
Σε μια προσπάθεια να ανταποκριθεί στις νέες απαιτήσεις των καιρών και να προσελκύσει πελάτες νεότερης ηλικίας, ο διευθύνων σύμβουλος Πατρίς Λουβέ, που κρατά στα χέρια του τα ηνία της Ralph Lauren Corp., κάνει στροφή τακτικής: οι νέες κινήσεις του λειτουργούν με γνώμονα αφενός ότι τα φούτερ με κουκούλα, τα γνωστά hoodies, είναι πλέον αποδεκτά στο dressing code του γραφείου, και αφετέρου ότι ο επιχειρηματικός σχεδιασμός μπορεί πλέον να περνά και μέσα από το Metaverse.
Shein: Πώς ο ιθύνων νους της πλούτισε πιο γρήγορα από τον Ralph Lauren
Ο Λουβέ περιέγραψε το νέο του όραμα και τις προτεραιότητες του αμερικανικού οίκου μόδας, μιλώντας σε συνέντευξη του στην τηλεοπτική εκπομπή του Bloomberg, Francine Lacqua.
Ερωτηθείς κατά πόσον είναι πλέον αποδεκτό να πηγαίνουμε με hoodies στο γραφείο, ο Λουβέ είπε ότι κάτι τέτοιο εξαρτάται από τον κλάδο στον οποία εργάζεται κανείς: «Στη Ralph Lauren, δεν έχω δει πολλούς ανθρώπους με φούτερ. Αλλά ο Ralph έρχεται μια στο τόσο με ένα διπλό hoodie RL ή ένα Polo hoodie. Αλλά το κάνει να φαίνεται όμορφο, όπως μπορείτε να φανταστείτε».
Ο ίδιος ομολογεί ότι αφιερώνει πολύ χρόνο στη βιωσιμότητα της εταιρείας, υπογραμμίζοντας ότι «διαχρονικότητα και βιωσιμότητα πάνε μαζί».
«Δεν μπορούμε να θέλουμε να είμαστε διαχρονικοί εάν έχουμε εξαντλήσει τους πόρους. Για μένα λοιπόν, η βιωσιμότητα δεν είναι παράπλευρη δραστηριότητα, δεν είναι αντίδραση στην εξωτερική πίεση. Είναι ο πυρήνας του ποιοι είμαστε, τι πρεσβεύουμε. Και σε πολύ μεγάλο βαθμό, πρόκειται για την προστασία του μέλλοντος της επιχείρησής μας.
Επενδύεις στο metaverse
Κληθείς να σχολιάσει την μεγάλη έξαρση που παρατηρείται τελευταία στον κλάδο του metaverse, ο Λουβέ, υπογραμμίζει ότι εκεί εντοπίζονται σημαντικές επενδυτικές ευκαιρίες: «Οι τίτλοι των μέσων ενημέρωσης έχουν προχωρήσει, αλλά ο καταναλωτής όχι, κάτι που είναι πολύ ενδιαφέρον. Επενδύουμε στο metaverse. Θέλουμε να είμαστε εκεί που είναι ο καταναλωτής μας. Και εκεί είναι ο νεότερος πληθυσμός. Εκεί θέλουν να συνεργαστούν με επωνυμίες όπως εμείς. Έχουμε μια συνεργασία με το Fortnite. Υπάρχουν μερικές πολύ καλές μπότες που αναπτύξαμε και με τις οποίες μπορείτε να ντύσετε τον παίκτη σας, αλλά στην πραγματικότητα έχουμε κάνει και μια φυσική εκδοχή τους».


Latest News

Γιατί εκτινάχθηκαν κατά 390% οι μετοχές της Eutelsat την περασμένη εβδομάδα
Οι μετοχές της γαλλικής εταιρείας δορυφόρων Eutelsat εκτοξεύτηκαν σχεδόν κατά 390% την περασμένη εβδομάδα - Εικασίες ότι η Eutelsat θα μπορούσε να αντικαταστήσει την Starlink του Μασκ στην Ουκρανία

Eρευνες για πετρέλαιο στην Κασπία Θάλασσα σχεδιάζει η BP
Η παραγωγή πετρελαίου του Αζερμπαϊτζάν, όπου επενδύει η BP, μειώνεται εδώ και αρκετά χρόνια αφότου έφτασε στην κορυφή του ενός (1) εκατομμύριου βαρέλιων την ημέρα, το 2010.

3ο Capital Link Business Cyprus Forum στη Νέα Υόρκη στις 4 Απριλίου
Ο πρόεδρος και υπουργοί της Κύπρου απευθύνονται σε διεθνείς επενδυτές στο Metropolitan Club της Νέας Υόρκης στο business forum της Capital Link

Η Volkswagen αναβάλλει τον στόχο κερδοφορίας κατά τρία χρόνια
Η VW στοχεύει πλέον σε λειτουργικό περιθώριο κέρδους 6,5% το 2029, αντί για το επόμενο έτος, καθώς μειώνει τη δυναμικότητα και τους εργαζομένους της για να αντισταθμίσει τη χαμηλότερη ζήτηση σε Ευρώπη και Κίνα

«Γαϊτανάκι» οι ηλεκτρονικές αγορές - Από την Temu και τη Shein στο αργό Amazon Haul
Επί ευρωπαικού εδάφους, και γενικότερα εκτός ΗΠΑ, μεταφέρεται ο ανταγωνισμός ανάμεσα στην Amazon και τις κινεζικές Temu και Shein

Οι δασμοί Τραμπ επιταχύνουν τα deal για αγορά εταιρικών αεροσκαφών
Συναγερμός έχει σημάνει στις αερομεταφορές σχετικά με τους δασμούς που πλήττουν την αλυσίδα εφοδιασμού της βιομηχανίας

Ciao Donatella - Γυρνάει σελίδα η Versace με αποχώρηση έκπληξη
Ο Ντάριο Βιτάλε θα διαδεχθεί τη Ντονατέλα Βερσάτσε στη θέση του Chief Creative Officer της Versace

Νέες απειλές Τραμπ στην ΕΕ με 200% δασμούς στο κρασί - «Πάρτε πίσω τους δασμούς στο ουίσκι»
Απάντηση στις κυρώσεις της ΕΕ έδωσε ο πρόεδρος Τραμπ μέσα από ανάρτησή του

Τα ήξεις αφήξεις του Τραμπ δημιουργούν αβεβαιότητα για τις οικονομικές αποφάσεις του
Ιδιαίτερα απρόβλεπτες θεωρούν τις οικονομικές αποφάσεις του Ντόναλντ Τραμπ αρκετοί Αμερικανοί

Πληθωρισμό στο 2% βλέπει το γεράκι της ΕΚΤ στο τέλος του 2025
Θα επιτύχουμε σταθερότητα των τιμών φέτος είπε ο πρόεδρος της Bundesbank, Γιοαχίμ Νάγκελ