
Η βασιλική οικογένεια λέγεται ότι «καλωσορίζει» το γεγονός ότι ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ φαίνεται πια να έχουν αποφασίσει να εστιάσουν την προσοχή τους στο μέλλον τους αντί να μιλούν για την εποχή που ζούσαν στο παλάτι του Buckingham.
Πρίγκιπας Χάρι: Νέα δίκη εναντίον εφημερίδας ταμπλόιντ
Κυρίως όμως φαίνεται να εκτιμούν την στάση του ζευγαριού να έχουν πατήσει ένα pause στο να βγάζουν στην… φόρα τα οικογενειακά τους δράματα.
Από τότε που εγκατέλειψαν τους πριγκιπικούς ρόλους τους το 2020, το ζευγάρι έχει παραχωρήσει πολλές συνεντεύξεις περιγράφοντας τις σχέσεις που είχαν, αλλά κι ανέπτυξαν με τα υπόλοιπα μέλη της βασιλικής οικογένειας της Βρετανίας.
Οι αποκαλύψεις που έφεραν την ρήξη
Η πρώτη τους μεγάλη συνομιλία ήταν με την Oprah Winfrey, στην οποία η Μέγκαν ισχυρίστηκε ότι της έγιναν ερωτήσεις σχετικά με το χρώμα του δέρματος του Archie και είπε ότι η πριγκίπισσα Kate την έκανε να κλάψει, ενώ ο Harry περιέγραψε τον βασιλιά Κάρολο και τον πρίγκιπα William ως «παγιδευμένους».
Στη συνέχεια ήρθε η ώρα για την πολυαναμενόμενη εκπομπή τους στο Netflix, στην οποία έκαναν ακόμα περισσότερες αποκαλύψεις για την οικογένεια του Xάρι.
Αλλά ίσως οι πιο σοκαριστικοί ισχυρισμοί ήρθαν στο βιβλίο του Χάρι, «Spare».
Σε αυτή την αυτοβιογραφία του, έδωσε πρωτόγνωρα επίπεδα λεπτομερειών για τη ζωή του – συμπεριλαμβανομένης της στιγμής που του είπαν ότι η μητέρα του, πριγκίπισσα Νταϊάνα είχε πεθάνει.
Είχε αποκαλύψει μάλιστα ότι ο αδερφός του Γουίλιαμ του επιτέθηκε σωματικά κατά τη διάρκεια ενός καυγά.
Το τέλος της συνεργασίας με το Spotify προκάλεσε την αλλαγή;
Από τότε που μπήκε τέλος στη συνεργασία του ζευγαριού με την γνωστή πλατφόρμα του Spotify φαίνεται να επικεντρώνεται σε ξεχωριστές επιχειρηματικές δραστηριότητες.
Επιπλέον, κύκλοι γύρω από το ζευγάρι αναφέρουν ότι πια επικεντρώνεται τώρα στην οικογένειά του και στο τι θα ακολουθήσει, αντί να ασχολείται με το παρελθόν – κάτι που προσέφερε μεγάλη ανακούφιση για την βασιλική οικογένεια.
Η βασιλική συντάκτρια της Daily Mail, Rebecca English, γράφει ότι ενώ οι σχέσεις μεταξύ του Δούκα και του πατέρα και του αδελφού του εξακολουθούν να μην είναι «καλές», η εταιρεία «αισθάνεται ενθαρρυμένη από τους ισχυρισμούς ότι ο Χάρι και η Μέγκαν είναι τώρα αποφασισμένοι να επικεντρωθούν στο μέλλον και όχι στις οικογενειακές αλληλοκατηγορίες».
Ήταν μερικοί δύσκολοι μήνες για τη Μέγκαν και τον Χάρι, που είδαν να χάνουν τη συμφωνία τους με το Spotify και να χάνουν μια υποψηφιότητα για Emmy για το σόου τους στο Netflix.
Έχουν επίσης βρεθεί στο επίκεντρο πολλών σκληρών φημών περί χωρισμού, ωστόσο γρήγορα διαψεύστηκαν από φίλους.
Το ζευγάρι φέρεται να σνομπάρεται από τους αστέρες του Χόλυγουντ, επειδή φοβούνται ότι θα μπορούσαν να βρεθούν σε δύσκολη θέση με τον πρίγκιπα Γουίλιαμ και την πριγκίπισσα Κέιτ.
Πηγή: in.gr


