
Ελέγχους σε γραφεία συνδέσμων οπαδών ποδοσφαιρικών ομάδων σε Αττική και Θεσσαλονίκη, πραγματοποίησε η ΕΛ.ΑΣ.
Οι έλεγχοι, σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση εστιάστηκαν στην Αττική, σε Άγιο Δημήτριο, Ηλιούπολη, Κυψέλη, Εξάρχεια και Ίλιον. Στη Θεσσαλονίκη, σε Χαριλάου και Ασβεστοχώρι.
Η ανακοίνωση της ΕΛΑΣ
Πιο αναλυτικά στην ανακοίνωση αναφέρεται: «Η Ελληνική Αστυνομία υλοποιεί πολυεπίπεδα το σχεδιασμό της για την αντιμετώπιση της βίας με αθλητικό υπόβαθρο τόσο σε επίπεδο πρόληψης, όσο και καταστολής.
Στο πλαίσιο αυτό, από την Υποδιεύθυνση Αντιμετώπισης Βίας στους Αθλητικούς χώρους της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής και της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης διενεργήθηκαν, το διάστημα από 22 έως 23 Αυγούστου 2023, έρευνες σε γραφεία συνδέσμων οπαδών ποδοσφαιρικών ομάδων στην Αττική και τη Θεσσαλονίκη.
Οι έλεγχοι εστιάστηκαν στην Αττική, σε Άγιο Δημήτριο, Ηλιούπολη, Κυψέλη, Εξάρχεια και Ίλιον. Στη Θεσσαλονίκη, σε Χαριλάου και Ασβεστοχώρι.
Πιο συγκεκριμένα:
- στη Θεσσαλονίκη, πραγματοποιήθηκαν έλεγχοι σε 3 γραφεία συνδέσμων ποδοσφαιρικών ομάδων, σε ένα εκ των οποίων βρέθηκαν και κατασχέθηκα 3 μεταλλικά επιμήκη αντικείμενα μήκους 90 έως 110 εκατοστά (στυλιάρια), 22 ξύλινα επιμήκη αντικείμενα μήκους 70 έως 100 εκατοστά (στυλιάρια), καθώς και 4 συσκευές εκτόξευσης πιπεριού. Ο πρόεδρος του συνδέσμου και κάτοχος των κλειδιών εισόδου συνελήφθη για παράβαση της αθλητικής νομοθεσίας και του νόμου για τα όπλα, ενώ τα κατασχεθέντα αντικείμενα θα αποσταλούν για εργαστηριακή εξέταση.
- στην Αττική, πραγματοποιήθηκαν συνολικά 6 έλεγχοι.
Για όλες τις περιπτώσεις ελέγχεται η νομιμότητα της λειτουργίας των ανωτέρω χώρων».


Latest News

Διαταγή Τραμπ για επιθέσεις εναντίον των Χούθι στην Υεμένη - «Ο χρόνος σας τελείωσε»
Για τουλάχιστον εννιά νεκρούς αμάχους κάνει λόγο το υπουργείο Υγείας των Χούθι – Μήνυμα του Ντόναλντ Τραμπ και προς το Ιράν

Κικίλιας: «Πρώτος στόχος μου να μην αυξηθούν τα ακτοπλοϊκά εισιτήρια»
Ο νέος υπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής Βασίλης Κικίλιας παραλαμβάνοντας από τον Χρήστο Στυλιανίδη ανήγγειλε τέσσερις προτεραιότητες στη ναυτιλία και την ακτοπλοϊα

Ζελένσκι: Ο Πούτιν λέει ψέματα για την «περίπλοκη εκεχειρία»
Ο Βολοντίμιρ Ζελένσκι μίλησε με τους Ευρωπαίους ηγέτες που συγκεντρώθηκαν με πρωτοβουλία της Βρετανίας

Το Ινστιτούτο για τη Μελέτη του Πολέμου δεν βρήκε αποδείξεις για περικύκλωση Ουκρανών στρατιωτών στο Κουρσκ
Ο Βλαντίμιρ Πούτιν έχει ζητήσει την παράδοση των Ουκρανών στρατιωτών στο Κουρσκ, ενώ δεσμεύτηκε ότι, αν το κάνουν, θα τους χαρίσει τη ζωή.

Οι 6 πυλώνες της πολιτικής Παπασταύρου για την ενέργεια και το περιβάλλον
Ο νέος υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας Σταύρος Παπασταύρου στη διάρκεια παραλαβής των αρμοδιοτήτων του τόνισε τη σημασία της ενέργειας στα εθνικά ζητήματα

Βρετανία: Τι είπε στην τηλεδιάσκεψη 26 ηγετών για την Ουκρανία, o Κιρ Στάρμερ
Ο πρωθυπουργός της Βρετανίας σχοινοβατεί ανάμεσα στον ιστορικό υπερατλαντικό σύμμαχο και το φιλο-ουκρανικό πνεύμα που κυριαρχεί μεταξύ των Ευρωπαίων ηγετών.

Φιντάν: Αν προσφέρουμε στην ασφάλεια της Ευρώπης θα ζητήσουμε ανταλλάγματα
«Οι σχέσεις μεταξύ Τουρκίας και Ευρωπαϊκής Ένωσης είναι ένας τομέας που πρέπει να επανεξετάζεται καθημερινά», είπε ο Χακάν Φιντάν

Τραμπ: Απειλές σε πολιτικούς, εισαγγελείς και δημοσιογράφους σε ομιλία του στο υπουργείο Δικαιοσύνης
Ο Ντόναλντ Τραμπ απειλεί τους αντιπάλους του με φυλάκιση σε ομιλία του στο υπουργείο Δικαιοσύνης

Δέσμευση Δήμα για «στοχοπροσήλωση, αποτελεσματικότητα και σεμνότητα» στο Υπ. Υποδομών και Μεταφορών
Τι δήλωσαν οι Χρίστος Δήμας και Κωνσταντίνος Κυρανάκης κατά την παράδοση – παραλαβή στο υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών

Μαρινάκης: Εξαιρετικά σημαντική η αναβάθμιση από τη Moody's
«Η κυβέρνηση έχει στόχο να μεταφέρει αυτή την επιτυχία στις ζωές των πολιτών, δημιουργώντας δουλειές και αυξάνοντας τους μισθούς», τόνισε ο Παύλος Μαρινάκης.