
Φρενίτιδα σε ολόκληρο τον πλανήτη έχει προκαλέσει η ταινία της Barbie, η οποία στις δύο μόλις εβδομάδες κυκλοφορίας της έχει σπάσει τα «ταμεία», καταρρίπτοντας το ένα ρεκόρ μετά το άλλο.
Μάλιστα, όλος αυτός ο χαμός έχει φτάσει τον πλανήτη να κινείται σε… ρυθμούς Barbie και να τα βλέπει όλα ροζ με το Barbiecore να είναι η πιο hot τάση αυτή τη στιγμή, ωστόσο κάποιοι μάλλον τον παρακάνουν.
Συγκεκριμένα, υπάρχουν γραφεία τελετών, τα οποία είπαν να… δώσουν ροζ απόχρωση και στην άλλη ζωή.
Έτσι, κατασκεύασαν ροζ φέρετρα, εμπνευσμένα από την Barbie, σύμφωνα με τη New York Post, θέλοντας να γιορτάσουν τις στιγμές που έχει ζήσει ο πελάτης τους.
Barbie και Oppenheimer σπάνε τα ταμεία στη Βόρεια Αμερική [γράφημα]
Αναπαυθείτε σαν την Barbie
«Αυτό το φέρετρο, με το εντυπωσιακό έντονο ροζ χρώμα του, αντιπροσωπεύει τη σπίθα και την ενέργεια εκείνων των αξέχαστων στιγμών που έζησαν. Είναι μια υπενθύμιση ότι τις ιστορίες μας αξίζει να τις θυμόμαστε και να τις γιορτάζουμε με χρώμα και ζωντάνια. Είθε αυτό το αφιέρωμα να είναι μια γιορτή γεμάτη αγάπη, χρώματα και αξέχαστες αναμνήσεις» αναφέρει σχετική διαφήμιση.
Ένα γραφείο τελετών διαφημίζει το «Barbie House» φέρετρό του, λέγοντας στους πελάτες του ότι τώρα θα μπορούν να αναπαυθούν σαν την Barbie.
Ιδιοκτήτης γραφείου τελετών στο Ελ Σαλβαδόρ, το οποίο είχε λανσάρει ροζ φέρετρο ήδη από πέρσι, δήλωσε ότι μετά την κυκλοφορία της ταινίας, η ζήτηση εκτοξεύτηκε με αποτέλεσμα να προσφέρουν 30% στους πελάτες τους, ενώ δεν έκρυψε πως υπήρξε και στιγμή που τα εν λόγω φέρετρα εξαντλήθηκαν.
Πηγή: in.gr


Latest News

Στους 1.311 οι νεκροί από την έκρηξη βίας κατά αμάχων αλαουιτών στη Συρία
Οι πληροφορίες για πολλούς φόνους αμάχων στις παραλιακές περιφέρειες της Συρίας είναι «φρικτές» , αναφέρει

Τέλος εποχής στον Καναδά - Ανακοινώνεται ο διάδοχος του Τριντό εν μέσω του εμπορικού πολέμου των ΗΠΑ
Ο πρώην κεντρικός τραπεζίτης Μαρκ Κάρνεϊ είναι ο επικρατέστερος υποψήφιος

Πόσο εφικτή είναι η «Ριβιέρα» στη Γάζα - Τι ήθελε ο Τραμπ
Σε λειτουργία φέρεται να τίθεται το σχέδιο εκτοπισμού των κατοίκων στη Γάζα - Τι είπε το Ισραήλ για την ανοικοδόμηση της περιοχής

Ιαπωνία: Τέθηκε υπό έλεγχο η χειρότερη δασικών πυρκαγιά των τελευταίων 50 χρόνων
«Εκτιμάμε πως η πυρκαγιά δεν παρουσιάζει πλέον κίνδυνο εξάπλωσης. Δηλώνω πως είναι πλέον υπό έλεγχο», ανέφερε ο δήμαρχος του Οφουνάτο στη βόρεια Ιαπωνία.

Μητσοτάκης: Τελευταία συνάντηση με την Πρόεδρο Σακελλαροπούλου
Την Πέμπτη η ορκωμοσία Τασούλα

ΗΠΑ: Τι ζητά ο Τραμπ για την επανέναρξη βοήθειας στην Ουκρανία
Τι αναφέρει ρεπορτάζ του NBC,

Πέθανε ο δημοσιογράφος Δημήτρης Σπυρόπουλος
Η κηδεία του θα τελεστεί την Τρίτη στην Αμαλιάδα

Οι παράπλευρες… ωφέλειες της πρότασης δυσπιστίας
Τρεις ημέρες μετά την έναρξη της κοινοβουλευτικής διαδικασίας η πρόταση δυσπιστίας δεν πέρασε, η κυβέρνηση δεν έδωσε απαντήσεις και οι διαδηλώσεις δεν σταμάτησαν

Ανατροπή στις δεξαμενές των ψηφοφόρων – Τα σενάρια ανασχηματισμού
Πώς το προνομιακό 60-40 για την κυβέρνηση έχει αντιστραφεί σε 40 – 60 προκαλώντας πονοκέφαλο στο Μαξίμου

Μητσοτάκης: Προκηρύχθηκε ο διαγωνισμός για υδρογονάνθρακες στα blocks «Νότια της Πελοποννήσου» και «Α2»
Τι αναφέρει ο Κυριάκος Μητσοτάκης στην κυριακάτικη ανάρτησή του