Για τις 12 Σεπτεμβρίου έχει προγραμματίσει η Apple την καθιερωμένη φθινοπωρινή της εκδήλωση, όπως ανακοίνωσε σήμερα Τρίτη.

Όπως είθισται κάθε χρόνο, ένα πέπλο μυστηρίου περικλείει και τη φετινή εκδήλωση της ακριβότερης εταιρείας στον κόσμο αναφορικά με τα νέα προϊόντα που θα παρουσιάσει.

Apple: Το iPhone 15 αναμένεται να κυκλοφορήσει στα μέσα Σεπτεμβρίου

Από τη μεριά τους, οι αναλυτές συγκλίνουν στην εκτίμηση ότι ο αμερικανικός τεχνολογικός κολοσσός θα αποκαλύψει μια νέα σειρά iPhones και smartwatches.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στο Steve Jobs Theatre στα κεντρικά γραφεία της εταιρείας στο Κουπερτίνο της Καλιφόρνια, όπως αναγράφεται στις προσκλήσεις όσων έχουν την τύχη να έχουν προσκληθεί. Οι εκδηλώσεις της Apple παραδοσιακά είναι εντυπωσιακές και είναι από τα γεγονότα της χρονιάς. Πέρυσι η εκδήλωση διοργανώθηκε διά ζώσης, έπειτα από δύο χρόνια που πραγματοποιήθηκε σε υβριδική μορφή εξαιτίας των περιορισμών για τον κορωνοϊό.

Οι αναλυτές της Wall Street δήλωσαν ότι η Apple θα προσπαθήσει να προσελκύσει τους καταναλωτές με μια σειρά από νέες δυνατότητες της ναυαρχίδας των συσκευών της, την ώρα που οι πωλήσεις των έξυπνων τηλεφώνων καταγράφουν πτώση σε παγκόσμιο επίπεδο.

Το προηγούμενο τρίμηνο (το τρίτο για την οικονομική χρήση της εταιρείας), οι πωλήσεις του iPhone υποχώρησαν κατά 2,4%, μια αρνητική επίδοση που σπανίως καταγράφει το προϊόν το οποίο για χρόνια τροφοδοτούσε την ανάπτυξη της εταιρείας.

Η πιο ακριβή έκδοσης του iPhone νέας γενιάς αναμένεται να έχει μια περισκοπική κάμερα, η οποία θα μπορεί να βελτιώνει την ικανότητα ζουμ κατά 5 φορές ή περισσότερο, σύμφωνα με τον αναλυτή της TF International Securities Μινγκ-Σι Κούο.

Η αναμενόμενη νέα σειρά smartwatches μπορεί να διαθέτει έναν νέο επεξεργαστή βασισμένο στον ημιαγωγό A15 Bionic της Apple, που χρησιμοποιείται ήδη σε προηγούμενα μοντέλα iPhone, και θα ενισχύσει την απόδοση.

Ακολουθήστε τον ot.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στον ot.gr

Latest News

Πρόσφατα Άρθρα Διεθνή