
240 επαγγελματίες κι ερασιτέχνες παίκτες γκολφ, συμμετείχαν στο Aegean Messinia Pro-Am στην Costa Navarino, το οποίο έλαβε χώρα από τις 13 έως τις 17 Σεπτεμβρίου. Η Costa Navarino φιλοξένησε 60 ομάδες από 23 χώρες, για το μεγαλύτερο ετήσιο γκολφικό τουρνουά του προορισμού, το οποίο τελεί υπό την αιγίδα της Confederation of Professional Golf και έχει την υποστήριξη της Ελληνικής Ομοσπονδίας Γκολφ και της PGA Ελλάδος.
Οι συμμετέχοντες είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν το παιχνίδι σε τρία από τα τέσσερα γήπεδα γκολφ 18 οπών του προορισμού, που έχει αναδειχθεί ανάμεσα στους καλύτερους στην Ευρώπη: The Dunes Course, The Bay Course καθώς και στο International Olympic Academy Golf Course.
Στο τουρνουά σημειώθηκαν σημαντικές ατομικές και ομαδικές επιδόσεις, με τον Liam Bond (PGA Μ. Βρετανίας και Ιρλανδίας) να λαμβάνει την πρώτη θέση στην επαγγελματική κατάταξη με σκορ 201 (- 13), συμπεριλαμβανομένου ενός νέου ρεκόρ (62) στο γήπεδο The Bay Course.
Ο Bond ανέφερε χαρακτηριστικά: «Είμαι ενθουσιασμένος που κέρδισα αυτόν τον αγώνα, καθώς πρόκειται για το καλύτερο Pro-Am σε ευρωπαϊκό επίπεδο σε θέμα οργάνωσης. Τα γήπεδα γκολφ είναι εξαιρετικά και όλοι οι παίκτες συμφωνούν ότι συγκαταλέγονται στα καλύτερα γήπεδα παγκοσμίως. Προσωπικά, προτιμώ το The Bay Course, καθώς εκεί έκανα και το προσωπικό μου ρεκόρ (62)».
Μετά από έναν τριήμερο αγώνα, νικήτρια στην ομαδική κατάταξη αναδείχθηκε η ομάδα Yamaç, που κατέκτησε την πρώτη θέση με συνολικά 283 πόντους.

Παράλληλα με το διαγωνιστικό σκέλος του τουρνουά, οι παίκτες του Aegean Messinia Pro-Am είχαν την ευκαιρία να συμμετάσχουν σε ένα πλούσιο πρόγραμμα με θεματικές βραδινές εκδηλώσεις. Απόλαυσαν το ηλιοβασίλεμα στον ιστορικό κόλπο του Ναβαρίνου, στο The Hills Clubhouse που βρίσκεται στην περιοχή Navarino Hills, στο πάρτι με θέμα «Friday Night Fever», με πρωταγωνιστή τις μουσικές επιτυχίες της δεκαετίας του ’70 και του ’80. Το τουρνουά ολοκληρώθηκε με τη βραδιά «Par-Tee on the Beach» και την απονομή των βραβείων, στο Between Bar, που βρίσκεται στο ξενοδοχείο W Costa Navarino. Οικοδεσπότες της βραδιάς ήταν η Βρετανίδα τηλεοπτική παρουσιάστρια του BBC Katherine Downes και ο διευθύνων σύμβουλος της Confederation of Professional Golf (CPG) Ian Randell.
H AEGEAN ήταν ο ονομαστικός χορηγός και επίσημος αερομεταφορέας του τουρνουά. Η Airbus και ο Διεθνής Αερολιμένας Αθηνών ήταν οι χρυσοί χορηγοί της διοργάνωσης, η Volvo-VELMAR ήταν χορηγός του επάθλου ‘Hole-In-One’, οι Alpha Private Bank, Aercap, Kyvernitis και Korres αργυροί χορηγοί και οι Vodafone Business, Coca Cola 3E, Pratt & Whitney, Cenergy Holdings & TEKA Systems, Taylormade και AutoHellas-Hertz, χάλκινοι χορηγοί του Aegean Messinia Pro-Am. Τη διοργάνωση υποστήριξαν επίσης οι εταιρείες: Jose Cuervo, Fever Tree by Amvyx, Κτήμα Κοκοτού, My Transfer, ΑΘΗ ΡΟΔΙ, και Vourakis.


