Εντός χρονοδιαγράμματος και… budget το project της Στοάς Αρσακείου

·      Με ταχύτατους ρυθμούς, παρά τη θερινή ραστώνη προχωράει η αναμόρφωση της Στοάς Αρσακείου σε μια σύγχρονη αγορά τροφίμων.

·      Πληροφορούμαστε πως μόλις μια εβδομάδα σταμάτησαν οι εργασίες που βρίσκονται σε εξέλιξη μέσα στο καλοκαίρι.

·      Πηγές που γνωρίζουν υπογραμμίζουν πως το project προχωράει βάση σχεδίου και εντός χρονοδιαγράμματος, αλλά και budget.

·      Οι τιμές των βαριών οικοδομικών υλικών, όπως μας λένε, έχουν επιστρέψει σε κάπως φυσιολογικά επίπεδα και δεν θυμίζουν την τρέλα του πρόσφατου παρελθόντος.

·      Υπολογίζεται πως η ανανεωμένη Στοά στο κέντρο της πρωτεύουσας θα είναι έτοιμη να υποδεχθεί τους πρώτους επισκέπτες της μέσα στο 2024.

·      Πολύ σύντομα, όπως μαθαίνουμε θα υπάρξει και μια έκπληξη, την οποία οι άνθρωποι που έχουν αναλάβει να τρέξουν το έργο… κρατάνε ως επτασφράγιστο μυστικό.

·      Θα επανέλθουμε σύντομα με νεότερα… Μείνετε συντονισμένοι.

——————–

Τα στοιχήματα για τους Μύλους Αλλατίνη

·      Με ιδιαίτερο ενδιαφέρον περιμένει η αγορά την κατάληξη που θα έχει η αξιοποίηση των «Μύλων Αλλατίνη».

·      Το ιστορικό ακίνητο στη Θεσσαλονίκη, το οποίο από τις αρχές του έτους ανήκει εξ ημισείας στους επιχειρηματίες Σάμι Φάις και Πρόδρομο Μαυρόπουλο.

·      Μαθαίνουμε πως το προηγούμενο διάστημα έγιναν κάποιες συναντήσεις χωρίς ωστόσο να συμφωνηθεί κάτι συγκεκριμένο.

·      Φαίνεται να υπάρχει ακόμη δρόμος έως ότου οι δυο ιδιοκτήτες βρουν μια λύση και να προχωρήσει η αξιοποίηση που ειρήσθω εν παρόδω χρειάζεται χρήματα.

·      Στην πιάτσα πάντως θεωρούν πως ο «γόρδιος δεσμός» θα κοπεί, με τον έναν από τους δυο επιχειρηματίες να πουλάει το μερίδιο του στον άλλο…

·      Δεν ξέρουμε εάν επαληθευθούν οι εκτιμήσεις της πιάτσας, το σίγουρο είναι πως οι δυο επιχειρηματίες τα βρήκαν στα έξοδα φύλαξης του εμβληματικού συγκροτήματος…

—————-

Η «μεγάλη επιστροφή» από το Σίτι του… Λονδίνου

·      Ρεύμα επιστροφής στελεχών από το εξωτερικό μαθαίνουμε πως παρατηρείται στον τραπεζικό τομέα.

·      Η εξυγίανση του κλάδου και η διάθεση ανάπτυξης και επέκτασης που παρουσιάζουν ξανά ύστερα από χρόνια αναδίπλωσης φαίνεται να αναστρέφει το brain drain.

·      Καταλυτικό ρόλο, όπως μας λένε άνθρωποι που γνωρίζουν έχουν παίξει και τα συμβόλαια που προσφέρουν οι τράπεζες.

·      Βέβαια σε καμία περίπτωση δεν φτάνουν αυτά που δίνονται στο Σίτι του Λονδίνου (δεν είναι τυχαία η αναφορά).

·      Ωστόσο, το κόστος ζωής στην Ελλάδα είναι -ακόμη- πολύ μικρότερο απ’ ότι στην αγγλική πρωτεύουσα ή άλλες ευρωπαϊκές πόλεις.

·      Τα ενοίκια, το φαγητό, οι κάθε είδους υπηρεσίες είναι πολύ πιο ακριβές απ’ ότι στην Αθήνα.

·      Στα πλεονεκτήματα που έχει η χώρα μας, κάτι στο οποίο συμφωνούν όλοι οι ξενιτεμένοι είναι η ποιότητα ζωής… και η διασκέδαση.

·      Και ο νοών νοείτω…

Latest News

Πρόσφατα Άρθρα Επικαιρότητα
Τι γιορτάζουμε την Κυριακή του Πάσχα – Ο «Εσπερινός της Αγάπης» και τα αναστάσιμα έθιμα
Επικαιρότητα |

Τι γιορτάζουμε την Κυριακή του Πάσχα – Ο «Εσπερινός της Αγάπης» και τα αναστάσιμα έθιμα

Η Ανάσταση του Θεανθρώπου είναι το κέντρο της ορθόδοξης πίστης και ζωής, η οποία σηματοδοτεί τη λύτρωση και το πέρασμα από τον θάνατο στη ζωή – Το νόημα των εθίμων του Πάσχα

Με λαμπρότητα και κατάνυξη γιορτάστηκε η Ανάσταση – Χιλιάδες βεγγαλικά φώτισαν τον ουρανό
Επικαιρότητα |

Με λαμπρότητα και κατάνυξη γιορτάστηκε η Ανάσταση – Χιλιάδες βεγγαλικά φώτισαν τον ουρανό

Εκατομμύρια πιστοί συνέρευσαν στους ιερούς ναούς της χώρας για την Αναστάσιμη Ακολουθία – Το πασχαλινό μήνυμα του Αρχιεπισκόπου και του ΠτΔ για την Ανάσταση του Χριστού

ΗΠΑ: Μαζικές διαδηλώσεις σε όλη τη χώρα κατά της κυβέρνησης Τραμπ
Επικαιρότητα |

«Αντισταθείτε» - Μαζικές διαδηλώσεις σε όλες τις ΗΠΑ κατά των πολιτικών Τραμπ

Χιλιάδες κόσμου συγκεντρώθηκαν σε πολιτείες των ΗΠΑ το Σάββατο για να εκφράσουν την αντίθεσή τους στις πολιτικές Τραμπ για τη μετανάστευση, τις πολιτικές ελευθερίες και τις περικοπές θέσεων εργασίας