Η μάχη με τις φλόγες συνεχίζεται για τρίτο εικοσιτετράωρο. Η πυρκαγιά που εκδηλώθηκε τη Δευτέρα στα Δερβενοχώρια κινήθηκε την Τρίτη προς τη Μάνδρα, περνώντας από πολλούς οικισμούς, απανθρακώνοντας σπίτια και οχήματα. Η φωτιά έφτασε στη Νέα Πέραμο και απειλεί σπίτια.

Ενεργά μέτωπα υπάρχουν στη Βλυχάδα στα Μέγαρα, όπου η φωτιά έφτασε μέχρι τις αυλές σπιτιών πριν οριοθετηθείΤην ίδια ώρα, κατά την ενημέρωση, ο Βασίλης Κικίλιας έστειλε μήνυμα προς πάσα κατεύθυνση για τις φωτιές που μαίνονται στη χώρα.

Τι ανέφερε ο Βασίλης Κικίλιας

Ο υπουργός Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας Βασίλης Κικίλιας σε δήλωσή του σήμερα το πρωί ανέφερε πως «χθες βράδυ οι άνδρες και οι γυναίκες της πολιτικής προστασίας και όλη η κρατική μηχανή έκαναν μια υπεράνθρωπη προσπάθεια», ενώ όπως είπε επίσης «θα συνεχιστούν οι προσπάθειες, ενώ οι καρικές συνθήκες ανάμενονται δύσκολες και σήμερα».

Κάλεσε τους πάντες να βοηθήσουν το έργο των Αρχών και τόνισε: «παρακαλώ να βοηθήσουμε όλοι το έργο των πυροσβεστών. Δεν νοείται αμέλεια, πρόκληση φωτιάς από αμέλεια, θερμική εργασία στην ύπαιθρο. Παρακαλώ πολύ να βοηθήσουν όλοι».

Ακολουθήστε τον ot.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στον ot.gr

Latest News

Πρόσφατα Άρθρα Επικαιρότητα
Προσωπικός Αριθμός: Πότε έρχεται, πώς θα τον αποκτήσετε
Επικαιρότητα |

Αντίστροφη μέτρηση για τον Προσωπικό Αριθμό: Πότε έρχεται, πώς θα τον αποκτήσετε

Έρχεται να αντικαταστήσει τον ΑΦΜ και τον ΑΜΚΑ που χρησιμοποιούνταν μέχρι σήμερα – Σύμφωνα με τον νόμο, ο Προσωπικός Αριθμός θα εμφανίζεται στις νέες ψηφιακές ταυτότητες

Μασούτης: Στο πλευρό 98 μαθητών και μαθητριών που φοιτούν σε σχολεία τυφλών
Επικαιρότητα |

Στο πλευρό 98 μαθητών και μαθητριών που φοιτούν σε σχολεία τυφλών η αλυσίδα Μασούτης

H οικογένεια της Διαμαντής Μασούτης Α.Ε. «αγκαλιάζει με αγάπη και ευαισθησία τα παιδιά με οπτική αναπηρία, αναλαμβάνοντας έναν ιδιαίτερο ρόλο: αυτόν του νονού και της νονάς»