Το εκλογικό του δικαίωμα άσκησε στις 8:30 το πρωί της Κυριακής στο 1ο Γυμνάσιο Βύρωνα, ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Αττικής Νίκος Χαρδαλιάς. Μαζί με τον Νίκο Χαρδαλιά ήταν και η κόρη του. Ο υποψήφιος περιφερειάρχης Αττικής ψήφισε πρώτα για τις περιφερειακές εκλογές και μετά για τις δημοτικές εκλογές, όπως φάνηκε από τους φακέλους που έριξε στην κάλπη.

Οι πολίτες είναι η δύναμη μας

«Πάντα όμορφη και ξεχωριστή η μέρα των εκλογών», δήλωσε ο Νίκος Χαρδαλιάς μετά την έξοδό του από το εκλογικό τμήμα στο 1ο Γυμνάσιο Βύρωνα. «Σήμερα ψηφίζουμε για τη ζωή μας στο Λεκανοπέδιο, για τους 66 δήμους της Αττικής, για την καθημερινότητα και την ασφάλειά μας», είπε ο υποψήφιος περιφερειάρχης Αττικής.

«Το αποτέλεσμα θα είναι σημαντικό, θα επηρεάσει τη ζωή μας τα επόμενα 5 χρόνια και είναι σημαντικό να έρθουν όλοι στις κάλπες», συμπλήρωσε ο υποψήφιος περιφερειάρχης Αττικής.

Ακολουθήστε τον ot.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στον ot.gr

Latest News

Πρόσφατα Άρθρα Επικαιρότητα
Μητσοτάκης: Επαφές με εταιρείες τεχνολογίας στη Σύνοδο AI στο Παρίσι – Στο επίκεντρο τα data centers
Επικαιρότητα |

Επαφές Μητσοτάκη με εταιρείες τεχνολογίας στη Σύνοδο AI στο Παρίσι - Στο επίκεντρο τα data centers

Σύμφωνα με πηγές της κυβέρνησης είχε συνάντηση μεταξύ άλλων με τον Demis Hassabis, Νομπελίστα, συνιδρυτή και Διευθύνοντα Σύμβουλο της Deepmind, εταιρείας η οποία ανήκει στην Google

Δασμοί Τραμπ: Σημείο αναφοράς το λιμάνι του Πειραιά – Τι αναφέρει το ΕΒΕΠ
Επικαιρότητα |

Δασμοί Τραμπ: Σημείο αναφοράς το λιμάνι του Πειραιά – Τι αναφέρει το ΕΒΕΠ

Σε μία περίοδο όπου μια νέα περιδίνηση στις αγορές θα έσπρωχνε τις πληθωριστικές πιέσεις προς τα επάνω, τόσο η ευρωπαϊκή, όσο και η ελληνική οικονομία απεύχεται την κλιμάκωση «ανταλλαγής δασμών»

Ρωσία: Υποστηρίζει ότι δεν έχει λάβει ικανοποιητική πρόταση για την έναρξη ειρηνευτικών διαπραγματεύσεων
Επικαιρότητα |

Ρωσία: Υποστηρίζει ότι δεν έχει λάβει ικανοποιητική πρόταση για την έναρξη ειρηνευτικών διαπραγματεύσεων

Ο υφυπουργός Εξωτερικών της Ρωσίας αναφέρει ότι η χώρα δεν έχει λάβει ακόμα ικανοποιητική πρόταση για την έναρξη ειρηνευτικών διαπραγματεύσεων για την Ουκρανία