Latest News

Χρόνος: Τελικά όλα είναι στο μυαλό;
Γιατί κάποιες μέρες ο χρόνος περνάει γρήγορα και κάποιες άλλες όχι; Και γιατί το αντιλαμβανόμαστε διαφορετικά μεταξύ μας;

Πόσα χρήματα εξασφάλισε ο Ολυμπιακός από την ευρωπαϊκή του πορεία
Ο Ολυμπιακός μπορεί να μην προκρίθηκε κόντρα στην Μπόντο Γκλιμτ, όμως πήρε μια σημαντική νίκη που τον φέρνει προ των πυλών του Champions League – Πόσα χρήματα εξασφάλισαν οι ερυθρόλευκοι από την ευρωπαϊκή τους πορεία…

«Οδύσσεια»: Και ο Ράιαν Χαρστ στο all-star cast του Κρίστοφερ Νόλαν
Η ταινία «Οδύσσεια» του Κίστοφερ Νόλαν βρίσκεται ήδη στην παραγωγή, ενώ αναμένεται να κυκλοφορήσει στις κινηματογραφικές αίθουσες το καλοκαίρι το 2026.

Οι σεναριογράφοι του «Dungeons & Dragons» παίρνουν τα ηνία της επερχόμενης ταινίας «Monopoly»
«Είναι οι τέλειοι ‘αρχιτέκτονες’ για αυτό το Monopoly», δήλωσε η Έριν Γουέστερμαν, συμπρόεδρος της Lionsgate Motion Picture Group, για τους Οι Τζον Φράνσις Ντέιλι και Τζόναθαν Γκόλντσταϊν

Στην κορυφή της Ευρώπης ο Εμμανουήλ Καραλής
Ο «Μανόλο» συνεχίζει τις υψηλές πτήσεις, κατακτώντας το χρυσό μετάλλιο στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα κλειστού στίβου στην Ολλανδία

100 χρόνια Ολυμπιακός- Ο χρυσός αιώνας του «Θρύλου»
Ο Ολυμπιακός συμπληρώνει 100 χρόνια ζωής και το γιορτάζει με ένα επικό τριήμερο εκδηλώσεων

Οι 3+1 λόγοι για να αλλάξει κάποιος δουλειά
Γιατί να αφήσει κάποιος τη δουλειά του για μια άλλη - Τι ισχύει στην Ελλάδα

Τα 100 εκατομμύρια του Στίβεν Έι Σμιθ και το… πέσιμο του «μπαμπά» Λεμπρόν Τζέιμς
Ο Στίβεν Έι Σμιθ θα έχει να το λέει με την χθεσινή μέρα να του επιφυλάσσει τα πάντα αφού υπέγραψε νέο πενταετές συμβόλαιο με το ESPN αλλά είχε και επεισόδιο με τον Λεμπρόν Τζέιμς.

Μήπως οι influencers… βλάπτουν σοβαρά την υγεία μας;
Οι «ιατρικές» αναρτήσεις στα social media είναι συχνά παραπλανητικές. Πώς μπορούμε να προστατευθούμε από τους… σύγχρονους κομπογιαννίτες των social media;

Γυναίκες και καριέρα: Ο μακρύς δρόμος της επαγγελματικής ισότητας [γράφημα]
Αν και έχουν γίνει βήματα προς την κατάκτηση της ισότητας, η εξίσωση «γυναίκες και καριέρα» είναι δύσκολη - Oι τελευταίες έρευνες