαρτίου η παρουσίαση του σχεδίου δράσης της ΕΕ για το χάλυβα
Η πρόεδρος της ΕΕ ανέθεσε στον εκτελεστικό αντιπρόεδρο Στεφάν Σεζουρνέ να παρουσιάσει ένα σχέδιο δράσης στις 19 Μαρτίου

Νέο χαστούκι σε Tesla - Πόσο μειώθηκαν οι πωλήσεις ηλεκτρικών αυτοκινήτων
Πιέσεις δέχεται η αμερικάνικη αυτοκινητοβιομηχανία από τους Κινέζους

Η Κίνα σηκώνει το γάντι - Απαντά με αντι-δασμούς στον Τραμπ
Η Κίνα επιβάλλει επιπλέον δασμούς έως 15% στις εισαγωγές σημαντικών αμερικανικών γεωργικών εξαγωγών και προσθέτει εμπορικά όρια

Χρονιά ρεκόρ το 2024 για τις ευρωπαϊκές τράπεζες - Οι νέες πηγές εσόδων
Η ισπανική Banco Santander SA κατέγραψε πέρυσι τα υψηλότερα κέρδη σε απόλυτους όρους, ύψους 12,6 δισ. ευρώ

Κινεζική επέλαση στην Ευρώπη - Ανατροπή του εμπορικού ισοζυγίου μέσα σε 10 χρόνια
Η Κίνα ήταν ο μεγαλύτερος εμπορικός εταίρος της ΕΕ για τις εισαγωγές (21,3% του συνόλου των εισαγωγών εκτός ΕΕ)

Επανεξοπλισμός της Ευρώπης με 800 δισ. ευρώ - Το σχέδιο της ΕΕ για την ενίσχυση της άμυνας
Παρουσίασε το σχέδιο ReArm Europe - Οι τρεις πυλώνες για τον επανεξοπλισμό της Ευρώπης

Υψηλότερα κέρδη για την Lindt παρά τις αυξήσεις στο κακάο
Τα κέρδη προ φόρων και τόκων (EBIT) της Lindt ανήλθαν σε 884 εκατ. ελβετικά φράγκα, καταγράφοντας αύξηση 8,7%

Τα αντίποινα του Καναδά στους δασμούς Τραμπ - Ποια αμερικάνικα προϊόντα αφορά
Ο Καναδάς επιβάλλει δασμούς σε αμερικανικά προϊόντα αξίας 107 δισεκατομμυρίων δολαρίων