Latest News

Οπου φύγει φύγει οι Αθηναίοι - Σε ισχύ έκτακτα μέτρα
Με σχεδόν 100% πληρότητα αναχωρούν τα πλοία καθώς συνεχίζεται η έξοδος των εκδρομέων του Πάσχα – Γεμάτα και τα ΚΤΕΛ – Σε ισχύ έκτακτα μέτρα της Τροχαίας

Ουκρανία: Δύο νεκροί και 16 τραυματίες σε επίθεση της Ρωσίας
Χτυπήθηκαν σπίτια και δημόσια κτίρια στην ανατολική Ουκρανία, ανακοίνωσε ο περιφερειάρχης της Ντνιπροπετρόφσκ, δημοσιοποιώντας προκαταρκτικό απολογισμό που έκανε λόγο για δύο νεκρούς και 16 τραυματίες

Τοπικές λασποβροχές και θερμοκρασίες έως 27 βαθμούς τη Μ. Πέμπτη
Πώς θα κυλήσει ο καιρός μέχρι το Πάσχα – Η πρόγνωση της Εθνικής Μετεωρολογικής Υπηρεσίας

Μαλδίβες: «Μπλόκο» σε είσοδο Ισραηλινών στη χώρα ως ένδειξη αλληλεγγύης στην Παλαιστίνη
«Οι Μαλδίβες δηλώνουν εκ νέου την αλληλεγγύη τους στον παλαιστινιακό αγώνα» ανέφερε σε ανακοίνωση του το Γραφείο Τύπου του προέδρου της νησιωτικής χώρας, Μοχάμεντ Μουίζου.

Τα εξώδικα της «Ομάδας Αλήθειας» σε πολιτικά στελέχη και οι… συμπτώσεις με τον κομματικό μηχανισμό της ΝΔ
Όταν τα εξώδικα της «Ομάδας Αλήθειας» σε πολιτικούς που άσκησαν κριτική, εμμέσως αποκαλύπτουν σχέσεις με τον κομματικό μηχανισμό. Ο δικηγόρος που τα υπογράφει είχε δικηγορικό γραφείο μαζί με τον Παύλο Μαρινάκη, και διαθέτει πλούσιο πορτφόλιο σε συμβάσεις παροχής δικηγορικών υπηρεσιών προς φορείς του Δημοσίου.

ΕΟΦ: Προσοχή σε φάρμακα για σεξουαλική απόδοση και απώλεια κιλών
Οι ανακοινώσεις του ΕΟΦ για τα προϊόντα που κυκλοφορούν στο διαδίκτυο.

Το Μ. Σάββατο με το ΒΗΜΑ: Αρκάς-Το σημειωματάριο της Άνοιξης, Harper’s Bazaar, ΟΠΑ News και όπως πάντα, ΒΗΜΑGAZINO
Κυκλοφορεί εκτάκτως το Μ. Σάββατο 19 Απριλίου

Ο Μπάιντεν στην πρώτη ομιλία μετά την αποχώρηση προειδοποιεί για την «καταστροφή» του Τραμπ
Ο πρώην πρόεδρος Τζο Μπάιντεν επέκρινε τον Τραμπ και έκανε έκκληση για την προστασία της Κοινωνικής Ασφάλισης

Το... χαρέμι του Μασκ και οι «λεγεώνες» παιδιών – Το συγκρότημα στο Όστιν
Ποιες τακτικές χρησιμοποιεί ο Μασκ για να διαχειριστεί τη «λεγεώνα» των μωρών του - και τις μητέρες τους. Έχει ήδη αποκτήσει 14 παιδιά, αλλά μπορεί να έχει πολλά περισσότερα

Άνοδος της θερμοκρασίας και τοπικές λασποβροχές
Ο καιρός ανά περιοχή – Η πρόγνωση της Εθνικής Μετεωρολογικής Υπηρεσίας για σήμερα Μεγάλη Τετάρτη