
Για να δεις τον Λιονέλ Μέσι να κάνει το ντεμπούτο του στις ΗΠΑ μπορεί να χρειαστεί να πληρώσεις σχεδόν όσο βγάζει ο ίδιο σε μία ημέρα… Για κάποιους βέβαια, πρόκειται για χρήματα που δεν μπορέσουν ποτέ να συγκεντρώσουν σε όλη της διάρκεια της ζωής τους.
Σύμφωνα με στοιχεία που παραθέτει ο ιστότοπος μεταπώλησης εισιτηρίων Vivid Seat, τα εισιτήρια για τον αναμενόμενο πρώτο αγώνα του την Παρασκευή με την Ίντερ Μαϊάμι στο Λιγκ Καπ πωλούνται έως και 110.000 δολάρια. Αυτή είναι μία από τις πιο ακριβές τιμές που έχουν καταγραφεί ποτέ για ομάδα MLS.
Έδωσε γη και ύδωρ: Ποιο είναι το νέο αφεντικό του Μέσι
Οι τιμές για ορισμένες θέσεις εκτινάχθηκαν στα ύψη αφού ο σούπερ σταρ του ποδοσφαίρου υπέγραψε επίσημα με την ομάδα της Major League Soccer το περασμένο Σάββατο σε μια συμφωνία μεταξύ 50 και 60 εκατομμυρίων δολαρίων ετησίως.
Ωστόσο, υπάρχουν πολύ φθηνότερες επιλογές για το παιχνίδι της Παρασκευής. Η μέση τιμή είναι 487 δολάρια και ορισμένοι οπαδοί ταξιδεύουν σχεδόν 700 μίλια για να δουν τον αγώνα ενάντια στη μεξικανική ομάδα Κρουζ Αζούλ, δήλωσε εκπρόσωπος της Vivid Seats. Τα εισιτήρια για τον περσινό αγώνα του Λιγκ Καπ μεταξύ της Ίντερ Μαϊάμι και της Μπαρτσελόνα κόστιζαν περίπου το μισό.
Η «μανία του Μέσι» εκτείνεται και πέρα από το γήπεδο. Το Hard Rock Cafe αποκάλυψε την περασμένη εβδομάδα το «Messi Chicken Sandwich», το οποίο είναι ένα τραγανό τηγανητό στήθος κοτόπουλου σε στυλ Μιλανέζ που ολοκληρώνεται με λιωμένο προβολόνε. Το σάντουιτς πωλείται τώρα στα ξενοδοχεία και τα εστιατόρια του.
Επιπλέον, οι ακόλουθοι της Ίντερ Μαϊάμι στο instagram έχουν αυξηθεί κατά τρία εκατομμύρια στις τελευταίες δύο ημέρες, φτάνοντας στους 4.357.709 από τους 1.063.644 που ήταν πριν δύο ημέρες.


Latest News

Ο Μούσα και ένα «χρυσό» deal: «Υπογράφει συμβόλαιο για τρία χρόνια με 10.000.000»
Δημοσίευμα από το εξωτερικό κάνει λόγο για αποχώρηση του Μούσα από τη Ρεάλ Μαδρίτης και υπογραφή πλουσιοπάροχου συμβολαίου με τη Dubai BC

Γιατί δεν υπάρχει ενδιαφέρον για τα δικαιώματα της Formula 1
Η Formula 1 της Liberty Media αναζητά 150 έως 180 εκατομμύρια δολάρια ετησίως για το ταχέως αναπτυσσόμενο άθλημα

Ούτε τον βασικό μισθό ο Κάρολ!
Από τα χρυσά συμβόλαια της Premier League στον βασικό μισθό της Γαλλίας: Η απίθανη πορεία του Άντι Κάρολ

Η «χρυσή» Euroleague - Από τον Ναν και τον Βεζένκοφ στα 2.600.000 του Σλούκα
Πόσοι Έλληνες βρίσκονται στη λιστα με τους δέκα πιο ακριβοπληρωμένους παίκτες στη Euroleague

Βαγγέλης Μαρινάκης στη Νέα Υόρκη – «Παίρνουμε ευρωπαϊκά και πρωταγωνιστούμε σε όλη την Ευρώπη» (pics+vid)
Ο σύνδεσμος φιλάθλων του Ολυμπιακού στη Νέα Υόρκη, βράβευσε τον ηγέτη της «ερυθρόλευκης» ΠΑΕ, Βαγγέλη Μαρινάκη.

Τίμησε τον Βαγγέλη Μαρινάκη ο Σύνδεσμος φιλάθλων Ολυμπιακού Νέας Υόρκης
Κεντρικό πρόσωπο στις εορταστικές εκδηλώσεις στη Νέα Υόρκη ο ηγέτης του Ολυμπιακού Βαγγέλης Μαρινάκης

Τα σχέδια του ΝΒΑ για επέκταση στην Ευρώπη
Το NBA σχεδιάζει την δημιουργία νέου ευρωπαϊκού πρωταθλήματος στην Ευρώπη εκ του μηδενός

Μπαίνει ο… ήλιος στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο – Η συμφωνία της UEFA με την SolarPower
Πώς θα «πρασινίσουν» τα γήπεδα - Στα θρανία οι ομάδες για σεμινάρια από τη SolarPower