
Ο Κώστας Τσιμίκας γράφει ιστορία με τη Λίβερπουλ. Ο διεθνής Έλληνας αριστερός μπακ υπογράφει νέο συμβόλαιο με την αγγλική ομάδα, το οποίο θα τον καταστήσει ως τον δεύτερο πιο ακριβοπληρωμένο Έλληνα ποδοσφαιριστή όλων των εποχών.
Η συμφωνία του 27χρονου διεθνούς αμυντικού με τη διοίκηση των Reds είναι δεδομένη. Η ομάδα του Γιούργκεν Κλοπ προσπαθεί όλο το καλοκαίρι να ανανεώσει με κάθε τρόπο το συμβόλαιο του Τσιμίκα. Σκρινάροντας όλες τις προσφορές που έφτασαν στα γραφεία του συλλόγου από ομάδες του εξωτερικού. Αλλά και την Premier League.
Ο Γερμανός τεχνικός μπορεί να έχει τον Έλληνα παίκτη σε ρόλο αναπληρωματικού του Άντριου Ρόμπερτσον, ωστόσο θεωρεί την παρουσία του στον σύλλογο πολύ σημαντική και για αυτό το λόγο επέμεινε για επέκταση της συμφωνίας τους, η οποία λήγει το καλοκαίρι του 2025.
Πληροφορίες που συγκέντρωσε to10.gr αναφέρουν ότι τα πάντα είναι έτοιμα και ο Τσιμίκας όχι μόνο θα υπογράψει το νέο του συμβόλαιο με την ομάδα του Μέρσισαϊντ, το οποίο θα έχει διάρκεια έως τον Ιούνιο του 2027, αλλά κατάφερε να κερδίσει παραπάνω από διπλασιασμό των ετήσιων απολαβών του. Οι οποίες λέγεται ότι θα φτάνουν πλέον τα 3.500.000 τον χρόνο. Καθαρά!
Όπως γίνεται αντιληπτό, με το συγκεκριμένο ποσό ο Τσιμίκας γίνεται αυτόματα ο πλέον ακριβοπληρωμένος Έλληνας ποδοσφαιριστής και ταυτόχρονα ο δεύτερος πιο ακριβοπληρωμένος στην ιστορία. Για την ιστορία την πρωτιά στη σχετική λίστα διατηρεί ο Κώστας Μανωλάς, από την εποχή που αγωνιζόταν στη Νάπολι, με ετήσιες απολαβές κοντά στα 4.5 εκατ. ευρώ.
Αξίζει σε αυτό το σημείο να αναφέρουμε ότι ο Τσιμίκας είχε το καλοκαίρι πάρα πολλές προτάσεις για να αποχωρήσει από τη Λίβερπουλ. Μεταξύ άλλων, Σεβίλλη, Ρεάλ Σοσιεδάδ και ειδικά η Αστον Βίλα πίεσαν πολύ για την απόκτησή του, προσφέροντάς του ρόλο βασικού. Ο Κλοπ ήθελε με κάθε τρόπο να μείνει ο Έλληνας μπακ και για αυτόν τον λόγο επιλέχθηκε μια γενναία αύξηση, παρά το γεγονός ότι ούτε φέτος είναι βασικός.
Ο Τσιμίκας έχει αγωνιστεί συνολικά σε 62 αγώνες με τη Λίβερπουλ, έχοντας μοιράσει 12 ασίστ. Έχει κατακτήσει με τους Reds ένα Πρωτάθλημα, ένα Κύπελλο και ένα Super Cup Αγγλίας. Φέτος έχει μόνο μια ολιγόλεπτη συμμετοχή στην Premier League.


Latest News

Ο Μούσα και ένα «χρυσό» deal: «Υπογράφει συμβόλαιο για τρία χρόνια με 10.000.000»
Δημοσίευμα από το εξωτερικό κάνει λόγο για αποχώρηση του Μούσα από τη Ρεάλ Μαδρίτης και υπογραφή πλουσιοπάροχου συμβολαίου με τη Dubai BC

Γιατί δεν υπάρχει ενδιαφέρον για τα δικαιώματα της Formula 1
Η Formula 1 της Liberty Media αναζητά 150 έως 180 εκατομμύρια δολάρια ετησίως για το ταχέως αναπτυσσόμενο άθλημα

Ούτε τον βασικό μισθό ο Κάρολ!
Από τα χρυσά συμβόλαια της Premier League στον βασικό μισθό της Γαλλίας: Η απίθανη πορεία του Άντι Κάρολ

Η «χρυσή» Euroleague - Από τον Ναν και τον Βεζένκοφ στα 2.600.000 του Σλούκα
Πόσοι Έλληνες βρίσκονται στη λιστα με τους δέκα πιο ακριβοπληρωμένους παίκτες στη Euroleague

Βαγγέλης Μαρινάκης στη Νέα Υόρκη – «Παίρνουμε ευρωπαϊκά και πρωταγωνιστούμε σε όλη την Ευρώπη» (pics+vid)
Ο σύνδεσμος φιλάθλων του Ολυμπιακού στη Νέα Υόρκη, βράβευσε τον ηγέτη της «ερυθρόλευκης» ΠΑΕ, Βαγγέλη Μαρινάκη.

Τίμησε τον Βαγγέλη Μαρινάκη ο Σύνδεσμος φιλάθλων Ολυμπιακού Νέας Υόρκης
Κεντρικό πρόσωπο στις εορταστικές εκδηλώσεις στη Νέα Υόρκη ο ηγέτης του Ολυμπιακού Βαγγέλης Μαρινάκης

Τα σχέδια του ΝΒΑ για επέκταση στην Ευρώπη
Το NBA σχεδιάζει την δημιουργία νέου ευρωπαϊκού πρωταθλήματος στην Ευρώπη εκ του μηδενός

Μπαίνει ο… ήλιος στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο – Η συμφωνία της UEFA με την SolarPower
Πώς θα «πρασινίσουν» τα γήπεδα - Στα θρανία οι ομάδες για σεμινάρια από τη SolarPower

Από το Old στο New... Trafford - Πού θα βρει η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ τα 2 δισ.
Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ λέει ότι τα φιλόδοξα σχέδιά της για το γήπεδο που θα αντικαταστήσει το Old Trafford θα προκαλέσουν αναγέννηση της περιοχής