Άνοιξε το βιβλίο προσφορών για το ομόλογο Tier 2 της Εθνικής Τράπεζας με τις αρχικές σκέψεις για την τιμολόγηση να διαμορφώνονται στην περιοχή του 8,375%.

Το βιβλίο θα κλείσει εντός της ημέρας ενώ τo ομόλογο θα είναι διάρκειας 10,25 ετών χωρίς δυνατότητα ανάκλησης πριν το πέρας των πρώτων 5,25 ετών (έως τις 3/10/2028), ενώ σύμφωνα με πληροφορίες, η τράπεζα στοχεύει στην άντληση περί των 500 εκατ. ευρώ.

Η Eθνική Τράπεζα έδωσε τη δυνατότητα σε Barclays, Citi, Goldman Sachs, Morgan Stanley, Nomura και Société Générale να διοργανώσουν σειρά παρουσιάσεων σε επενδυτές.

Σύμφωνα με τα έως τώρα στοιχεία λίγο μετά τις 12 το μεσημέρι οι προσφορές υπερέβαιναν το 1 δισ. ευρώ, υπερδιπλάσιες από τον αρχικό στόχο της τράπεζας για άντληση 400-500 εκατ. ευρώ.

Ακολουθήστε τον ot.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στον ot.gr

Latest News

Πρόσφατα Άρθρα Επιχειρήσεις
Siemens: Μοχλοί ανάπτυξης, AI στη βιομηχανία και «έξυπνες» υποδομές
Επιχειρήσεις |

Τεχνητή νοημοσύνη στη βιομηχανία και «έξυπνες» υποδομές, οι μοχλοί ανάπτυξης για τη Siemens

Για τον μετασχηματισμό της Siemens σε ηγέτιδα εταιρεία τεχνολογίας χάρη στην ισχυρή κουλτούρα καινοτομίας και την αξιοποίηση της τεχνολογίας, μίλησε ο Βασίλης Χατζίκος, CEO Siemens Ελλάδας, στο 10ο Οικονομικό Φόρουμ των Δελφών

AS Company: Ρεκόρ πωλήσεων το 2024 – Μέρισμα 0,17 ευρώ/μετοχή
Επιχειρήσεις |

AS Company: Ρεκόρ πωλήσεων το 2024 – Μέρισμα 0,17 ευρώ/μετοχή

Ο όμιλος AS Company διατήρησε την ηγετική του θέση στην αγορά παιχνιδιών, ενισχύοντας περαιτέρω το προϊοντικό του χαρτοφυλάκιο με επιτυχημένα καινοτόμα προϊόντα που συνδυάζουν υψηλή ποιότητα και ανταγωνιστική τιμή.