Όλο και περισσότεροι τίτλοι περνούν σε αρνητικά εδάφη αυτήν την ώρα στο ελληνικό χρηματιστήριο, το οποίο παραμένει μεν στη ζώνη των 1.340 μονάδων, με αυξημένες πιέσεις δε.

Ο γενικός δείκτης σημειώνει απώλειες 0,33% στις 1.341,53 μονάδες, με τον τζίρο να είναι στα 35 εκατ. ευρώ.

Η αγορά

Η αγορά βρίσκεται και πάλι υπό την πίεση της κατοχύρωσης των κερδών, χωρίς όμως να “χαλά” την θετική του τάση και να θολώνει τις προοπτικές του. Ωστόσο, χρειάζεται και τις μικροδιορθώσεις, ώστε να δώσει την ανάσα που θέλουν πολλά χαρτοφυλάκια προκειμένου να γράψουν και τα ομολογουμένως μεγάλα κέρδη τους.

Σταδιακά, τα εταιρικά αποτελέσματα θα μονοπωλούν το ημερήσιο ενδιαφέρον του ΧΑ, με τον Μυτιληναίο, ο οποίος έχει εκπλήξει ευχάριστα τους εμπλεκόμενους, να ανακοινώνει αύριο το flash note του. Οι τράπεζες είναι επίσης στο επίκεντρο , εν όψει των αποτελεσμάτων εξαμήνου, που μάλλον θα είναι εντυπωσιακά αν κρίνουμε και από τη συμπεριφορά των μετοχών τους.

Η εικόνα στο ταμπλό

Σε επίπεδο τίτλων, Σαράντης, Alpha Bank, ΟΠΑΠ, Autohellas, Aegean και Eurobank δέχονται τις μεγαλύτερες πιέσεις, ενώ σε αρνητικά εδάφη είναι οι Ελλάκτωρ, Πειραιώς, Jumbo, ΕΥΔΑΠ, Motor Oil, ΓΕΚ Τέρνα, ΔΕΗ, Cenergy, Coca Cola, Εθνική και Ελληνικά Πετρέλαια. Σε θετικά εδάφη είναι οι Τιτάν, Μυτιληναίος, Βιοχάλκο, ΟΤΕ, Quest, Τέρνα Ενεργειακή, Λάμδα και ΕΛΧΑ.

Ακολουθήστε τον ot.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στον ot.gr

Latest News

Πρόσφατα Άρθρα Xρηματιστήριο Αθηνών