Ο Τζορτζ και η Αμάλ Κλούνεϊ λένε “arrivederci” στη διάσημη βίλα του στη λίμνη Κόμο στη Βόρεια Ιταλία.

Μια πηγή από το περιβάλλον του σταρ δήλωσε στο Page Six ότι την έχει…διαθέσει στην αγορά για το ιλιγγιώδες ποσό των 100 εκατομμυρίων ευρώ (107 εκατομμύρια δολάρια).

Οι φήμες ότι ο Κλούνεϊ θα πουλήσει το ακίνητο στη λίμνη Κόμο υπήρχαν εδώ και αρκετό καιρό.

Οι ψίθυροι για την πώληση ξεκινούν ήδη από το 2010, όταν λέγεται ότι φερόταν να σκέφτεται να πουλήσει λόγω των παπαράτσι που συγκεντρώνονταν στην περιοχή.

Στη συνέχεια, οι ίδιες φήμες εμφανίστηκαν ξανά το 2015, λιγότερο από ένα χρόνο μετά τον γάμο του με τη δικηγόρο Αμάλ Αλαμουντίν.

H βίλα του Τζορτζ Κλούνεϊ στη λίμνη Κόμο στη Βόρεια Ιταλία Πηγή: Pagesix

“Ο Τζορτζ αγαπάει την περιοχή και τους ανθρώπους που ζουν εκεί, αλλά έχει συνείδηση της προσοχής που τραβάει όταν βρίσκεται στην πόλη. Έχει λάβει μια τεράστια προσφορά για τη βίλα, την οποία εξετάζει, και θα αγόραζε ένα άλλο, λιγότερο προσιτό ακίνητο σε άλλη περιοχή της Ιταλίας”, ανέφερε μια πηγή.

Αλλαγή

Οι Κλούνεϊ αγόρασαν το 2021 το εκπληκτικό κτήμα Domaine du Canadel στην περιοχή της Προβηγκίας στη Γαλλία και φαίνεται ότι η Αμάλ προτιμά να μένει εκεί.

Ο Κλούνεϊ, τον οποίο πηγές έχουν περιγράψει «σαν τον δήμαρχο της λίμνης», αυτή τη φορά το εννοεί και ήδη έχει βάλει αγγελία να πουλήσει το ακίνητο.

«Είναι πολύ ήσυχα. Καμία διαφήμιση. Κανένας Τύπος – μόνο υποψήφιοι αγοραστές υψηλής ποιότητας», είπαν.

Φέρεται να αγόρασε το ακίνητο από την οικογένεια Heinz για 10 εκατομμύρια δολάρια το 2002 – που σημαίνει ότι θα βγάλει ένα αρκετά καθαρό κέρδος αν πάρει κάτι κοντά στην τιμή που ζητάει. (Όχι ότι το χρειάζεται – εκτός από κορυφαίος σταρ του κινηματογράφου, έκανε επίσης μια γερή μπάζα όταν η μάρκα τεκίλας Casamigos πωλήθηκε για 1 δισεκατομμύριο δολάρια).

Εν τω μεταξύ, ο Τζορτζ και η Αμάλ φαίνεται ότι εξακολουθούν να απολαμβάνουν το ακίνητο όσο έχουν τα κλειδιά. Εντοπίστηκαν εκεί να έχουν βραδιές ραντεβού σε διάφορα εστιατόρια της περιοχής κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού.

Ακολουθήστε τον ot.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στον ot.gr

Latest News

Πρόσφατα Άρθρα Διεθνή