Συνολικά 61.730 επιταγές του προγράμματος παιδικών κατασκηνώσεων της ΔΥΠΑ ενεργοποιήθηκαν στο διάστημα από 15 Ιουνίου έως 20 Σεπτεμβρίου 2023, καθώς η συμμετοχή των οικογενειών και των παρόχων κυμάνθηκε σε πολύ υψηλά επίπεδα.

Κατασκηνωτικό πρόγραμμα – ΔΥΠΑ: Παράταση αιτήσεων μέχρι την Κυριακή

Συνολικά συμμετείχαν στο πρόγραμμα 62 επιχειρήσεις σε όλη τη χώρα ως πάροχοι κατασκηνώσεων, ενώ ο συνολικός προϋπολογισμός του προγράμματος ανήλθε στα 35.000.000 ευρώ.

Σχεδόν οι μισές επιταγές ενεργοποιήθηκαν στη Χαλκιδική και ακολούθησαν η Ανατολική Αττική και η Κορινθία με το δεύτερο και τρίτο μεγαλύτερο αριθμό ενεργοποιημένων επιταγών αντίστοιχα. Ενδεικτικά, οι 10 περιφερειακές ενότητες με τον μεγαλύτερο αριθμό ενεργοποιημένων επιταγών ήταν οι εξής:

Υπενθυμίζεται ότι το πρόγραμμα ξεκίνησε στις 15 Ιουνίου και ολοκληρώθηκε στις 10 Σεπτεμβρίου για τα παιδιά τυπικής ανάπτυξης και στις 20 Σεπτεμβρίου για τα παιδιά με αναπηρία με ποσοστό 50% και άνω.

Για περισσότερες πληροφορίες, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισκεφτούν τη διεύθυνση: https://www.dypa.gov.gr/paidikes-kataskinwseis.

Ακολουθήστε τον ot.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στον ot.gr

Latest News

Πρόσφατα Άρθρα Επικαιρότητα
Μαρινάκης για αναβάθμιση Scope: Επιβεβαιώθηκαν για μια ακόμα φορά οι θετικές προοπτικές της ελληνικής οικονομίας
Επικαιρότητα |

Μαρινάκης για αναβάθμιση Scope: Επιβεβαιώθηκαν ξανά οι θετικές προοπτικές της ελληνικής οικονομίας

«Η έκθεση της Scope υπογραμμίζει μεταξύ άλλων την ταχεία μείωση του δημόσιου χρέους, την επίτευξη ισχυρών πλεονασμάτων, τη μείωση των μη εξυπηρετούμενων δανείων» είπε μεταξύ άλλων ο κυβερνητικός εκπρόσωπος