Νευρικότητα επικρατεί σήμερα στο ελληνικό χρηματιστήριο, το οποίο αναζητά τις στηρίξεις εκείνες που θα κρατήσουν τον γενικό δείκτη στα νέα υψηλά έτους και 9ετίας. Ο γενικός δείκτης σημειώνει κέρδη 0,26% στις 1.335,06 μονάδες, με τον τζίρο να είναι στα 7 εκατ. ευρώ.

Η αγορά προσπαθεί να κρατηθεί στα νέα επίπεδα που κατέκτησε μετά τη χθεσινή άνοδο, βρίσκοντας μεν κάποιες στηρίξεις στην ανοδική κίνηση των ΟΤΕ, Μυτιληναίου και Jumbo, αλλά προσπαθώντας να διαχειριστεί και τις πιέσεις σε άλλους τίτλους. Η νευρικότητα όμως είναι διάχυτη, με τις κινήσεις να είναι περισσότερο προσεκτικές.

Ευρωπαϊκά χρηματιστήρια: Νευρικότητα φέρνουν τα εταιρικά αποτελέσματα

Δείγμα υγείας

Όπως σχολιάζουν οι εγχώριοι αναλυτές, είναι δείγμα υγείας η αγορά να κάνει στάσεις στην ανοδική της κίνηση και να μην οδηγείται στις αντιστάσεις χωρίς να έχει δημιουργήσει σωστές βάσεις. Και τον Ιούλιο, μπορεί να έχουν αυξηθεί οι πτωτικές συνεδριάσεις, αλλά η συνολική εικόνα μέχρι τώρα μόνο θετική μπορεί να χαρακτηριστεί, δίνοντας περισσότερο βάθος στην θετική πορεία.

Σε επίπεδο τίτλων τώρα, ΟΤΕ, Jumbo, Βιοχάλκο, Σαράντης και Μυτιληναίος ξεχωρίζουν με τα κέρδη τους, ενώ θετικά κινούνται και οι ΟΠΑΠ, Τέρνα Ενεργειακή, Motor Oil, ΕΥΔΑΠ, Coca Cola, Quest, Ελληνικά Πετρέλαια, ΓΕΚ Τέρνα, Alpha Bank, Titan και ΔΕΗ. Από την άλλη, ο Ελλάκτωρ χάνει 1,50%, με τις Cenergy, Πειραιώς, Autohellas, Εθνική, Λάμδα και Aegean να βρίσκονται σε αρνητικά εδάφη.

Ακολουθήστε τον ot.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στον ot.gr

Latest News

Πρόσφατα Άρθρα Xρηματιστήριο Αθηνών